{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Hafrun * 2001

9.212 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frejafin .
Kvinde | 35 år | Oprettet: 29. sep 2007


Islænder Hafrun *

Fødselsår:
2001
Højde:
127 høj .
Temperament
Godt og blidt. Desuden er hun meget sensentiv og hun bliver nemt stresset i nye situationer eller ved adskillelse fra sine hestevenner. Men hun ville gerne gøre alt så godt.
Gangarter
Skridt : Kan gå meget langsomt og roligt samt meget hurtigt

Trav : Egentlig ret godt, men den er hurtig samt hun løfter benene meget højt

Galop : Kan endnu ikke galopere under rytter.

Tølt : Tølt i langsom tempo
Stævner
Ingen
Stamtavle
Hendes far er islænder med papir og hendes mor var islænder uden.
For mig er hun min lille ismule
Køn
En feminim dame ( ligesom sin rytter ) der ved hvad hun ville.
Hun er en hoppe med stort H
Hoppe
Bemærkninger
Hafrun er islandsk og betyder havnymfe ( Hafrun udtales Hafrrrrun altså med rullende Rér som de har på islandsk. Men i daglige tale er det bare Haffen eller Hafrun på dansk



Da jeg købte hende var hun stort set rå. Hun havde haft sadle på og rytter nogle gange men ellers kunne hun intet og var bange for rytter, saddel, høje lyde, hurtige bevægelser og var meget svær at fange på folden, det kunne tage op til 2 timer på en dårlig dag.



De første år af sit liv blev hun passet meget dårligt og fik ikke ordenligt foder og derfor er hun så lille da hun ikke har udviklet sig korret. Hun har haft 2 føl.
Hun har ikke været vant til mennesker før hun blev omkring 5 år. I dag kommer hun drønede på folden når hun ser mig og vrinsker altid højlydt.

Hafrun har i dag den 11 august 2008 fået lov til at sove ind. Hun havde mange smerter i sit ben pga gaffelbåndsskade og seneskade. Hun havde mistet livslysten og bad om at få lov til at komme i himlen. I himlen er hun fri og har ingen smerter. Jeg ville aldrig glemme hende og alt det hun har lært mig.Jeg elsker hende af hele mit hjerte og håber vi mødes igen en dag..


Hafrun blev i december 2007 angrebet af to newforrestponer som trængte hende op i et hjørne og væltede hende og sparkede løs på hende. Hafrun røg igennem hegnet og selvom jeg råbte og skreg var de to dumme ponyer ligeglade og blev ved med at sparke på hende. Hun fik en meget alvorlig gaffelbåndsskade og seneskade og kom sig aldrig over det Hun blev kun 7 år gammel : (

Der skal lyde et KÆMPE TAK til Dominika zarzyska, som har taget mange mange gode billeder til evigt minde om min dejlige Hafrun pige. Hafrun var simpelthen den dejligste pige man kan tænke sig. Jeg savner hende hver gang jeg tænker på hende.

Kommentér på:
Islænder Hafrun *
Annonce