{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Prinsen Af Krogsgaard [Tidl. hest] 2000

7.171 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest Prinsen Af Krogsgaard

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 135 cm. i stangmål.
Temperament
I stalden er han rolig, dog opmærksom. Når vi skal på ridebanen er han varm og opmærksom og det samme i ridehus. På tur kan han være nervøs :-).. Dog ikke noget der ikke kan klares med et lille prik i siden :-). - Bortset fra de køer der er længere nede af vejen. - Mage til bange pony... Haha!
Gangarter
Det kommer an på om han gider.. Vil han ikke og går rundt og sjasker på folden, er de tit meget "Flade" og kedelige. Er man på banen og skal vise sig, får man en flyvende olympiadehest!
Stævner
Ja da

et i SMIR - Cup 2008 d.20. - 21.septemper
i den første klasse sprang han LD og fik en 2 plads. og hev en rosette med hjem
næste klasse LC var han vildt træt og sluttede med 12 fejl
da han var træt. men han var stadig helt vild med det så han sprang det hele
og der gik den dag

næste dag
var LD igen han blev desværre disket for "langsom afsidning" som dommeren sagde hehe men en smuk afsidning8D

Pyramiden hestetræf 9-11 september

han får altid noget med hjem

¨FJR

LC1: 60 % SUPER STOLT!
LC1: 62,8 SUPER DUPER STOLT

FJR:
LC1 59,17 Stolt som en i helv***


Pyramiden 10:
LC2 red fejl i programmet men red til 129 points! Stolt!
LZ: Red fejl bane ;D Er dårlig til at huske sådan noget ;D
LX: VANDT VANDT VANDT! Nr. 1 ! PAVE STOLT!
Kostyme spring: Uplac.
De andre klasser kan jeg ikk huske!
Stamtavle
%
Køn
Vallak
Bemærkninger
Lad os starte en aften i 2005.. Jeg er ca. 5 år gammel og har gået til ridning i ca. 1 år.. Siden jeg var helt lille har jeg ønsket mig en hest. En brun en, den skal selvfølgelig hedde "Spirit".. Jeg er begyndt at ride på den store pinto "Shaggy" og mine forældre er gået ind for at tale med min ridelærer efter min ridetime. Jeg bliver ude i stalden, det vil jeg. Jeg går og propper hestene med æbler, gulerødder, rugbrød og en masse andet guf jeg kan finde. Mine forældre kommer ud.. "Så skal vi hjem Mia!" Suk, væk fra stalden! Åh, stalden! På ved hjem ad den hullede grusvej spørger mine forældre mig om hvad jeg ville gøre hvis jeg fik en hest. Jeg kommer med min tale om passe og pleje, så godt som en femårig nu kan. "Mia, undskyld men vi er jo kommet til at sige til Mette(Min daværende ridelærer) at hun skal finde en pony til dig."... Jeg hvinede og fløj op af sædet, men blev stoppet af selen. Jeg skreg af lykke i en uge.. Vi fandt Moonlight.. Da vi prøvede ham var jeg virkelig bange for ham.. Flot pony, ingen tvivl! Sikkert også en dejlig pony.. For øvede ryttere. Jeg sad og kiggede heste selv og fandt den tykkeste, mest dovne hest gud har sat på en mark. Prinsen, var navnet. Jeg ville ud og se den, og vi kørte fra fyn til Jylland. Jojo, jeg skulle se den.. Jeg ville selv betale med de 20.000 kr. jeg havde fået af mine forældre(Haha, feeeed gave!).. Da vi kom derud var alle imod det lille tykke dyr på fire ben, som mere lignede en ko end en hest. Men jeg ville have ham. Vi fik ham hjem, og så begyndte kampen. Mange ture i gruset, det fik jeg! Min kommende ridelærer, som jeg heller ikke har længere, Finn ville have jeg skulle sælge ham "Han kan bare ikke til dig mere. Du er for dygtig. Den pony er for fed, og for talentløs".. Han blev sat tilsalg. Vi kørte Jylland tynd for at finde en pony, men ingen ville jeg have. Jeg er her ca. 7 år. En dame ringer. Hun vil have ham. Jeg siger til hende at hun ikke må komme. Jeg vil ikke sælge ham. Det vil min ridelærer. Derfor tog min mor annoncen af. Åh, endelig! Han har godt nok været den dejligste pony.. Og selvom vi måske ikke er skabt for hinanden.. å elsker jeg ham jo mere end noget andet. Lyt til denne sang, den beskriver det hele så godt:

Rasmus Seebach - Mer' end kærlighed http://www.youtube.com/watch?v=wPK_QY6BRbY


Tænk over det når du ser os på stævnepladserne! Nu er det os der sejrer!
Kommentér på:
New Forest Prinsen Af Krogsgaard
Annonce