{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest ågerupgårds Neja [Tidl. hest] 2003

4.607 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anastaxia&Bordeaux
Kvinde | 62 år | Oprettet: 17. feb 2008


Fjordhest ågerupgårds Neja

Fødselsår:
2003
Højde:
143 cm.
Temperament
Utrolig tændt og vågen hest! Massere af charme, selvtillid og lækkert hår! -og "se mig"-atityde. Eller er hun en meget taknemlig hest, der ikke forlange andet end en blid men resolut rytter.
Gangarter
Alt i alt tre gode gangarter

God og taktfast skridt.

God og taktfast trav, der tendere til at bliver noget kandakseret når hun er tændt eller samles.

God galop med godt og massere af afskub!
Stævner
har startet:

LC1(travprogram) på ARK:53%
da havde jeg sidet på hende 23 gange.. men hvem tæller :D

2x travprogram(st hedding):67 og 70 %! xD

hvalsø
travprogram: 66%
Lc2 : 60%
Stamtavle
M: Aagerupgårds cindy

F: Golf Gudenå
Køn
Hoppe, med et "drenget" sind.
Bemærkninger
Lidt dyb hoppe af god type, passende bredde. Typisk, udtryksfuldt hoved, velrejst hals. Lidt stejl skulder, kort manke. God overlinie, velformet, middellangt kryds, gode lår. Passende føre lemmer, kun middellange koder. Bevægelsen god og taktfast i skridt og trav.
det var hvad de sagde om neja då hun var bare 2 år!

neja er en fantistisk pony! og jeg faldt for hende første gang jeg så hende! Jeg tilrider hende med hjælp fra min mor, for toftegårdens 4H-klub. Det har jeg gjordt siden august -07(der var jeg nærmest ude med lasso'en og fange hende hihi) men det er ikk gådet så hurtigt fordi jeg kun har kunne ride hende 1-2 maks 3 gange om ugen da spunky(som jeg holder
meget af) tager meget af min tid.. og så har hun også lige været halt i 2 måneder pga smeder skar ALT for meget af alle hendes hove! dumme smed..!! men nu har været i gang i 2 uger. og heldivis er neja så glad og lærenem en hest at hun bare lige skal have tingende genopfrisket! :D hun er virkelig en snuske ! hun gør alt hvad hun kan for at tilfredsstille sin ryter! og hun er meget åben er for nye ting og prøver virkelig! hun er den største engel i verden og kan ikke sige andet negativt om hende end at hun skal tabe sig lidt! :D heh men hun er en pony jeg er blevet så glad for! Det bliver rigtig svært når det er jeg bliver nød til at give slip på hende så børnede i 4H-klubben kan ride på hende! :'( for hun har kapasitet til at komme meget langt!

d. 10/4
lille neja og mig øvede slalom og det lidt kedelig for det gik ikk' så stærkt.. hehe . :D tosse pony . og nu går der ikk' lang tid så kan hun et anspring.

d.11/4
ØV ØV ØV!!!!!!!!!!!!
har haft min første "dårlige" ridetur på neja idag.
det var fordi at jeg havde haft en rigtig rigtig dårlig tur på spunky.. vi havde redet udendørs og han stak hele tiden af med mig inde på banen og bukede lidt og så nogle gange stoppede han brat op!!! og det gik jeg så og var sur og da jeg så skulle over til neja var jeg også blevet rigtig rigtig sulten.. men jeg skulle bare lige ride lidt, bare så hun lige kom ud at røre sig. Lige pludselig begynner de at trække heste ind og det kunne neja ikke lige kapere oppe i hovdet. og fordi hun ikke har balancen til at piske afsted så spænder hun helt vildt op .. Det komme jeg så ikke lige klare og så blev det ikke godt før jeg skridtede af.. :'( ØV ØV..


d. 27/4

lille nejse var bare super duper idag!! :D nu kan hun næsten et anspring!! weee .. er bare så glad..

d.19/5

var til stævne igår med den lille prinsesse.. :) hun var rigtig sød men blev dog lidt træt til den sidste klassse.. hehe 66 og 60% .
Kommentér på:
Fjordhest ågerupgårds Neja
Annonce