{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Game Boy (udlånt) 2001

4.218 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Janni Riber R
Kvinde | 38 år | Oprettet: 2. apr 2008


Pinto Game Boy (udlånt)

Fødselsår:
2001
Højde:
1,64 i stg.
Temperament
Rolig og pålidlig. Men engang imellem kan han have sine egne meninger:) Men sådan er drenge røve :-P
Gangarter
Skridt over middel, tav middel, god galop
Stævner
Vi har vundet lc3 med 62,5%, og nr 3 i lb2 med 61%:) så deet... :) Det var på langagergård:)

stævne i ansager d.3-4 maj 08. Spring: det er vist lige meget :/ Dressur: lc3 3. plads med 62%. og lb2 med 61 %, kan ikke lige huske placering.

Stævne i kragelund d. 12 maj: Den var en meget varm dag, hvor både hest og rytter var træt. lc3: 56%, lb2 58%, dog nr 6 ud af 13:)

De næste stævner:
17-18 maj til helle rideklub
24-25 maj til vorbasse rideklub.

Han har været til et mindre dyre skue på landbrugsskolen her i vinters hvor han blev den bedste vallak:-) Og dommeren var fuld af rosende ord:-)

LIDT OPDATERING: vi har været til en masse stævne som gik ok. vi har ikke fået nogle placeringer, fordi han går meget nem under lod. Men den sidste dressur klasse vi red, var en LB1 dressur, som vi vandt med 68,9 % :-) Fordi jeg fik ham til at stikke næsen lidt frem ad:-) så han kan godt med lidt arbejde.

Vi har og startet vores første spring stævne på sdr.omme rideklub. En baby jump med 4 fejl. og en lx med 8 fejl:-) Men vi kom da igennem:-)

Så kom game boy og mig til vores første stævne igen efter 2½ år :-) det var vi d 11 dec 2010

Rideklubben Ansager (RIKA) d.11-12-2010
LC1 65% (mener jeg) 1. plads
LC2 60% 1. plads
Dommerens kommentar: Flot ekvipage, Flot program
Min kommentar: Synes egentlig lc2 gik bedre end lc1, he he;-) Men synes det gik super :-D

Vorbasse rideklub d. 16-1-2011
LC3
LB1
Stamtavle
F: Play Boy (Pinto). M: Penille (DV). MF: Port Royal (DV)
Køn
Vallak. Super køn med hingste "look" :-P
Bemærkninger
Game boy er en lille drenge røv:-) Jeg har haft ham siden han var 5 mdr, så han er min lille øjesten:) Jeg red ham de første år indtil han var 5 år, red jeg ham som hingst. Han blev så vallak pga at jeg ikke havde plads til en hingst derhjemme, og fordi jeg måske ville sælge ham. Så han er stadig en lidt af en lille hingste basse:)

Puha nu kommer der snart en svær tid i møde. Da jeg har haft ham lidt til salg engang i mellem, ringede der en inden pinse og kom og så på ham nogle dage efter. Og igår aftes (d. 12 maj) at hun gerne ville have ham. Snøft snøft:( og han skal helt til Hvidover på sjælland. I starten er det kun prøve tid på 3 uger. men jeg tror hun beholder ham, for hun virker meget glad for ham. men (heldigvis:-)) har hun først plads til midt i juni til ham, så jeg kan lige nå de sidste stævner på ham:-)
Men hun virker til at være en rigtig sød pige et par år ældre end mig selv. Så jeg tror at han får det godt:-)

Snøft snøft. på tirsdag d- 17 juni skal han så til sjælland. han skal godt nok kun på prøve de første 3 uger, men jeg tror hun beholder ham... vræl. Kommer virkelig til at savne min skønne hest, han har bare så meget dejligt personlighed, finder aldrig en hest magen til igen...


Så blev han solgt. Men da jeg var over for at aflevere hans papir, havde han det rigtig godt, og hende der har købt ham var rigtig glad for ham, så er man mere rolig når både hest og rytter har det godt med hinanden. Skal også over og besøge ham igen, inden jeg tager til austrailen.

NYT d 24-02-2010: Nu kommer gameboy hjem til maj igen:) Efter 2 år:) hende der købte ham, kunne ikke beholde ham mere så, nu fik jeg chancen for at få ham hjem igen, og det udnyttede jeg:-D Glæder mig vildt til den dag kommer hvor jeg skal hente ham hjem igen:) Bliver det bedste der er sket i mit liv:)

NYT: 6-6-2010
Så er min skønne dreng kommet hjem igen efter 2 år:-) Er bare så vildt glad det er helt vildt:-D Nu skal han bare lige have lov at stå stille i 4 mdr, pga en skade:-) Men så er vi tilbage på stævne pladserne:-)
Kommentér på:
Pinto Game Boy (udlånt)
Annonce