{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Isabella R.I.P. 10-03-11 [Himmelhest] 1999

5.297 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Isabella R.I.P. 10-03-11

Fødselsår:
1999
Højde:
134 cm.
Kat. 2 - Lille pony. Jeg skal lige skrumpe lidt..
Temperament
Bella har et dejligt higsigt temperament og en super personlighed. Hun er kærlig og en meget rar pony - bare en ener!
Gangarter
Helt fine og gode at sidde i - hun løfter benene højt når hun bliver hidsig og tripper en del, så det er mest behageligt at sidde på hende når hun slapper af.
Skridt - Fin, fremadgående.
Trav - God at sidde i, tit med høje benløft. Tripper meget til tider, men er blevet bedre til at slappe af.
Galop - Fin galop hvor hun dog tit bliver meget ivirig. Er blevet bedre.
Hvis hun selv skal bestemme, skal det gå stærk.
Dog er hun blevet rigtig dygtig til at slappe af og gå pænt.
Gangarter omkring middel dog spændte.
Stævner
Stævnetræning HGR Spring; Jeg glemte banen, men vi prøvede lige omspringningen alligevel. Hun var bare rigtig fin og rolig, og der havde jeg ikke redet hende så længe, så helt tilfreds med hende. Første gang hun slappede af mens jeg red hende.
Stævnetræning HGR Dressur LC2; Det gik fint nok, men vi er blevet meget bedre siden.. Hehe. Men en spændt pony som bare hellere ville løbe.
Holdmesterskab 2008; 1. uplacerede.

Vi har ikke startet nogle rigtige, selvom jeg har haft chancen til at starte nogle dressurstævner på hende, men ved ikke lige hvorfor jeg ikke har fået meldt mig til. Men det gør nu ikke det store. Det vigtigste har været alle vores gode oplevelser sammen.
Stamtavle
Mor: Cassiopeia
Far: ? En polsk palomino vidst nok.
Hun kommer fra polen.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
*Har redet* R.I.P<3
Årh hvor skal man starte efterhånden..
Bella er en fantastisk pony, som jeg har redet siden 23 januar 2008, så det er jo efterhånden lidt tid jeg har kendt hende - Snart 3 år. Eller kendte hende egentlig fra vinteren 2007 da min veninde havde hende udlejet. (jeg havde kun redet i ca. 1½ år da jeg begyndte med hende, så bær over med at jeg ikke sidder særlig pænt.)
Da jeg startede med at ride hende, var hun sat på prøve til at blive rideskolepony. Dengang var hun meget svær at holde, og jeg var ikke så rutineret med hende. Men det gik og vi voltede en masse, hun begyndte at lære at slappe af og det hele gik bedre og bedre. Jeg begyndte at springe på hende og det gik helt fint, der blev hun også bedre og bedre - det samme gjorde jeg. I dressuren begyndte hun at kunne slappe helt af og gå rigtig fint i alle 3 gangarter, i springningen blev hun utrolig sød og i skoven blev hun let og sød at holde. Det var jo så bare desværre sådan, at jeg voksede og efterhånden blev jeg for stor til hende.. Jeg skulle op og ride hest, som jeg så gjorde i lidt tid, hvor det gik rigtig dårligt. Jeg begyndte at savne at ride bella og i en periode på nogle måneder, red jeg kun på hende igen. Derefter begyndte jeg at springe hest, men stadig ride dressur på hende, men nu da jeg er meget for stor til hende, og har lært at ride ordentligt på større heste, er det sjælent at jeg får en tur på hende - ærgerligt at jeg ikke lige kunne være lidt mindre. Hun er nemlig en helt unik pony! Hun har lært mig rigtig meget og jeg kan ikke forestille mig, hvordan livet havde været uden hende. Hun kom til at betyde mere for mig end noget andet, og stadig i dag elsker jeg hende rigtig højt. Det var så lidt af vores historie kort fortalt.
Her kommer så lidt mere om hende;
Da hun kom, stod hun i boks, hvor hun kunne kigge ud. Hun var altid glad og man kunne muge ud mens hun stod i boksen. Når hun var på fold, gik hun bare løst rundt omkring stalden - da var hun på prøve. Da hun så kom ned i den anden ende til rideskolen, var det også fint i starten. På staldgangen kunne hun sagtens stå løs uden grime, hun gik ingen steder - dette kan man da heldigvis stadig.. Hun gik på fold med Mille, det gik rigtig fint. Sommerferien 2008 begyndte hun at gå på fold med rideskolehestene. Efterhånden blev det dog værre i stalden, hun blev rimelig bokssur. Når hun skulle have sadel på, blev hun sur - garanteret fordi nogle bare har klasket sadlen op på ryggen af hende. Man skal bare ligge den stille og roligt op, så er det ikke så galt. Heldigvis er hun også blevet mere glad i boksen igen, så det er jo helt fint. Dog er hun jo alligevel blevet forandret til en lidt anden pony end da hun kom til desværre.. Men det var lidt om hende i stalden.
Under ridning har jeg jo fortalt om hvordan hun er, men jeg kan da gøre det lidt mere detaljeret..
På skovture var hun i første sæson svær at holde, man kunne ikke så godt nyde turene på hende, men det er blevet meget bedre. Nu kan man sagtens styre og holde hende, eks. kan man sagtens galopere en frisk tur og så rimelig let få hende ned på jorden igen. Man kan også nyde turen uden sadel, så hun har jo udviklet sig til noget super godt på det punkt.
Under dressuren kan hun jo efterhånden gå super fint og er rigtig sød og nem at holde.
Springning elsker hun og hun springer stortset alt. Der var en periode hvor hun dog stoppede meget, slog fra og løb. Den varede dog ikke så lang tid endda. Man kan godt styre hende, selvom hun bliver rimelig hidsig - det er efterhånden ikke så svært endda, i hvert fald ikke meget i forhold til hvordan det har været. Hun er rigtig fin til det.
Udover alt det er hun også lærenem til tricks m.m. Sød at trække med, have løs i ridehus, i trafikken osv...
Alt i alt har hun jo ændret sig rigtig meget, både på gode og dårlige punkter, men en unik og fantastisk pony vil hun altid være. Jeg elsker den pony og vil altid gøre det.. Man kan slet ikke beskrive hende med ord, men nu har jeg så gjort et forsøg. Så jeg håber i har fået ihvertfald et lille indtryk af, hvor fantastisk den pony er!
Jeg elsker dig Bella<3

Sidste gang jeg red Bella var så sent som i sommerferien 2010 på ridelejren, da jeg havde Asterix med (ses i profil) som var blevet meget træt. Så jeg havde lige lille bellamusen med på skovtur. Hun er og bliver en skøn pony!

D. 10.03.2011
Årh altså... Bellamusen gik bort i dag :'(
Heldigvis gik det dog hurtigt, da hun døde af et hjertestop..
Hun fortjente bedre.. R.I.P. Bella<3 Sov godt..
Kommentér på:
Anden særlig race Isabella R.I.P. 10-03-11
Annonce