{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Låddenhøjs Zennia [Himmelhest] 1999

3.177 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne L
Kvinde | 24 år | Oprettet: 7. jul 2007


Welsh Pony (sec B) Låddenhøjs Zennia

Fødselsår:
1999
Højde:
129 cm
Temperament
Hun er den dejligste og absolut mest børnevenlige pony man kan tænke sig.
Gangarter
Super gode - får typisk 8 eller 9 til stævner i dressur
Stævner
LC klasser - sidst en LC1 til 75%
Stamtavle
Ja - hun er efter Låddenhøjs Chanta og Rock Grey Snob
Køn
Lille pige.....
Bemærkninger
Zennia er den dejligste børnepony man kan forestille sig - hun er selvgående og super følsom - bærer over med rytterfejl og yder sit bedste - ALTID.

Jeg har haft Zennia fra oktober 2006 til maj 2007 og det er den tid de første billeder er fra. Derefter solgte vi hende til avl til nogen vi kender - og med forkøbsret - i december 2007 blev hun sat til salg igen og min mor og far købte hende hjem igen - jeg var bare så ked af tanken om at hun skulle sælges til fremmede. Nu bor hun så igen hos mig og jeg glæder mig helt vildt til hun skal have føl - det har jeg altid godt kunnet tænke mig - og min mor og far kunne jo ikke så godt sige nej, nu hvor hun er med føl :-) Zennia er ifolet den tyske sportsponyhingst High Way Kajenda og skal fole juni 2008
De sidste billeder er fra weekenden - jeg har kun haft hende hjemmei 3 uger - så der kommer snart flere billeder - også af føllet til den tid.

Hun og lille Kashmir har været til kåring og Zennia er nu kåret i Deutsches Reitpony Pferdestammbuch Schleswig-Holstein / Hamburg e.V.
De syntes rigtig god om hende. Hun fik 8 for type, 7 kropsform, 7 korrekthed i bevægelsen, 8 skridt, 7 trav, 7 galop, 8 helhed – så vi er bestemt meget tilfredse og det var for at få fulde tyske papire på ham, at vi valgte at fremstille hende der, men det er jo dejligt at de også syntes godt om hende.

Vi har desværre mistet Zennia d. 29-08-2008 , hun efterlader lille moderløse Kashmir på 11 uger. Vi er alle meget ulykkelige.

Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Låddenhøjs Zennia
Annonce