{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Belgisk Sportspony Red Bull 1997

7.717 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Eva H
| 0 år | Oprettet: 2. nov 2004


Belgisk Sportspony Red Bull

Fødselsår:
1997
Højde:
148 cm
Temperament
frisk og frigthy! Han har et utroligt godt temperament! enormt sød, uanset hvor han er! Han blir meget hurtigt meget frisk hehe! Han er meget stærk!!
Gangarter
3. skridt, trav, galop

de er rigtig fine!!
og han kan løbe meget stærkt!!!
Stævner
sej og meget frisk!!!

Ja så er vi jo nået til la/mb!!!! blev faktisk nr 11 ud af 41 i min første og nr 2 ud af 26 i den anden!! Så det er jo helt perfekt!! Han er meget nem at ha med at gøre til stævner!:D Han springer virkelig igennem!!! Dressur er ikke lig den stærke side! der er vi noget til lb2 på klubplan!
Stamtavle
nej desværre, ville ellers gerne have den!!!
Køn
vallak Og ja han er enormt køn!!!!
Bemærkninger
Red Bull eller Mulle som han også bliver kaldt er en meget tålmodig og hengiven pony!!! Jeg fik ham i starten af marts sidste år (helt præcist d. 11 marts). Han er nærmest slikke narkoman!!! han kan ikk lade hver med at slikke på alting!! I kan bar spørge Julie syskind med Abbeytown big money... Hun kender ham rigtig godt!!! Det bedste Mulle ved er at være på fold og stå og glo på dem som rider eller en rask tur i skoven (helst med noget meget hurtig galop) hehe! Vi kan også rigtig godt lide at springe men dressur blir selvfølgelig også reddet, men det er han bestemt ikke verdens mester til!!!;) hehe!!! Han er virkelig en speciel pony som har enormt menge sjove ideer evigt og altid!! En af hans bedste påfund er dog at han skal være bange for min spring træner, der skal i vært fald løbes stærkt forbi ham!!! hehe;) Det skal forresten lig siges at han er en hollandsksportspony men man kunne ikke vælge det, så belgien lå tættest på!!!
Kommentér på:
Belgisk Sportspony Red Bull
Annonce