{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger † <3Partner<3 Den SMUKKESTE stjerne på himlen<'3† [Himmelhest] 1994

4.584 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tyroler Haflinger † <3Partner<3 Den SMUKKESTE stjerne på himlen<'3†

Fødselsår:
1994
Højde:
han er en fin lille pony
han er 137 u. sko 137 m. sko :D<3<3
Temperament
partner er rolig ved striglepladsen men i stalden flipper han ud hvis han er alene....

og når jeg rider ham kan han godt være lidt stædig og bukker lidt men det er ikke det helt vilde for han er lidt fed så han har lidt svært ved at bukke hihi.....
Gangarter
skridt: den er meget rolig og afslappene

trav: han har en rigtig blød trav man kan næsten ikk mærke at han traver så stille er den heeh
men når han så traver hurtigt er det meget svært at hænge i hihi

galop: hans galop er blevet mega god den er vildt dejlig og ride i (:
Stævner
ja med en pige der hedder annemette

Ld 1 red til 67,33% dvs 101 point 1 plads
Stamtavle
vi ved ikk helt om han har en. Men det skulle han da gerne have fordi han har et brænd mærke på venstre balle.
Men hans nummer er: 173
Køn
ja meget .
ej okay . Han er en super dejlig vallak
Bemærkninger
DER MÅ IKKE KOPIERS NOGET FRA MIN PROFIL!!!!

KOPIRING AF MINE BILLEDER ER IKKE TILLADT!!!
HVIS DU GØR DET ANDMELDER JEG DIG!!!!!!
FAAAAT DET!!!


partner er en "gammel dags" haflinger altså den meget robuste tybe. han er rød men en hvid blis og 4 fine ankel sokker hihi det kalder jeg dem, han har hvid hale og hvid manke og så er han bare dejlig

da vi købte partner var han helt lys,men han er blevet meget mørkere med tiden.
da vi købte ham havde han intet navn og var meget opmerksom på alt.
han var bange for at ride alene på banen og var bange for at være alene på folden og var bange hvis han var alene i stalden.han har et brandmærke hvor der står 173 og så et H med en krone over, ved ikke lige hvad det betyder .
da vi købte ham ville han ikke galopere og han gik altid ned med hovedet, så vi tror at han var en træk / køre hest(:


p
pa
par
part
partn
partne
partner
partne
partn
part
par
pa
p

I
I-
I-L
I-LO
I-LOV
I-LOVE
I-LOVE-
I-LOVE-Y
I-LOVE-YO
I-LOVE-YOU
I-LOVE-YO
-LOVE-Y
I-LOVE-
I-LOVE
I-LOV
I-LO
I-L
I-
I

partne du er verdens bedste hest du er et rigtig stort nussehoved og så er du rigtig meget glad for mad jeg elsker diig og kunne aldrig nogensinde tænke miig at bytte diig du er min og det er du indtil du dør vil aldirg sælge diig i love you søde





Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
.Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. . altid findes for d er en pony. .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . . .




Du er super sød med et godt sind. Du er god til mange forskellige ting<33333333333333333333333333333333




tårer triller på din kind. græder stille i dit sind. giv ikke op. fortvivl ej. der er altid en der elsker dig nemlig mig<3





-------------NYT------------------
D, 18-09-2011

Partner Partner smukke Partner, vil du ikke nok lade vær' med det halteri!!? det er nu 2 MÅNDEDER OG 2 DAGE side smuksaken her blev halt<'3 men vi håber håber HÅBER det går over!!!!!!<3<3<3 ELSKER DIG BASSE GRIS!!!!!<3<3<3<3



13-10-2011./ den værtse dag i mit liv!!! )':

Partner...jeg savner dig allerede, var oppe og sige farvel til dig igår, du var så glad og tilfeds!. føler ikke jeg har sagt ordentilg farvel `?)': Partner<'3...nu må du ikke tro, at da jeg sage farvel. mente jeg farvel for altid, for det var overhovedt ikke det jeg mente, jeg mente farvel for denne gang og vi ses engang i fremtiden, for du vil aldrig blive glemt. du vil altid være i mine tanker og i den varmeste plads i mit hjerte!!! du var så vidunderlig og så smuk!!! det her havde du overhovedt ikke fortjent!!!)': jeg.....jeg elsker dig Partner og det...vil jeg altid gøre!!!)': Rest in peace Ponyen med lokker af guld og et hjerte ligeså!)':<'3<'3† †


Jeg så dig,
Jeg ville have dig,
Jeg fik dig,
Jeg kunne li dig,
Jeg elskede dig,
Jeg mistede dig,
Jeg savner dig..


