{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest † Solbakkens Diamond <3 † [Himmelhest] 2000

41.538 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Jacobsen .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 8. nov 2004


New Forest † Solbakkens Diamond <3 †

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er omkring 154.
Han er desværre blevet for høj til at være pony som han jo burde. Han har bordeux pas og brændemærke, så han er ganske ægte . :)
Temperament
Han har et fantastisk temperament. Han elsker at arbejde, og gør alt for sin rytter. Han kan tænde når han skal, men bliver ligeså hurtig kold igen.

Jeg har da haft mine ture med ham da han var yngre, men nu er han den mest fantastiske hest jeg kunne ønske mig.
Gangarter
De er midle.
De bliver bedre og bedre hele tiden, og han har udvilket sig rigtig meget de sidste år.
Stævner
2008
NTR-Danske bank cup d. 17 Marts
LC1- 1. uplaceret med 56,67 %
LC2- 1. uplaceret med 56,52 %
-Han var bare så fin til det stævne. Han har aldrig gået så pænt før, så er ikke helt enig med procenterne. Men det vigtigste er jo bare at jeg selv er tilfreds. :) Der var så heller ingen som red over 61 % i de 2 klasser. :)

HORI - Hodsager Rideklub d. 4-8 Juli
-Klubstævne
Torsdag: Lc1 - 59,96% - 1. uplaceret (2 fejl ridninger, uden dem havde vi fået en 2. plads :S)
Fredag: Lc2 - 60,00%
Lørdag: Lc2 - 57,52% (en fejlridning)
Søndag: Lc3 - Disket (3 fejlridninger)
-Det gik virkelig bare ikke godt til det stævne . !! Vejret var ikke med os, så det betød at banen var en stor mudderpøl, så diamond kunne ikke trække igennem den, og jeg kunne overhovedet ikke koncentrere mig . :S Det resulterede også i at jeg red fejl 3 gange i den sidste klasse, og vi blev derfor disket. :S Han var simpelthen også så død for energi i den sidste klasse.

MRR d. 9-12-07
Søndag: LE spring (hest) - disket, fejl bane, glemte det aller sidste spring i hovedrunden :S
- Han sprang mega godt på opvarmningen, men energien forsvandt lidt på banen, men det gik fint nok til at det var vores første springstævne sammen. (hans 2.)




SU (Svankjær ungdomsskole) d. 21-12-07
Fredag: Jokerspring (hest) - 1. plads, 240 point, 35 sek.
-Han sprang mega godt, og der var bare fart på. Er rigtig stolt over ham. Havde overhovedet ikke regnet med placering, så er meget overrasket. :) En super dejlig følelse.

Svankjær ungdomsskole d. 12-13 April
Lørdag:
LB2: 62,7% - 2. plads - 1 point fra delt 1. plads (en fejlridning :S)
LA1: 64,4% - 2 plads - 2 point fra delt 1. plads (en fejlridning :S)
- Han var bare helt super i dag i dressur. Vores første LB og LA klasser. Han gik rigtig fint og afslappet. Fik nogle gode kommentarer fra dommeren. Så det er helt super.

Søndag:
Debutant B0 (LE-80cm): Fejlfri - roset
LD (90cm): 8 fejl, 4. plads
- Han var desværre bare helt død i den sidste springklasse :S Men han sprang super godt alligevel, også selvom ve tog 2 bomme. Det var lidt min skyld, da banen ikke var den letteste, så vi kom skævt ind på nogle af springene.

2009
Nordthy d. 2. Maj 09- d stævne
LB2 - 58,9%
Kommentar: Banen var utrolig tung, så han hang lidt da vi kom ind på banen. + der var et par små fejl som trak rimelig meget ned. Desværre.
LA1: 61,9% 1. uplaceret
Kommentar: Det var meget bedre i denne klasse, og han bare rigtig fin. Måske lidt for frisk, men ellers et rigtig godt program.

NMRC d. 1 August
LC1 Hold: 65,9% - Bedste procent på holdet. 1. uplacerede hold

Thyhold d-stævne d. 7. November
La1 B - 63,79 %
La2 B - 63,13 % 2. plads (første la2)
-Et rigtig godt stævne. Har ikke haft bedre ture på ham end disse. Dog er jeg ikke helt enige med procenterne. Syntes han skulle have været dømt noget højere i la2'en sammenlignet med la1'en. :o)

LERK - julestævne 4-5 December:
Fredag: LA1 - 62,9%
- Hvis ikke jeg havde redet med hovedet under armen, så jeg red fejl 2 gange, havde vi redet 66% o en 2. plads. :S Ellers et rigtig finr og fejlfrit ridt.

Lørdag: LA2 show dressage - 61,7%
- Rigtig fint program uden fejl, så er ikke helt enig med dommeren. Syntes den skulle have gået noget højere.
Stamtavle
F: Polsbury Popov
FF: Valentino
FM: Polsbury Pamela
FFF: Vernons Vineyard
FFM: Feldhofs Madeira
FFFF: Tomatin Golden Gorse
FFFM: Burnrew Vanessa
FFMF: Merrie Millstream
FFMM: Merrie Michelle
FMF: Oudelandes John
FMM: Polsbury Patrina
FMFF: Alexander
FMFM: Miss Lizzy
FMMF: Mudeford No Whit
FMMM: Watershof Cornelia

M: Solbakkens Debbie
MF: Rico-Søndermark
MM: Løvehøjgårds Selene
MFF: Yksi
MFM: Lancier
MFFF: Musical Box
MFFM: Deeracres Golden Gorse
MFMF: Staplecross Spitfire
MFMM: Anniversary Waltz
MMF: Eskehøjgaards Ali
MMFF: Heihof's Primeur
MMFM: Festiv Wedding Af Rosenholm
MMM: Løvehøjgårds Karina
MMMF: Sandyford Sundew
MMMM: Eskehøjgaards Hebe
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Diamond er en super dejlig New Forest vallak på 9 år. Han er min første hest som jeg kunne kalde ’min egen’ Derfor betyder han også noget helt specielt for mig, ikke mindst fordi jeg selv har været med til at tilride ham.

