{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Ronja - solgt . [Tidl. hest] 1994

4.898 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cille&Ronja  ;) .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 5. mar 2008


Fjordhest Ronja - solgt .

Fødselsår:
1994
Højde:
ca. 144 cm.
Temperament
Ronja er en dejlig rolig, men alligevel vågen pony . Hun kan sagtens have sine dage hvor hun er helt tændt og bare ska derud af, men ellers er hun helt cool ..
Gangarter
Skridt,trav, galop .
Ronjas gangarter er som en fjordhests nu er . . :)
Stævner
Ingen interesse .
Stamtavle
jep
Køn
En dejlig hoppe .
Bemærkninger
D. 2/8-07 fik jeg så min fjollebolle .. :)

Ronja er mit gule muledyr, min dejlige pige . Hun er altid nysgerrig og frisk, og så elsker hun at hygge .
Ronja nyder at lave noget og blive beskæftiget .

Ronja var før jeg købte hende en kørehest, og har derfor ikke været redet så meget før . Men vi har aldrig haft nogle problemer med at ride, hun er altid super dejlig og nyder en tur i skoven .

Ronja er rolig og man kan altid stole på hende . Hun kan omgås af alle uden problemer, og er dejlig at have med at gøre i hverdagen .

Ronja bliver ikke redet særligt seriøst, men afslappet . Hun elsker at komme i skoven, og nyder at træne tillidsøvelser og hms fra jorden .
Vi er også begyndt at springe, og det går fremad . Ronja gider bare ikke altid at springe, hun er ikke særlig sikker på spring endnu, og skal have masser af støtte fra rytteren .

Jeg elsker at bruge mange uforglemmelige timer med mit muledyr, og hun fylder så meget i mit liv . Jeg elsker hende ufatteligt højt .

Bye Bye Ronja ;)
d. 23/8-10 blev mit dejlige muledyr solgt ..
Ronja jeg savner dig af hele mit hjerte, og det vil jeg altid gøre, for der er intet der kan erstatte den fantastiske tid jeg har haft med dig :*. Men selvom det gør mig ked af det, at tænke på du ikke er hos mig mere, kan jeg kun glæde mig over at du er kommet til et godt hjem, hvor jeg ved at de vil passe godt på dig ;).
Ronja jeg elsker dig, du er alt <3

15/8-09:
Ronja er heldigvis kommet sig helt over sin forfangenhed, så det er jo bare super dejligt . Hun skulle hverken have specialsko eller noget på, så det er jeg jo lykkelig over . Men vi er godt nok forsigtige med græs fra nu af, for jeg ønsker ikke at Ronja skal igennem det en gang til .

14/6-09:
Ronja er desværre blevet forfangen på alle 4 hove . vi havde dyrlægen ude, og nu står den på boksro den næste uge, kun med hø og vand + smertestillende . min stakkels pony har det bare så skidt . Jeg har ellers været meget påpasselig, så hun har ikke fået kæmpe mængder af det sukkerrige græs der er i øjeblikket . så nu må vi se hvordan det hele kommer til at gå, og jeg håber da at hun snart bliver rask igen . :(

21/2-09
Vi var ude og ride en laaaang fastelavnridning i dag .. Vi var 9 tøser der red sammen, men havde kun 7 heste, så der blev byttet lidt undervejs . Det var rigtigt hyggeligt og faktisk ikke så koldt igen, selvom vi red fra 13.00-17.00 . . :)
Så fik jeg også prøvet at læsse Ronja i trailer, for vi startede nemlig hjemme hos en af mine veninder som bor et stykke fra mig, så jeg skulle køre Ronja derover . . Hun var bare super dejlig og nem at læsse op i traileren og køre med, og bakkede da også roligt ud af traileren igen .. Så det var bare en virkelig god og hyggelig dag vi havde sammen . :)
Kommentér på:
Fjordhest Ronja - solgt .
Annonce