{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Færøsk hest sylvi 1992

4.335 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ann mari m
Kvinde | 33 år | Oprettet: 23. feb 2008


Færøsk hest sylvi

Fødselsår:
1992
Højde:
hann har en højde på 132 cm <3 han er godt nok lille , men det gør ike noget som helst elsker ham <3..

Han er en Naturhov hest, og derfor bliver ikke skoet overhovedet ..
Temperament
han er rigtigt stædig engang imellem, men ellers er han rigtig nem at have med at gøre <3 han er en rigtig chamør , og kan charmere sig ind på vores hjerter , og hos damerne.
Gangarter
trav : ja hvad skal man sige om trav , han hopper lidt i traven , så det er lidt træls , men ellers kan jeg få han til at trave nogle gange unden at han hopper hele tiden .

galop: han har en middel gallop, ellers er hans gallop er rigtig deilig

han har tøltet en gang og det var som at ride på et sky
nu ved jeg ike med pas..

tja springe kan han godt <3, og dressur kan han ike finde ud af , det kan jeg heller ike
Stævner
han har været til stævne engang i sit hele liv, og jeg mener at han fik en anden plads (husker ike rigtigt)
Stamtavle
ja her så stamtalven hos Sylvi

Sylvi FR92101

F: Hersi FR82105
FF: Regin Smiður FR72101
FM: Disa 1 FR71104
FFF: Jaspur FR62101
FFM: Mikinesryssan FR46102
FMF: Jaspur FR62101
FMM: Stjørna 2 FR56102

M: Eydna FR84106
MF: Gongurólvur 1 FR75101
MM: Kára FR58102
MFF: Jaspur FR62101
MFM: Lotta 2 FR71102
MMF: Norðurstovuhesturin FR44101
MMM: Lotta 1 FR52106
Køn
han er en vallak , men godt nok hingstet ,
selvom han er meget hingstet , så er han meget rolig og så er han så nutted <3 vis du kikker ind i hans sort øjne, falder du for han
Bemærkninger
Sylvi er 16 årig vallak, som er lidt læremen , men ellers tager det tid at lære ham ny ting <3 han er ikke nem at fange ind fra folden sommetider , vis han er i lege humør er han endnu værre. Den første dag ca 3 år siden jeg så Sylvi kan jeg aldrig glemme , han stak sit hoved op af boksen han stod i og så på os og vinskrede lidt <3 , vi har havt op og ned ture men det går fremad , han kan rigtigt godt lide at få vand af en flaske (skør hest) og at bade , han plasker med benene ,så man bliver plask våd ;) han kan enes med alle heste, men han bedste ven er en færøsk/norsk vallak, de er udskillige <3 , hvad eller skal man skrive om dig Sylvi du er så fantasktisk-sød og bedårende. Selvom du laver ballade kan man ike skælde dig ud , forde du ser med de søde hundeøjne på os , så står man bare der , og ikke kan få sig selv til at skælde dig ud.. Du betyder så meget i mit liv, den værste dag i mit liv da vi fik at vide at du var blevet ramt af en bil :'(, men det var du ikke , du stod på folden og ventede på mig til at komme .. jeg håber at vi kommer at få mange gode timer sammen endnu <3 elsker sig Sylvi min nuttede bamse <3


**** 10-06-09
ej min elskede bamse har fået ondt i maven , af at spise et eller andet , mens vi var ude at ride , så det bliver ingen rideture inden han har fået det bedre , synd at han skal bare stå og intet lave .

****** 16-06-09
ej sylvi har været træls i dag , han var stukket af 2-3 gange så jeg måtte igen & igen efter han, hver gang jeg skulle trække han kom det nogle bukkespring og meget andet , men nu er han kommet hjem til sin ejer og hun tager sig af han nu.

******* Nyt 20-07-09

ja nu er Sylvi ikke her mere , har er i Vági (færøerne) som er hans nye hjem i nogle uger , det var en rigtig lang tur , men Sylvi virkede ikke så træt som vi var , det var osse måske forde vi trækkede ham nasten hele vejen for at skåne hans ben som meget som muligt , det er vildt mærkligt at han ikke er her mere , men det er bare godt at han er hos min onkel og spiser gras så jeg kan endu se han , må heller gå at tjekke hvad han har nu lavet i dag , håber ikke at han har gjort nogle skader (: , det kommer mere om Sylvi og hans lille opdagelse i Vágur senere

21-07-09

ja jeg var hos Sylvi i går , for at se hvordan han havde det , og han var rigtig glad og alt det , han har det godt og bliver godt passet af alle som er der regner jeg med , børnene kan ihverfald lide han . Sylvi havde godt nok ødelagt nogle blomster ella spist dem , de var de ikke mere i hvertfald :p nå men måske man skal tage en ridetur på ham i dag , vejret er godt og det er osse andre heste i nærhede så vi er flere der kan ride samman..... Det var så lidt om Sylvi og hans lille opdagelse i Vági + min onkels have :p

22-06-010

Ja nu er det lidt siden jeg har skrevet her sidst :D men det er skedt meget for sylvi i det sidste, han har været sammen med mange nye heste, da vi have ´´animalday´´ i mai.

Vi var ude at ride igår, men han var helt ustyrlig, han bukkede meget og det endte med at jeg var smidt af :D men det skedte ikke noget, og stoppede med at ride, gider ikke at ride når han er sådan.


16-12-010

Så nu er det slut med at ride med bid. Vi skal ride sylvi med bidløst hacamor fra nu af :D

08.08.11.
Nye billeder af Sylvi :D
Kommentér på:
Færøsk hest sylvi
Annonce