{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest l Fair Choice Dandy<3:*' [Himmelhest] 1998

8.443 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest l Fair Choice Dandy<3:*'

Fødselsår:
1998
Højde:
145 uden. sko.
ved ikke hvor høj, med
Temperament
Dandy har noget af det dejligste temparamant
han er ikke lige den friskeste, så man skal nogen gange vise hvem der bestemmer...
Gangarter
skridt - dejlig, kan gå dejligt frem
trav - dejlig - når han gider at gå frem
galop - dejlig vuggene.
Stævner
han var stævne pas.

hans tidligere ejere har startet på ham jævnligt, men jeg har kun startet 2 stævner på ham, da jeg ikke er så meget kunkurance menneske




05.04.08
dressur:
var skide nervøs, Dandy løb med mig et par gange (havde tandproblemer og fik tndelæge få dage efter) men gennemførte det da oq det var smadder
hyggeliqt(bagefter)! det bliver ikke sidste gang! Dandy-skat! <33

26.10.08:
spring:
startede sløjfespring. det gik super godt lige i starten. men så fik han øje, på et meget farligt spring! og så stoppede han 3 gang
og så blev vi disket :si klassen bagefter gik det bare super godt! men så kom vi til at springe forkert... sur røv! det var min fejl var skide tosset på mig selv.....
men Dandy var bare en skat!

Springstævne på Kathrinebjeg med Christina (2011):
Første klasse(sløjfe): Der var en meget farlig mand inde på banen, og han var meget tung at få over springene, så det blev til adskillige nedrivninger.
Anden klasse(sløjfe): Denne klasse var han meget mere vågen,desværre fik de en nedrivning på andet sidste spring.
Alt i alt, var han super sød at have med, da det jo er så længe siden, han sidst har været til stævne.


stævne i OHR 2011 med Christina.
LØRDAG:
LD 2.
Procent?
De fik ikke over 60%, da Christina ikke vidste, at hun kun måtte ride med enten pisk eller spore. Så lige inden hun skulle ind på banen, blev hun nød til at smide pisken, hvilket reasulterede i en meget dovn Dandy.
spring:
Han var dum på opvarmningsbanen og løb et pr gange. Inde på banen, var der et pr meget farlige spring, men de gennemførte da :) .
SØNDAG (KLUBMESTERSKAB)
SPRING:
Dandy fik adskillige flip inden på opvarmningsbanen og det lykkedes ham da også at kylle stakkels Christina af lige inden, de skulle ind på banen. Christina fik lavet nogen meget dårlige vendninger på det ene spring, hvilket reasulterede i disk.

I OHR I OKT 2011 med Christina.
LD 1: 66.67%
De vandt klassen :'DD. Super flot. Dandy var rigtig sød, så det var en meget stolt Christina der red ind for at modtage deres første fælles rosette.
LD 1(junior klubmesterskab)
Procent: 66% .
De red et fint pogram, efter min mening bedre end det forrige. Dandy var igen super sød, men det blev til ingen placering.
SØNDAG (Junior mesterskabb).
SPRING:
Dandy var flink på opvarmningsbanen, med kun et flip. De fik desværrre 2 stop og 1 bom inden på banen.

________________

OPDATERET NOV 2011
Stamtavle
ja ( er brandmærket venstre lår )

mor: Vognmandsgårdens Miranda (NF)
far: Mondays Mascon

morfar: [Elitehingst] Stafford Hat Band
mormor: Eskehøjgårds Rhea [ Elite]
osv.

farfar: Merrie Moscan
farmor: Monday's Miracle

osv.

der er mange flere. men gider ikke at skrive dem alle ind nu d;
Køn
ja, han er så smuk og dejlig!
og så er han vallak

Da han var hingst var han kun 137 cm, så han blev kastertet da de ikke troede, han ville vokse mere. Men efterfølgende voksksede 8 cm. Hvis de havde vist det, havde de nok, beholdt ham som avels hingst i': , Men hvis de havde gjordt det, var han jo ikke min lille engle bas, i dag :'D.
Bemærkninger
- Der er virkelig dage, hvor jeg forelsker mere og mere i den pony!<3

Man kan næsten lave alt med den fantastiske pony <3.
elsker ham sindsyg højt!! <33 :* - det kan ikke beskrives!
- Ingen er som ham.
Han har noget helt spicelt! :* <3

____________________

Vores Tricks:

1. ved at lære
2. Kan det okay,
3. er god til det.
4. er super god til det.

Møs: 4
op (hvor at han tager hovedet op): 3
smil: 4

vil også godt lære ham:

Ryste på hovedet,
Gabe
Ligge ned
Neje
Spanske skridt.

