{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Bølle-bob 2000

6.176 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Zizi Hertz
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. mar 2008


Knabstrupper Bølle-bob

Fødselsår:
2000
Højde:
143
Temperament
Han er en meget ivrig pony som er meget fremad gående. Og kræver en rytter, med god tålmodhed.
Gangarter
Skridt: Rigtigt fin.
Trav: Middel.
Galop: Middel.
Stævner
Vi har startet ret mange stævner alligevel, men har ikke styr på det, men han var med til Landsfinalerne i bredderiding. Vi red stafet.
Stamtavle
Der er ingen, stamtavle på ham. Han er importet fra Holland.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Bølle-Bob er min super dejlige pony. Han har haft en meget slem sene skade og stod til at skulle blive aflivet. Men bølle ville ikke forlade denne verden.
Og han kom sig rimelig hurtigt. Efter en så slem skade! Dyrelægen var meget overrasket over at hans sene helede så hurtigt.
Så hun tjekkede ham lige en ekstra gang, men den var sgu god nok. Den var helet flot sammen og sad som den skulle. Jeg blev glad!
Bølle-bob har jeg haft i 7 år nu. Jeg kender ham godt. Men hver gang, jeg skal ride ham. Skal jeg dårligt nok tænke på at trykke til ham, før den er løbet.
Og det kan se meget voldsomt ud nogen gange. Men nu når jeg har haft ham så længe, og han ved hvilke ’’knapper’’ han skal ’’trykke’’ på. Så er der ikke så meget andet end at sige ’’HALLO MAKKER, SÅ TAGER VI LIGE EN SLAPPER’’. Også får vi begge en mindre ’’hjerneblødning’’. Men vi kommer godt ud af det i sidste ende.
Der jeg også har Domain, så han har fået en halvpart Emma Rasmussen. Emma begyndte at ride for nogle måneder siden, og det gik også kanont. Men men men......... Så kom der lige en seneskade, og han skal til at igang med genoptræning igen....

Det gælder heldigvis kun med store ryttere som forlanger meget af ham. Han er begyndt at gå rideskole igen.(Han er gammel rideskole pony, men var for vild) med min niece Celia på 7år. Og han nyder bare at tulle rundt med hende, han elsker små børn. Han står helt stille hvis de strigler ham. Og han er så forsigtig hvis de giver ham mad på staldgangen.

Han elsker at springe, han været oppe at springe 125 cm med på mig på ryggen.
Det er bedste han ved, men han elsker sku også en jorde tur på marken, så skal man lige have et 2 rings bid på. Ellers er han godt nok skredet.

Bølle er blevet meget bedre i dressuren efter Katrine er begyndt at ride ham, hun gider ham lidt mere end jeg gjorde.
Han havde utroligt meget underhals, inden hun begyndte at ride ham. Men kan da se virkelige store fremskridt hos dem.


Kommentér på:
Knabstrupper Bølle-bob
Annonce