{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Ranger ( Sover sødt nu) [Himmelhest] 1998

1.925 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TanjaRenee
Kvinde | 45 år | Oprettet: 29. feb 2008


Hollandsk Varmblod Ranger ( Sover sødt nu)

Fødselsår:
1998
Højde:
178 cm. Uden sko
Temperament
en rigtig dejlig kælerøv!!!!! Sød og kærlig hele vejen. Ranger er bare det man kalder sin bedste ven, han har medfølelse og man skal også have det for ham. Han har brug for at jeg er en del af hans liv, han skal have støtte første gang noget nyt sker og der er mor altså bedst.
Gangarter
Super galop..... middel skridt og trav Hans galop er kæmpe pga hanetrit
Stævner
En del c og d stævner, både dressur og spring op til la4 og lb spring. Der er vundet lidt af hvert, men Ranger er altid lettere nervøs på stævnepladserne.
Stamtavle
Far: Ico Sun Farfar: Ico Oldefar: Marco polo
Oldemor: Sonja a
Mormor: Sabrina Oldefar: Sarastro
Oldemor: Onbekend
Mor: Deflora Farfar: Toronto Oldefar: Fresco
Oldemor: Nucretia
Mormor: Sarona Oldemor: Jashin
Oldefar: Mariona
Køn
Vallak
Bemærkninger
Min store kærlighed kan ikke vokse mere til denne hest. Jeg er blevet orienteret om hans "dom". Efter en sygeperiode på fire uger er han nu blevet sat hjem til mine forældre og holder ferie. Han har haft blodforgiftning og en evt blodprop i hans venstre bagben og det gør godt at han bare kan stresse af i vandte omgivelser. Nu tager min mand og jeg den med ro og har købt Contender hjem som skal være hans nye ven og ledsager i de ting der kan være svært for ham.

20 oktober.
Ranger har det godt, vi har fået ham hjem på vores egen gård. Han har det godt og der er fremskridt, han kn rides i lettere arbejde og humøret er i top. Han er glad og tilfreds, og selvom hans bagben er tykt endnu er det faldene og falder ved ridning. De er på fold hver dag og vi hygger os. Han har været med på rideskole nogle gange og det går godt. Det er en lille tur på syv min vi kører til brædstrup rideklub og det tager han fint. Er skønt at det går fremad med ham og lykken er at han er glad.

16 feb 09.Idag er Ranger stille sovet ind, der var smerter i benet og Katja hjalp ham på vej... Han vil være savnet og elsket altid. Ses i drømmene hvor alt er smertefrit og skønt, din mule, din blinkende pels, dig du var alt. Gemmer min film af dig om de lykkeligste timer, døgn år vi har haft. Du i de grønne marker, fuld galop og dig og vandet i hovedet, dine fjollede stunder, ja alt ved dig. Tak for alt Ranger, du gav mig mere end noget andet. Kys din
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Ranger ( Sover sødt nu)
Annonce