{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Hoeck's Corina *For evigt elsket <3* [Himmelhest] 1999

9.896 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Joseph *
Kvinde | 40 år | Oprettet: 2. maj 2005


Dansk Varmblod Hoeck's Corina *For evigt elsket <3*

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er så lige blevet målt, og er virkelig 168, selvom hun virker meget højere :D
Temperament
En meget rolig dame, som tager alting i stiv arm.
Gangarter
Alle gangarter omkring middel, men hun er jo også mest springhest :)
Stævner
Så har vi været til vores første stævne :D

Langagergård 14/9 2008
50cm - clearround: Nul fejl - Grøn roset
60cm - Metode B1: Nul fejl - Vandt klassen

BSR Klubstævne 23/11 2008
LD - Metode B4: 4 fejl i hoverunden - komplet min skyld :D
LC - Klubmesterskab: Disket på spring nr.5. Og nej, hun kan åbenbart ikke lide bølgespring :D
Stamtavle
Far: Carano
Mor: Landlyst Wanda
Morfar: Lucky Light

Retsen kommer, når jeg har tid :)
Far:
Carano
Farfar:
Capitol i
Farmor:
Vision iii
Mor:
Landlyst wanda
Morfar:
Lucky light
Morfars far:
Lagano
Morfars mor:
Majbrit
Mormor:
Laila
Mormors far:
Locarno
Mormors mor:
Wanda


Køn
En dejlig hoppe :)
Bemærkninger
Fik Cirkeline (som hun i daglig tale bliver kaldt :) hjem d.27/3 2008. Var ovre og prøve hende to gange i Næstved hvor hun stod og forelskede mig i hende med det samme.

Hun tog hele turen herover virkelig pænt, og turen varede over to en halv time. Og vi mærkede stort set ikke noget til hende hele vejen.

Hun faldt med det samme til ro i sin boks, og da hun kom ud dagen efter, skulle hun bare lige sige hej til de to andre og så var der ro.

Cirkeline er så nuttet og så smiler hun, når man henter hovedtøjet :D

Så er jeg endelig kommet i gang med hende på trods af ventetiden med en løs sko og forkølelse fra min side. Var ude for tredje gang på hende i dag, og hun var lidt af en frækkert, de hun gik i vejret med mig et par gange, men pyt det går da fremad. Fik både travet og galoperet på hende i dag.

Hun har nu fået nyt bid, et pelham. Ikke fordi hun går vildt stærkt, men hun er en stjernekigger, og kan godt finde på at slå hovedet op i knolden på en, hvis hun har et andet bid på. Men var forberedt på det, og det står også i kontrakten at hun skal have special bid på, men det skal nok gå alligevel. Vi skal jo ikke være den store dressur ekvipage :D

Så har vi prøvet det nye bid, og det er bare super på hende, skal slet ikke kæmpe mere, hun søger selv frem og ned med det samme. Skønt :)

Så har hun fået nye sko på, ny sadel, nyt hovedtøj og hun er bare blevet så fin :)

Ey dejlige Cirkusline :D Hun bliver bare mere og mere dejlig for hver gang jeg sidder på hende. Springningen er allerede en succes på hende, og jeg føler mig meget tryg ved hende.

Dressuren går også bedre, hun er stadigvæk lidt doven, og meget svær at sidde ned på pga det store rygsving. Men hun er skøn og så nem at have med at gøre i dagligdagen. Lidt urolig i stalden pga Fiona's kalden på hende, men når hun er på banen er der ingenting og hun er 100% koncentreret om det hun laver.

Springningen går også bedre og bedre. Er jo som de fleste ved en stor kylling med spring, men er så sikker sammen med Cirkeline og hun tilpasser selv afstanden hen til springene, hvilket er utrolig behageligt.

Glæder mig meget til at komme ud og starte mit første stævne på hende. Det bliver ikke den højeste bane, men vi lægger lige så forsigtigt ud, så vi begge kan føle os sikre :)

Så har vi været til vores første stævne og det gik så fint :D Der kom både traktorer, biler, trailere, barnevogne og hunde ved siden af banen, og hun var bare kold! Dejligt med en hest med sådan et sind :D Fik to nul runder og to rosetter, selvom første runde ikke gik så godt, da vi kørte lidt op og ned i tempo :D Men anden runde, var der mere styr på tingene, og vi vandt klassen.

Er så stolt af min skønne pige, som ikke har været ude og starte i over et halvt år, og aldrig med mig på ryggen :) Smeden har jo taget skoene af hende, da han synes hendes fusser skulle have lidt pause fra dem, og hun var lidt ømfodet, når hun gik på grus. Men på banen var der ingenting, og hun klarede sig bare super :D

Ja, det kan jo ikke blive ved med at gå lige godt :D Har været til vores andet stævne i dag, og det gik knap så godt, som jeg havde håbet på. Et stop i LD'en og blev disket i LC'en. Men pyt, det er første gang vi springer en så høj klasse, så synes det var fint klaret af hende :) Fra nu af, skal vi nok til at springe bare en anelse lavere klasser :D

SIDSTE NYT....

Ja så lakker det vist mod enden. Corina blev syg d.3/12 2008 og vi havde dyrlægen ude to gange og give hende smertestillende mod kolik, men lige lidt hjalp det. Så dagen efter tog vi hende til Ansager Dyrehospital for at se om de kunne hjælpe. Men da hun kom var de allerede meget usikre på hvad hun fejlede og i dag d.5/12 ved de stadigvæk ikke hvad der er galt.

Hun har voldsom diarré og kan slet ikke engang holde vand i sig, og dyrlægerne siger at hele hendes kredsløb er gået i stå. Hvorfor ved de dog ikke :'( Men nu prøver de en sidste behandling, som jeg beder til virker, dog tvivler jeg stærkt på det og er forberedt på det værste.

Cirkeline, min skat! :'( Du er og var drømmehesten over dem alle. Troede aldrig jeg skulle elske en hest igen efter tabet af Chievo, men du gav mig lys og styrke i den hårde tid, og jeg elsker dig mere end alt andet, vi skulle være nået så langt med den lyst og teknik du havde, men alt det er nu taget fra os.

Håber sådan at du vil få det godt, hvor du kommer hen, om det er i himlen eller hos mig. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, der findes ingen som dig, min skat :'(

Ja så skete det desværre, det uundgåelige :'( Min elskede Cirkeline fik fred d. 5/12 2008 kl.17
Kommentér på:
Dansk Varmblod Hoeck's Corina *For evigt elsket <3*
Annonce