{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nordsvensk Skovhest Kingo (Himmelhest) 1996

3.208 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilie  B
Kvinde | 29 år | Oprettet: 25. mar 2008


Nordsvensk Skovhest Kingo (Himmelhest)

Fødselsår:
1996
Højde:
Stang: 1.55
Temperament
Han er opmærksom, men har et hjerte af guld.
Gangarter
Han er en tung koldblodshest, så gangarterne har intet twist af elegant, what so ever.
Stævner
Jeg har aldrig startet stævner på ham.
Stamtavle
Har har ingen stamtavle.
Køn
Den dejligste vallak.
Bemærkninger
Altså, hvor skal jeg begynde, jo. Første gang jeg red Kingo, var om efter middagen (Husker ikke datoen) en efterårsdag, 2007. Jeg var en af de eneste der havde redet på ham der blev siddende, han er nemlig en energibombe uden lige. Nå, men det var jo vældig fint, og jeg var SMASKFORELSKET, så jeg fik lov til at låne ham 3 fredage, før jeg fik nosset mig sammen til at spørge hans ejer om jeg ikke måtte passe ham, og selvfølgelig måtte jeg det!
Jeg nåede at passe ham i ca. 5 uger (Hvor jeg havde ham Mandag, Tirsdag, Torsdag, og weekenden.) Jeg skulle nemlig ud og rejse i 2 mdr. Da det blev den 1. januar, kom Kingos daværende ejer med en forfærdelig nyhed: Stalden skulle sælges, og det samme skulle Kingo. I 3 dage skiftedes jeg mellem at tænke og tude.Jeg var heldig: Mine forældre købte tyksakken, og jeg var lykkelig!. D. 3 januar 2008, blev jeg heste ejer, til VERDENS dejligste fede, energiske skrov af en hest<3
Først i juli måned, flyttede vi stald fra Thorsvej til Bilstrupvej, hvilket var den bedste beslutning jeg tog efter at havde fået Kingo, der er meget bedre ride muligheder her, end ved det gamle sted. :-)

Det var Emilie og Kingos historie, til den dag idag<,3

23/2..
Ja, nu har det stået på et stykke tid, men jeg har valgt at lade som ingenting, og kun håbe på det bedste... Men nu kan jeg ikke mere, selvom jeg elsker Kingo mere end noget andet, bliver jeg nød til at komme af med ham. En af grundene er manglende tid, en anden er at Kingo har slidgigt i højre skulder, og kan derfor ikke rides ret meget i vinterperioden, for det ikke skal være løgn, er han ikke blevet redet siden december måned. Dette er noget forfærdeligt rod, da han er frisk som en havørn om sommeren. De fleste koldblods heste viser ikke smerte, men dyrlægen siger han ikke har ondt.. Det ville være meget nemere hvis Kingo selv kunne fortælle mig det, så jeg ikke skulle gå og have det dårligt over han halter. Jeg ville ikke tvivle ét eneste sekund med at få ham aflivet, hvis jeg vidste han led., men så længe han løber, tror jeg ikke det er gslt, og derfor ser jeg ikke andre muligheder, end at give ham væk som hyggehest. En familie har fået tilbuddet på verdens sødeste hypper, så nu må vi se om de bliver lige så forelsket i ham, som jeg blev første gang jeg så ham... ;-( det er med grædende hjerte jeg må skille mig af med min bedste ven.

Himlen har fået en endnu stjerne. Jeg købte Kingo tilbage, for blot at aflive ham og afslutte vores tid sammen. Jeg elsker ham stadig, og inderst inde, er han stadig mín vidunderlige prins. Ingen kan overtage hans plads. Jeg lægger nu officielt ridningen på hylden, og vil mindes Kingo i stedet. Farvel tykke, jeg ved at du aldrig har haft det bedre end sammen med mig! ;-(
Kommentér på:
Nordsvensk Skovhest Kingo (Himmelhest)
Annonce