{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sportsaraber (A) min smukke Joy pynter på himmelen nu 2003

5.227 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mai A
Kvinde | 29 år | Oprettet: 15. sep 2007


Sportsaraber (A) min smukke Joy pynter på himmelen nu

Fødselsår:
2003
Højde:
Færdigmålt 1.49 m. sko(:
Temperament
Joy har verdens bedste temperament han er både sød, rolig, rar og tager alt i stiv arm med masser af gå på mod! :D! så der er ikke noget at komme efter.
Gangarter
skridt: Joy har en fin skidt.
trav: Han har en dejlig trav, rigtig gode forben..
gallop: Joys gallop er stor og rummelig, meget fin i øning og nem at få samling på igen.

Joy går stabilt i alle overgange, øvelser og gangarter.
Stævner
til stævner er han super dejlig, jeg synes at han tager det pænt både på og uden for banen! (:
vi har startet C-stævner på la plan. han har dog kapicitet til mere, men jeg må desværre ikke starte stævner på ham da jeg er faldet for pony grænsen.
Stamtavle
m: Jessica
mm: Elma
mf: AronOX

f: JuravelOX
fm: VedomostOX
ff: KapralOX
Køn
verdens smukkeste Vallak (:
Bemærkninger
http://www.youtube.com/watch?v=JIVaUcE4kAM
Denne sang valgte jeg til den første video jeg lavede om joy, den blev afspillet i radioen da Joy belv hentet da han blev solgt, og da vi var på vej til dyrlægen med ham, til aflivning blev den afspillet igen. Jeg synes det er en meget smuk sang som beskriver alle de føelser jeg havde igennem mig da jeg fik ham og stolt skulle vise ham offentligt igennem en film, da jeg solgte ham og skulle se ham køre væk, og da jeg skulle sige farvel for altid.

OBS. Onsdag d. 13/5 09 havde Joy og jeg et meget voldsomt styrt, han snubler ind i et dobbelt spring, jeg falder med hovedet først ned i den næste springs bom, joy falder forover og om på ryggen, vi slipper begge to meget heldigt med "få" skræmmer og et kæmpe chok: hvorefter Joy springer 3 spring i samme højde (1 m) og så videre over dobbelt springet uden tøven - joy er bare en super pony, der er 100% cool.! - denne situation kan ikke beskrive joy bedre.

Joy er en super opmærksomheds krævende pony og er også derfor en rigtig her kommer jeg type, og han vil gøre alt for at charmere sig ind i alles hjerter, og skal nok gøre folk opmærksom på at han også er her:-)

han er fredag d. 9 april 2010 blevet tjekket -knogler, muskler, led af en professionel og kommentaren var: det er sku' en god pony, han er bygget fuldstændig som han skal. der er i hvertfald ikke noget der. - jeg var en meget glad ejer!

I stalden piller Joy ved alt, og snuser og "napper" i folk og følger med i alt hvad der sker. under rytter blærer han sig utroligt meget og ser altid super lækker ud - han er en pony som godt selv ved at han er utrolig køn! han er nem at ride og finder det at gå til biddet helt naturligt, han søger selv ned og har en super flot hoved holdning, hvor han selv bærer sig selv(:

han vil gøre alt for at tilfredsstille sin rytter og han knytter sig meget, og når man først er lukket ind og blevet accepteret har man sig en ven for livet som kommer når man kalder og kan rides kun i grime både på folden og på tur! Joy har sine egne meninger i rigtig mange ting - men han er jo også en pony og ikke en robot!!(:

han er ellers super dejlig og har aldrig prøvet at smide mig af! når jeg henter ham fra marken hopper jeg bare op på ham og rider ind, og hvis jeg lige en dag bare har lyst til at hygge på ham tager vi en galop tur ud på markerne bare med grime!

jeg har de princip med mine ponyer er at jeg er den kloge og de skal følge mig, men vi er side om side i alt hvad vi laver. det bærer mig og joys forhold meget præg af da jeg med de princip faktisk kan få ham til at gøre alt med lidt tålmodighed.

Joy hedder faktisk Johan "johnny", men bliver i daglig tale bare kaldt Joy, han er en kærlig pony som er nem at have med andre steder, er jeg ude ved en veninde kan han nemt bare blive lukket ud med deres heste. og til stævner kan folk ride så tæt på ham de vil, og nemt gå forbi ham uden problemer, han står pænt i stævne bokse og i trailer. han er en pony som for ufattelig meget opmærksomhed og ros uanset hvor han er og alle falder pladask for hans utrolige charme , han er en rigtig drenge røv :-D

han er 99% trafik sikker og jeg rider tit ved store veje med lastbiler osv.

lige pt har han startet La i dressur og Lb i spring på C plan.

til træning kan han alle pony øvelser. Vi springer omkring lb-mb til træning, og han har sprunget 125 derhjemme.

JOHAN "JOHNNY" ER VERDENS BEDSTE PONY

onsdag d. 31 august sagde jeg farvel til min lille stjerne, da han under handelsundersøgelsen fik konsateret en svær grad af spat i begge bagben, jeg var hos ham under hele forløbet og var alene med ham en time efter. jeg vil aldrig glemme dig, sov sødt joy, vi ses et sted på den anden side af regnbuen
Kommentér på:
Sportsaraber (A) min smukke Joy pynter på himmelen nu
Annonce