{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rumbero 1997

2.970 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

gingerpale
Kvinde | 30 år | Oprettet: 26. feb 2008


Anden særlig race Rumbero

Fødselsår:
1997
Højde:
155 cm :)
Temperament
Beo er som dag og nat.. Han kan være den roligste hest i verden, som lader dig gøre alt uden at blinke, og han kan være den sødeste turhest, der galoperer med dig gennem skoven for lange tøjler, men hvis man får ham tændt ordentligt kan han være en tikkende bombe, der bare venter på at eksplodere i de sygeste bukkespring, så snart du mister koncentrationen en smule ;D
Gangarter
Skridt: Fin, kan til tider mangle noget energi, men vi arbejder på det ;D
Trav: God takt og energi. Har virkeligt udviklet sig meget siden jeg fik ham!
Gallop: Dejligt rummelig og let at sidde i. God fremaddrift og takt.
Stævner
Klubmesterskab, LRK: nr. 3 i LB1, nr. 2 i klubmesterskaberne og vandt LC2 :)
Komunemesterskab, KOOR: nr. 3 i procentridning (red Lc1)
Fastelavnsstævne, LRK: Vandt i stafet og blev nr tre i kostumespringning :D desuden red vi kvadrille med de andre 'store' :b
Stævne i Vivild 16/5-09 ingen placeringer
Stævne i LRK 21/6-09 vandt LC3 og fik 4.plads i stilspringningen
Stamtavle
Jeg har desværre ingen stamtavle på ham, men jeg har fået at vide at hans mor var en P.R.E. fra Spanien og hans far var hispano araber fra England :)
Køn
Vallak :)
Bemærkninger
Jeg har haft Rumbero siden den 28/2 2008, men har kendt ham i mange år, da han har stået på min rideskole i lang tid, før gamle ejer havde ham hjemme i et par år og derefter fik ham opstaldet der igen lige da vi begyndte at kigge efter hest :)

Han har sommereksem, og går derfor med sommerdækken fra ca. marts til ca. oktober, samt overgangs- eller vinterdækkener resten af året.
Beo er af spansk afstamning, og har har det dejligste temperament, man kan tænke sig. Vi har dog store problemer med at være i klubbens ridehal, hvor Beo har fået en grille, som kun er blevet værre gennem årene. Det er min plan, at Maj-Brit Rønnov, som er Monty Roberts instruktør og min tidligere efterskolelærer, skal ud og arbejde med os igen denne vinter, så vi forhåbentlig kan komme til at ride normalt og afslappet i hallen.
Beo har ikke gået mange stævner grundet mangel på tid og interesse fra min side.
Han er desuden en fantastisk turhest, går fuldstændig eksemplarisk både i skov, trafik og vand - med mig eller andre.
Navnet Rumbero stammer fra Spanien, hvor han er født og importeret fra. Det skulle efter sigende betyde "Jeg danser rumba", hvilket han sandeligt godt kan finde ud af :p

Beo og jeg gik i skoleåret 09-10 på Fjordvang efterskole, hvilket var en ubeskrivelig oplevelse. Jeg havde som før nævnt Maj-Brit Rønnov som ridelinjelærer, og hun har lært mig utroligt meget. Vi fik et utroligt år med masser af fantastiske oplevelser og kom hjem med et nyt og tæt indbyrdes forhold.

I starten af sommerferien 09 var Beo og jeg med nogle af de andre på langtur rundt om Silkeborg søerne. Vi red cirka 25 kilometer om dagen og overnattede to forskellige steder, hvilket Beo tog med ophøjet ro. Havde lidt problemer med en jernbaneoverskæring i Ry, men ellers var bamsen dygtig.
Desuden var vi ude og bade med hestene, hvilket Beo - efter lidt overtalelse - tog rigtigt pænt.

Den 29. og 30 marts legede vi rideskole på Fjordvang, hvor Beo gik skolehest med nybegyndere og let øvede ryttere. Han gik som en engel og hjalp alle sine ryttere et skridt videre - og dagen efter da jeg red ham selv var han igen min skønne dressurstjerne :'D

Den 28/5-10 holdt Ridelinjen på Fjordvang en opvisning for forældre, venner og andre interesserede, for at vise, hvad vi har lært i årets løb. Beo og jeg åbnede showet ved at ride et dressurprogram, vores underviser havde lavet, svarende til en LA 4-6 stykker. Jeg var iført Maj-Brit(underviser)s gamle gallakjole, og Beo var smuk med hendes flotte stævnepandebånd. Imens vi red sang Emilie (MOE) 'A Moment Like This' - det var ikke et øje tørt.
Derefter deltog Beo og jeg i en kvadrille med ti equipager, og dernæst en lille horsemanship-opvisning, hvor vi blandt andet bakkede gennem en 'L-shape', legede med presenninger, bold osv.
Til slut overrakte jeg en buket blomster til Maj-Brit, som tak for et fantastisk år, ingen af os nogensinde glemmer.
Billeder fra showet kan ses i Beos profil samt i fotoalbum :)
Kommentér på:
Anden særlig race Rumbero
Annonce