{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Willoway Jack the Lad 1999

1.968 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Isabella Thostrup
Kvinde | 33 år | Oprettet: 26. jun 2005


Welsh Partbred (Sec F) Willoway Jack the Lad

Fødselsår:
1999
Højde:
15H

Det svare til omkring de 151-153 cm
Temperament
Hvis man snakker Parelli sprog er han en Left Brain Extrovert. For dem der ikke er inde i det system skal jeg nok lige forklare. ;-)

Han er en meget glad, nysgerrig, venlig, legesyg lille hest. Han vil forfærdelig gerne lære og når noget er lært glemmer han det ikke igen. Han er meget kontakt søgende, men mest med mig - vi har skabt et temmelig stærkt bånd mellem os. Han kan snakke (og sutte - det elsker han) med nogen andre, men hvis han ser mig holder han kun øje med hvor jeg befinder mig.

Han var ikke ligefrem sådan da han kom til mig: han var bange, forvirret og usikker.
Gangarter
Ja, da han kom var der ikke rigtig noget specielt over dem, men det er sådan jeg ville bedømme dem nu:

Skridt: Særdeles god (han skridter nemt fem over)

Trav: Blevet temmelig god med godt sving bagfra

Galop: Fantastisk at sidde på! Hrm...ja...særdeles god galop
Stævner
Jeg har startet et par stævner på ham men ikke mange. Han er altid blevet placeret og det højeste han har gået er 69%!
Stamtavle
Han er halv Welsh Cob og kvart New Forest/kvart Fuldblod, men registreret som Welsh Part Bred (Welsh Sec. F)

F. Verwood Roger
FF. Hewid Meredith
FM. Hendre Tegwin
FFF. Llanarth Meredith Ap Braint
FFM. Chancerie Polly
FMF. Caradog Llwyd
FMM. Hendre Shan

M. Arden Sweet Story
MF. Turton's Story
MFF. Turton Fair
MFM. Onceuponatime
Køn
Vallak
Bemærkninger
Flin (som han bare bliver kaldt blandt andre kælenavne) har været herinde før, men da han nu er blevet min den 24.02.08 opretter jeg ham på ny som min helt egen hest.

Flin kom til mig sommeren 2005 da en bekendt gerne ville have redet ham op så han kunne blive solgt. Det der kom var et kæmpe kød bjerg som ikke var blevet redet i et halvt år. Så småt som jeg begyndte at arbejde med ham var det tydeligt at han var temmelig bekymret og bange for sin mund. Han puttede sit hoved ind for at beskytte sig. Senere fandt jeg ud af at han var blevet temmelig groft redet til - arene fra pisken på højre side er et pænt tydeligt bevis.

Det tog ikke lang tid før han begyndte at stole mere på mig, men for at gøre en lang historie kort var det da jeg havde haft ham i to år og jeg begyndte at lave Parelli Natural Horsemanship at der virkelig skete nået. Han følger mig nu som var han min skygge, og er meget jealous hvis han ser mig med en anden hest. Han kan nu heller ikke helt se grunden til hvorfor en anden skulle ride ham. Hvis jeg er på jorden er det mig han følger efter. Elsker ham...

Han bliver aldrig en top dressur hest eller en top spring hest, men det har aldrig været det jeg ledte efter. Han springer næsten alt hvad man peger på i skoven, men kan ikke se grunden på en bane. Han kan gå i skoven i flere timer og bliver ikke træt efter fem/seks timer - han kan bare blive ved. En rigtig lille express pony. ;-)

Så efter jeg havde haft Flimmer til låns i et par år købte vi ham den 24.02.08 og jeg vil helt klart aldrig lade nogen gøre ham ondt igen.

NYT NYT NYT
Flimmer og jeg leger nu i Level 2 i Parelli Natural Horsemanship og elsker det!

NYT IGEN
Så leger vi i Level 3!

NYT - OMKRING 15.01.10 (og et par uger før det) ;)
Goose er nu godt igang med at lære passage fra jorden og han elsker det. Nu synes han at han skal vise det frem hele tiden, men det er så okay - det er en afveksling fra at strække sig. Vi leger også med 'cutting' både on line og liberty. Det er enormt morsomt synes han. Så meget at vi er begyndt at kunne få små levader. :D
Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Willoway Jack the Lad
Annonce