Så skete det..

Vi blev revet bort fra hinanden. Du og jeg som elskede hinanden så højt, måtte bryde de stærke bånd vi havde bundet..

Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels.
Alligevel har jeg ikke forladt dig, og jeg vil vente trofast og loyalt på dig indtil du engang har levet livet.

Alle heste der dør, store som små, kommer til det sted hvor jeg er nu. Mange af hestene som kommer her var højt elsket, andre blev mishandlet til døde.
Nogle døde pludseligt, nogle havde været syge længe, andre døde gamle, og mætte af dage. Men fælles for os alle var at da vi vågnede her var vores sår helet, og vi blev modtaget med kærlighed.


...og vi vågnede op til en verden med frihed, og uden ondskab.

Hvor jeg er nu findes ikke sult og tørst. De syge heste er ikke længere syge, og de der blev gamle er igen stærke og friske.

De heste der blev mishandlet og slået er ikke længere bange, for vi er i en verden hvor ingen gør os fortræd. For kun de mennesker der føler kærlighed til dyr får lov at komme forbi vores sted når de dør.

Jeg har næsten lige badet i den klare kølige flod,og bagefter spiste mig tyk og mæt....

nu stryger den milde brise mig blidt over maven, mens jeg ligger i det bløde græs og smasker, og nyder solens varme der tørrer min pels..

her findes alt det jeg drømte om, når jeg stod på marken eller i stalden hos dig, og drømte søde drømme.

Alt, undtagen dig...

når vi løber og leger, eller ligger i det høje bløde græs, kan jeg fornemme når du tænker på mig. Jeg kan fornemme din sorg og dit savn, eller din glæde og kærlighed til mig, når du tænker tilbage på det vi havde sammen...

når jeg mærker du tænker på mig, løber jeg alt hvad jeg kan hen til den store klippe. Og når jeg ser ud over klippekanten kan jeg se ned i menneskenes verden, og ned på dig.

Jeg ser på dig med kærlighed, og længsel, og jeg glæder mig usigeligt til vi skal være sammen igen.

..men fordi jeg vil det bedste for dig, og fordi jeg elsker dig så højt, så jeg vil have du skal nyde dit liv, og finde glæde i dit liv, i alle de år de har tilbage.

Der står mange heste ved kanten og ser til deres mennesker.

Nogen gange når jeg står og ser på dig, har jeg taget nogle af mine venner med så de kan se det menneske jeg savner så meget, og er så stolt af. Og jeg fortæller dem historier om den pragtfulde tid jeg havde sammen med dig.

Når din tid kommer, så vil jeg vide det, så du har intet at frygte, for når du kommer til mit sted vil jeg stå her og vrinske af glæde og forventning, parat til at tage imod dig..

alle de mennesker der har elsket dyr kommer forbi vores sted, og hver dag ser jeg hvordan andre heste og deres mennesker mødes i kærlighed, og i en omfavnelse der ingen ende vil tage.
Og jeg tænker med glæde i hjertet, at en dag bliver det min tur.

Nogle heste her har ikke haft det godt, og har aldrig prøvet at blive elsket. Og de ser til med længsel og savn, på de mennesker der kommer forbi vores verden, inden de tager videre med deres heste..

...men hver dag sker det at de heste der engang blev mishandlet, og som ikke har noget menneske at tage imod, finder sig et godt menneske, med en god sjæl, som passerer vores verden. Eller de slutter sig til mennesker der forenes med deres egne heste.

Jeg har set dig tvivle på om du skulle anskaffe dig en anden hest efter jeg var gået bort, om du kunne være det bekendt overfor mig, og om du svigtede mig.

Og dette skal du vide:
Så længe du ikke glemmer mig, og jeg ikke mister pladsen bagerst i dit hjerte, så ville intet gøre mig mere stolt end at stå der på klippen sammen med de andre heste, og vise dem hvor godt og kærligt menneske du er, overfor den hest som jeg også skal møde en dag.

… og jeg vil unde din nye hest hvert eneste kram, og hvert kys på mulen, og jeg vil håbe af hele mit hjerte, at i bliver lige så lykkelige sammen som vi var.

