{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rævhalegårds Snowflake 1996

6.643 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Rævhalegårds Snowflake

Fødselsår:
1996
Højde:
130, med sko. Max. kat. 3
Temperament
Jaaa, lidt hidsig engang imellem.
Gangarter
Jaa, hun er ikke en med du helt store gangarter.
Stævner
Mange, for det meste, LA, MB og MA

Vi har i 2007 både deltaget i DM, Baltic cup og mange lands- og Distriksstævner. Vi har Altid rosetter med hjem, og for det mestet 1, 2, og 3 pladser.

Vandt en af Kval.en til Baltic cup 2008 og blev 3er og 5er i nogle af de andre.

Med til DM 2008, fejl fri i første runde.
Stamtavle
Ikke nogle. Kommer fra Holland.
Køn
Hoppe, men er ikke hoppet.
Bemærkninger
Snowii er den sødest pony jeg noglesinde har haft. Hun er sød, er for det mestet frisk, men det er det jeg godt jeg godt kan lide ved hende.

Jeg fik snowi midt i januar 2007. Efter 2-3 uger havde jeg hende med til landsstævne, det gik ok. Hen på sommerne gik det bedere og bedre, fik placinger men hjem vær gang jeg var til stævne. Jeg kom til DM, i august, det gik ikke så godt. I starten af september skiftede jeg trænere, det hjalp meget på snowi, hun begyndt også at slappe mere af. I september red jeg Baltic Cup. Hen på efteråret gik det bedre og bedre, jeg fik flere plasinger i MB og MA på Land og dristiksstævner.

2008 starte rigtigt godt. Dristiksstævne i Hillerød blev det til en 3. plads i MB og en 2. plads i MA. Ved Landsstævne i Billund med Baltic cup kval.. MA 3. plads og en 1. plads i MA grand prix. i starten af febuar lå vi nr. 5 på DRF´s rangliste.

TIL HØJDESPRINGNINGEN PÅ RIDELEJREN HOS LARS FEDDER 2008, SPRANG JEG 150 CM PÅ SNOWY, DET VAR BARE SÅ FEDT.

DU ER BARE DEN BEDSTE PONY DER FINDES.

Snowflake dig og mig passer bare samme hvorfor er du ikk en 2er? Jeg elsker du så meget, vil ikk af med dig! øv øv, Tiden er kommet. Jeg er sikker på jeg ikk finder en pony med et hjerte så stort som dit. Du er dårligt nok kommet tilslag og jeg savrer dig alleredet. Jeg håber vi finder en der vil elske dig så meget som jeg elsker dig. Det første halve år, var du bare en pony som alle de andre ponyer. Nu er du den pony jeg elsker allermest. Det her er rigtigt svært, du er en bedste pony jeg har haft. jeg er 110 % sikker på der ikk findes en pony med sådan et hjerte som dit. Du er ponyen der har fået mig fra LA/MB til C-stævner, hvor jeg altid blev disket, til MB/MA med så mange plac både til B-stævner ig INT.

På under to år, har vi over 30 plac.
Hvor 27 af dem er i top 3.
Hvor 10 af dem er 1. pladser.
15 plac i MA til C og B-stævner.
Kommentér på:
Anden særlig race Rævhalegårds Snowflake
Annonce