{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Gelstoft Star Shadow [Tidl. hest] 2006

3.414 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ditte h
Kvinde | 47 år | Oprettet: 20. mar 2007


Haflinger Gelstoft Star Shadow

Fødselsår:
2006
Højde:
han måler nu 149
Temperament
rolig og nem finder sige i aldt
Gangarter
smiller det kom sener
Stævner
inge
Stamtavle
ja stormbolig er far
mor er henny
Køn
vallak
Bemærkninger
min hafliner er nu 2 år og har prøvet at hafte salde og hodetøje på det toge han fint og er lige glad .. og siste venter bruget vi dækken . det tor han også pænt .. men i år har jeg valdt ik at gøre det ..
nu til sommer blive han 3 år ... så det skal vi i gen med at få ham lonsert han har prøve det i sommers og det gik godt ..
jeg vil beskive min haflinger så god af han finder sige i aldt .. og jeg elsker ham over atldt ... og et meget stort nusse hovde er han også .. det er ik noget undt i ham .. det har da aldig vær fra jeg fik ham hjem som et år ... meddder tekst senner .
ja nu blive han jo 3 år her til sommer .. så skal vi i gang med at trene ham og det skal sked noget i år nu er det sludt med bare går og nyd det ... for neste år skal han jo rides til ved en wester rytter ... glæder mig til at han blive det så jeg kan ridde på ham lidt ... se meget frem til det .. mer teks kom til sommer.nu er han begynt at blive longser det gjor vi i går den 22/4 2009 og det gik bare så godt .. og det er bare så dejlige ..for han er bare så nem . at lave noget med . det er bare dejlige at kan begynne at lave noget med ham ...
ja så nermer vi også snart sommer hvor han skal rides til glæder mig helt vild .. han skal til min veninde .som rider ham til ... det blive dejlige at kom i gan med at ride på ham for har haft ham sigen han var et år ... så nu har jeg vent lenge for til sommer er han 4 år ... men tro det blive nemt har haft rytte på og det er han ligeælad med .. og kan også longsers og har haft salde og hodetøj på så det blive nok ik noget ... for han er så dejlige og nem ...
Kommentér på:
Haflinger Gelstoft Star Shadow
Annonce