Lige som dit, er mit hjerte flået i stykker af længsel, og jeg kan ikke vente til vi skal ses..

.. men indtil da håber jeg, at jeg efterlod mere kærlighed og flere gode minder i dit hjerte, end sorg og fortvivlelse.

Så prøv at mindes mig for alt det lys vi skabte sammen, og ikke for det mørke der lagde sig som en tåge om dit sind da det hele endte..


..så når du næste gang kigger op på himlen og fornemmer nogen ser på dig, så er det mig, der står på klippekanten og ser kærligt ned på dig fra min verden, mens jeg drømmer om dagen som en dag skal komme.

Jeg elsker dig...



Historien om "Bare en hest".

Fra tid til anden fortæller mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke den rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".

Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg følt mig krænket.

Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.

Hvis du syntes at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".

"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig, og folk som mig er det ikke "bare en hest". Men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.

"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske".

Så næste gang du høre sætning "bare en hest" så smil og sig det er fordi de "bare" ikke forstår det


------------------------------Partner's ben skade---------------------
Det hele startede med at Partner og Ticas skulle på sommer fold, det gik peeerfekt!!!(:(: de gik sammen kun de to et par uger!(:(:(: efter et par uger skulle de lukkes sammen med de andre, der gik ikke særlig længe. og så blev vi ringet op af stald ejern, der sagde at han var blevet halt og havde tabt en sko):):):!!!!!

dyrlægen kom og tjækkede ham og sagde han skulle have RO i benet og skulle stå med en pony/hest som var meget rolig og var sød ved partner! med det samme tænkte vi'' TICAS'', Ticas ville være perfekt til det job!!
Partner og Ticas kom så tilbage på vinter foldene og gå!! hvor de skulle gå aleeeene i 6 uger!!!. efter et par uger for jeg en sms hvor der står'' (hestens navn) er kommet om til Partner og Ticas og gå!! Anne mette(halvparten til Partner) og jeg råbte bare i kor! '' NEEEEEEEEJ''. han skal jo kuuun gå med Ticas)':!!!

Ejern af stalden sagde at den ville blive flyttet lige så snart de fik sat et hegn op! vi tænkte bare'' pyyyh det var godt''!

men der gik så åbenbart meeeeget lang tid enden det hegn blev sat op.....og stakkels Partner blev mere og mere halt for hver dag der gik.... Til sidst blev Anne mette og jeg så kede af det at vi bare SKULLE have ham væk fra den fold!!...at vi tog Ticas og Partner med hjem i haven og overnattede med dem der!!)':
Da vi tog hjem i haven var han halt, og jo mere han fik lov at stå stille hjemme i haven jo mindre halt blev han!(':!!!!!! Til sidst var han overhovedt ikke halt!!:D det var en kææææmpe lettelse!!!(:

Vi regnede med at når vi så kom hjem fra haven ville det der hegn være sat op!!...men nej nej intet hegn i syne.. ingen andre steder at stille den stakkels pony)':... vi var nød til at sætte dem ind til den der pony Partner ikke gå sammen med... Vi stod nok 20 minutter og tænkte på hvad vi kunne gøre.. men vi kunne ingen ting gøre, vi var hjælpeløse.... Anne mette sagde til mig lige inden vi sattem dem på fold'' han blir' halt igen)':'' jeg nikkede)':!! forfærdelig følelse at vide man lige har sat sin pony i livsfare!!!)':

Efter rigtig rigtig mange måneder, blev Partner tjekket igen af en dyrlæge, der sagde'' der er intet at gøre, det er slut''O''':
Vi var knust!...

Anne mette blev mere og mere ked, og.. ja som den pige jeg er, blev jeg ved med at håbe håbe håbe!!)': jeg bad til gud, om at få lov at beholde ham)': .......

men...desværre gik det ikke..han skulle væk...jeg har grædt hverdag, og jeg græder lige nu...for det er som om der mangler noget, som self. er dig! du fuldendte mit liv!)':

Tak for alt jeg håber vi kommer til at se hindanden igen!)':
Jeg savner dig som en i ******!!!)':
JEG ELSKER DIG!!!!!!!!!<3<3<3 tak for de bedste 7 år i mit liv!!!!)':!!!
Kommentér på:
Tyroler Haflinger † <3Partner<3 Den SMUKKESTE stjerne på himlen<'3†
Annonce