{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bacardi Lemon (R.I.P) [Himmelhest] 2001

6.667 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sofie v
Kvinde | 29 år | Oprettet: 7. maj 2007


Anden særlig race Bacardi Lemon (R.I.P)

Fødselsår:
2001
Højde:
Han er 147 en stor kat 1 pony:)
Temperament
Han har et godt temperament...
virkelig en man kan stole på.
Gangarter
3 gode rumlige gangarter
Stævner
Faxe udvidet klub stævne (vinter trænings stævne)
Lc 8 fejl (først en nedrivning min fejl og så måtte jeg lige ride en lille volte da han blev ustyrlig)
Lb 2 plads 18 sekunder i omspringning
Stamtavle
ukendt
Køn
Dejlig vallak
Bemærkninger
Bacardi er en skøn vallak på 8 år han er en blandings race hans far en ren Araber og hans mor er en blanding af New Forrest og Araber så der er mest Araber i ham han har et dejligt temperament han er opmærksom men passer altid godt på en.
Han er min bedste ven og har selv redet ham op
dressur rider vi lb2 og la1 til stævner og derhejmme træner vi PRI øvelser.

han er dejlig lærenem og elsker at lave noget og gør sit bedste hverdag.
Spring er han god til vi springer både trænspring og ride bane spring derhjemme på bane har vi sprunget 130 (SB) og til stævner rider vi ca lb - la
øvelse gør jo mester.

Bacardi har et hjerte af guld og kunne aldrig finde på at gøre nogen fortræd han er virkelig omsorgsfuld og knytter sig hurtigt til en han er en dreng med personlighed og kan godt lide at vise sig frem og blære sig han er fræk og elsker fart på marken men han er nem at stoppe og man kan også tage en kort galop på marken jeg kan ride ham i helt løse tøjler og i let sæde på marken og han ride stadig kort galop med mindre man vil have ham til at gå stærkt for det kan han men han er virkelig en hurtig løber og hvis man rider om kamp vil han vinde og gør alt for det og der skal rigtig meget til før ham bliver træt.
han har lavet 2 føl og det driver også noget af hans temprament han ligger ikke skjul på at han godt ved hvad der drejer sig om.
for mig er han udelukkende perfekt og jeg elsker ham virkelig højt han vil gøre alt for en når man først har vundet hans tillid han redder dig i alle tilfælde og springe ligemeget hvad om du er 2 meter fra og det er forkert galop og intet passer om du kommer skævt på han springer bare og gør alt for at redde dig i dressur gør han sit bedste hver gang og siger til hvis du gør noget forkert han er simpelthen den bedste.
Bacardi en udelukkende min drømme pony og vil gøre alt for ham.!

************************************************************************************************************************

Her sidder jeg igen foran computeren med tårerne trillende ned af mine kinder og gisper vejret, jeg har låst døren og slukket lyset og tændt brændende lys, kun for dig min kære, det eneste jeg har lyst til, er at du kommer til bage til mig, man siger tiden heler alle sår, men jeg synes ikke at blive helet, for kun du min kære kan hele mig, synes intet går mig godt, jeg kigger op imod den himmelfyldte stjerne klare himmel ud fra mit vindue, hvor er du? Jeg bliver ved med at hviske hvis du er her giv mig blot et lille tegn bare så jeg ved du er hos mig, men intet sker og det gør mig urolig, hvis du ikke er der hvor er du så? Har du glemt mig?
ser du mig græde? Er du her? Jeg synes det virker koldt vinden blotter sig for mig, og her bliver endnu koldere.
jeg må tage en stor indånding, det er ligesom om at bliver kvalt, du var min luft og nu er du væk, luften forsvinder hvad sker der? Hvad sker der med mig?
hvad skal jeg gøre, jeg venter jo blot på dig, og på dit tegn.
Kan du se mig sidde er og skrive endeløst til dig?
Jeg kan ikke mere, jeg kan virkelig ikke holde til det, jeg vil hellere dø end at gå livet igennem med denne her ulidelige smerte. Så hjælp mig, jeg vil ikke glemme dig, men blot vide at du er okay.

RIP!
elsket og savnet

gået bort den 14 september 2009
klokken 15:40

sov godt min drømmepony og prins :,-(
Kommentér på:
Anden særlig race Bacardi Lemon (R.I.P)
Annonce