{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Miss Maren - SOLGT! [Tidl. hest] 1996

7.664 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christine m
Kvinde | 31 år | Oprettet: 14. nov 2004


New Forest Miss Maren - SOLGT!

Fødselsår:
1996
Højde:
1.39 (:
det er dejligt at hun går lige på målet til en kat 2.
Temperament
stille og rolig. nogen gange lidt for stille. men kan godt få et af de der anfald, hun er jo ikke hoppe for ingen ting d: men i mine øjne den aller bedste <3
Gangarter
skridten er lidt kort.
traven er helt fantastisk. dejlig stor, hvis man rider hende rigtigt (:
galoppen er okay.
Stævner
kun dressur.
LA1 & LA2 (:
.. jeg har også sprunget på hende (LB på klub plan), men det kørte hun træt i . og der er ikke rigtig noget ved at blive ved med at tvinge den til og springe hvis den ikke vil (:
Stamtavle
Far: Malibu ll
mor: Stegstedgårds Rainbow
morfar: Exmoor staldens Pascal Paoli
Køn
Hoppe.. tiltider med stort H (;
Bemærkninger
Lad mig lige starte med at fortælle at Miss Maren i dagli tale bare bliver kaldt Sacha.
Mine forældre købte Sacha til mig den 8. november 2000, hun var en fødselsdags-og jule gave til mig (: . da jeg var ude og prøve hende første gang, var jeg helt solgt! .. Da jeg fik af vide at hun hed Miss Maren, var min første kommentar; jeg vil ikke have den hvis den hedder maren, det er et ko navn /': . hehe. Vi købte hende af Lene og Frits fra Strandager newforest, og dem holder vi stadig kontakt med. bla. når vi på dyrskuet hvert år, rider opvisning sammen med en masse andre newforest ponyer. Sacha har er den samme pony om hun er i stalden, på folden, i ridehuset, til stævner og hvor man ellers kan tænke sig til (: . I år har jeg haft Sacha med på sommerferie nede hos min veninde Julie Aaagaard fra Vester skerninge på syd fyn, det er rigtig lækkert og kunne tage hend med alle steder hen.
Jeg glæder mig ikke til vinteren 2008 for der skal hun sælges da jeg bliver for gammel til og ride på hende /: .. Men så gælder det jo bare om at nyde det sidste år, lige så meget som jeg har nydt alle de andre år på hende (:

JEG ELSKER MIN PONYBASSE HØJERE END ALT ANDET <3

13/7-08;
sacha er i dag blevet solgt til en skøn familie på sjælland. det er bestemt ikke nemt når det er en pony jeg har delt havldelen af mit liv med. men vi er sikre på at det er det helt rigtigte sted vi har fundet, og vi ved hun vil blive passet rigtig godt.
helt og lykke med hende over på stutteri romeo :)

så er hun kommet her ind igen med hendes nye rytter; http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=83035&ipc=261450 :)


i dag, d. 29 juli skal jeg over og besøge hende igen. nøøøøj hvor jeg glæder mig! jeg savner hende helt enormt meget!


- i foråret 2011 finder jeg ud af at Sacha er blevet solgt til Fyn igen!!! :D . Nu er det Thea der er den heldige ejer af hende..
Sacha og Thea var d. 10. og 11. september til stævne, og havde placeringer i alle 3 klasser de startede! Super flot! derudover har de lært hende at gå i trailer uden problemer :-)
- Jeg syntes det er dejligt at kunne følge hende endnu, og høre om alle deres fremskridt! :-)
Kommentér på:
New Forest Miss Maren - SOLGT!
Annonce