{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lille Kjærgårds Clair (solgt) 2003

1.653 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Lille Kjærgårds Clair (solgt)

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun måler 89 cm, så det er en lille dame
Temperament
Hun er bare så skøn, verdens sødeste børne pony, hun elsker at blive nusset med. Hun kunne ikke drømme om at gøre nogen fortræd.
Gangarter
som en lille shetter nu har. Ikke lige de mest frie bevægelser, men det ser nuttet ud.
Stævner
ingen.
Stamtavle
208333200304721 DKShetl.

Født d. 18-06-03

Far: Lille Kjærgårds Gaston SH 263 DK Shetl. 1 kl.

Farfar: Højbos Ringo SH 166 DK Shetl. 2 kl. A

Mor: Lille Kjærgårds Geisha S 1716 DK Shetl. 2 Kl B

Morfar: Skovlundens Iwanowitsj SH 208 DK Shetl. 2 KL A
Køn
en rigtig fin lille rød hoppe.
Bemærkninger
Hun er en vidunderlig lille skabning, der bare er godheden selv. Men nu hvor hun er højdrægtig er hun knap så snaksagelig, hun er også ved at være en smule gangbesværet, det ser lidt sjovt ud når hun går. Hun kan heller ikke så godt li´at man røre for meget ved hende.......

Så kom lille Arthur endelig til verden, og Claire er bare verdens mest omsorgsfulde mor, hun nusser og pusser ham hele tiden. Hun er bare så kærlig, man bliver helt blød i knæene når man ser hende med den lille fyr.

Emma og Lasse er begyndt at ride på Clair. Hun nyder at blive striglet og nusset med, bare der falder en masse godbidder af kan man næsten få hende til hvad som helst :o)

Clair er lykkelig over at Arthur er blevet fravændt, han var ved at være en rigtig pestilæns...hi hi. Så nu er Clair kommet på sommergræs sammen med to ældre damer, og de hygger sig helt vildt.

Vi har snakket om at skulle tilkøre hende, da ungerne jo snart vokser fra hende, og det vare lidt inden lille Christian på 1 år kan ride hende. Men hvis hun kan lære at gå for vogn, kan de jo stadig have meget fornøjelse af hende. Og jeg er sikker på at hun vil elske det.

Efter mange forsøg på at opretholde ungernes interesse for Clair, har jeg nu opgivet kampen. så Clair er kommet op til en veninde i Århus som har 13 andre ponyer og en masse tøser der kommer og rider hver dag. Så nu nyder Clair livet med masser af skovture og bliver rigtig nusset.

Clair bor nu i Geografisk Have i Kolding sammen med Arthur.
Kommentér på:
Shetlænder Lille Kjærgårds Clair (solgt)
Annonce