Jeg fik ham i 2002, da han var små 2 år. Han fik lov at gå og hygge sig på folden til han fyldte 4, hvor vi så småt begyndte at arbejde med tilridningen. Efter omstændighederne gik det fint, og han fandt hurtig ud af hvad det gik ud på.

Diamond er en hest med sin egen mening, som han ikke er bange for at udtrykke. Ikke på nogen ond måde overhovedet, men man skal nok få det at vide. Det plejer vi somregl at tage med et smil, da han har det med at udtrykke sine aggressioner på en utrolig nuttet og klumpet måde.
Han elsker at lave noget, og prøver virkelig at tilfredsstille sin rytter, men han skal nok fortælle hvis han syntes man begynder at kræve lidt for meget af ham, hvilket meget sjældent sker.

Han knytter sig utrolig meget til sin rytter. Det har taget tid at vinde hans tillid, men er den der, findes der ikke nogen bedre følelse! Går han frit på folden eller i ridehuset og man kommer ind, følger han en som en lille hund.
Han er et rigtig lille nussehoved, som elsker at stå og blive nusset om. Der findes ikke noget bedre.

Pt. Er han med mig på Svankjær ungdomsskole, hvilket vi begge er utrolig glade for. Forholdene for hestene er tip top! Dejlig stor boks, god fold med en masse legekammerater, ridehus, udendørsbane, kæmpe skov, strand osv.
Vi får undervisning af grand prix rytter Poul Hove, hvilket vi begge er utrolig glade for. Hver 2. uge bliver det til 3 gange undervisning. Tirsdag er det privat undervisning, onsdag springundervisning og torsdag er det dressur på hold. Ellers er det undervisning onsdag og torsdag.

Han har udviklet sig utrolig meget siden vi kom på efterskole, både psykisk, men også inden for ridesporten. Han er gået fra ikke rigtig at kunne springe til at kunne springe LC-LB baner. Med lidt mere træning vil han let kunne komme på og springe LA baner. I dressur er han gået fra LC til LA. Dette er sket på et halvt år. Jeg er utrolig stolt af hans udvikling. Det viser også mig, at vi er begyndt at arbejde meget mere sammen, og lytte til hinandens behov. Han vil med lidt mere træning blive en super LA/LA hest.

Men alt i alt er Diamond en utrolig dejlig hest, og jeg er rigtig glad for at han er min, og jeg vil aldrig nogen sinde fortryde al den tid jeg har brugt på ham. Han er sådan en hest som nyder at være til!
Desværre har jeg indset at det vil være bedst for os begge hvis han bliver solgt når jeg er færdig på efterskolen. Jeg håber på jeg finder en rigtig sød allround pige til ham, som kan håndtere ham, og som vil bruge ham til det han elsker nemlig at lave noget. Både spring, dressur og en dejlig lang tur i skoven.
Hvor jeg skal ud at have en stor hest, som jeg kan komme noget længere på inden for dressuren.

I skal endelig skrive hvis der er mere i gerne vil vide om ham, eller om der evt. kunne være interesse i at overtage ham efter mig. :)

---------------------------------------OPDATERING---------------------------------------

I dag d. 5 Juni red vi vores sidste undervisningstime på efterskolen. Heldigvis fortsætter jeg ved at ride ved Poul efter vi stopper på skolen. Han gik bare fantastisk! Midt i det hele kom Poul i tanke om at det da kunne være sjovt at prøve at se om han kunne gå lidt passage. Først blev han mega hidsig, men efter noget tid begyndte han at fatte lidt af det, og til sidst kom han i passage ned af den ene langside. Det var mega fedt at sidde på ryggen af ham lige der.
Følte virkelig alt det arbejde jeg har lagt i ham her det sidste år begyndte at give pote nu. Det var virkelig fedt! Der stod også en masse og så på, som syntes det så mega godt ud. :D Uha.. Elsker bare min lille hest <3


Video af hans dejlig far:
http://www.hestegalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=16496



. Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
.Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. . altid findes for d er en Smerte .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . .

Måtte i går d. 1 August tage afsked med min fantastiske hest igennem 8 år. Han har det godt nu der hvor han er. Men hvor var det bare hårdt. Har aldrig prøvet noget lignende før. Hans spat i det ene bagben brød ud for ca 2 måneder siden og gjorde en ende på ham som ridehest. Han fik ro et godt stykke tid, men desværre uden bedring. Han begyndte at miste gnisten i øjnene og var tilsidst slet ikke til at kende. Så er glad for vi tog den hårde beslutning og lod ham få fred. Det fortjener han. Han har igennem de 8 år gjort alt hvad han kunne, og ville simpelthen så gerne lave noget. Så det var slet ikke værdigt for ham at skulle gå på en fold og glo resten af livet med smerter hver og hver anden dag. Det blev dog også så slemt tilsidst at han ikke var rentgående på folden heller. :'(

Ved han har det godt nu, selvom han er rigtig savnet allerede! <3
Kommentér på:
New Forest † Solbakkens Diamond <3 †
Annonce