Men nu tager vi lige en ting ad gangen :DD .
Og starter med de små tricks...xD


____________

Dandy er en pony, med meget stor personlighed <3. Han kan have sin egen menning. Han er en som altid, kan fpå mig i godt humør :DD . Og hver ridetur, på ham , ligner ikke den forrig. altså, når jeg sætter mig op på ham, ved jeg ikke i hvad humør, han er i, før at jeg har redet ham i 10 min xD . Nogen gange, er han i det humør, hvor jeg bliver smidt... men så hopper jeg bare op på ham igen - og bliver måske smidt af igen d; . Og andre gange, er han ikke til at rykke ud af stedet,og andre dag, er han bare hidsig, og leger hingst, og andre gange, er han bare en engel <3. og så er der også dage, hvor der er spøgelser i hver hjørne.
- så når jeg sætter mig op på ham, ved jeg ikke hvad humør, han er i. derfor er han en meget spændene pony, at ride.
nogen tror, at han bare er en alm, doven, kedelig pony. men det er han ikke! xDD .
fordi at de ikke kender ham! :DD .
- og så kan de lærer det, fordi at jeg er ligeglad med hvad
de tror, og synes om mig og Dandy! :DD

___________


jeg var udde og prøve den lille smukke dreng d, 8.12.07(det vsr en lørdag), hos hestehandleren Lars Frederiksen. jeg prøvede et pr, ponyer andre ponyer, og så prøvede jeg Dandy. Og jeg var ikke i tvivl! det var bare den helt rigtig pony. han var rolig, dejlig og nem at omgås men han kunne også tændes ;) . han havde kun været hos Lars i 3 dage, da jeg prøvede ham. og han var allerede faldet, helt til ro ;) , så det blev aftalt at Lars skulle komme med ham om mandagen (d.10.12.07)
jeg havde ham på prøve i 1 mdr, og så købte vi ham. jeg føler at jeg har haft ham siden d, 10.12.07, men hvis at det er helt rigtigt, blev han faktisk først rigtig min, d, 10.01.08. ;) for det var der jeg havde ham på prøve til,...
Dandy havde rigtig svært ved at falde til der hvor at han skulle stå, nu når at jeg var blevet hans ejer. han kunne ikke lide ridehuset. og nu når at det var vinter, havde vi jo ikke rigtig noget valg, og vi blev nød til at ride inde... hver gang at der var nogen der rørte ved porten eller at nogen gik ind og ud af den, tog han lige en lang serie af bukspring! ö . men det ikke fordi at jeg var rigtig bange for ham. og sådan fortsatte det. men der var engang hvor at jeg blev rigtig bange for ham. dér red jeg så heldigvis sammen med Nanna L, som så satte sig op på ham og satte ham på plads... jeg havde også røget af til undervsning pga, den port.... nå, men efterhånden begyndte han at lærer at det bar helt okat et nogen rørte ved den port, og at nogen forlod osv. men jeg trot også at det havde lige med hans dårllige tænder at gøre, for da han fimks orndet dem, var der slet ingen ting. da det blev sommer, begyndte jeg at ride ture på ham (med alm, bid) men han var meget usikker, men efterhånden vænede han sig også til det, og jeg red ture slev og sammen med min lille søster på 8 år. jeg begyndte også at springe på ham, hvilket at han syntes at mega sjovt. og vi blev faktisk okay, til det ;D. men i julen 2008, flyttede vi et nyt sted hen. og han begyndte at te sig tosset igen :'/ . dvs, løb, bukkede osv. denne gang var det bare værre. og jeg blev rigtig bange for ham. jeg græd meget. men jeg tog kampen op med ham og kæmpede med ham! men jeg var meget bange, og enkle gange red jeg og græd af skræk. men og flere gange tænkte jeg "nu sælger jeg sgu den møgpony. jeg gider sgu ikke mere" men et eller andet afholdt det fra mig. måske vidste jeg inder ende at hvis at jeg blev ved med at kæmpe, ville vi måske bliev gode sammen igen, som var var engang? Stine D, red på ham en enkel gang, (for hun er ikke bange for noget!) og satte ham lidt på plads :). og lidt efter lidt begyndte det langsom det at gå den rigtige vej når jeg red ham, og jeg blev mere modig, og efterhånden blev han den gode gamle Dandy igen :')
da det blev varmere i vejret, ville jeg godt begynde at ride tur igen. min mor havde for nyelig fået en fjordbolle ved navn Bamse. det gik også rigtig godt. men så skete der det at mens mig´, og min lille søster og mor kommer til en fold med heste, som kommer løbende, kommer der to damer ridende mod os og samtidigt kom der en bil kørende. det var for meget for Dany. han begyndte at opføre som en hingst og pustede sig op. så jeg hoppede af. og såadan fortsatte det. hver gang at vi så nye ting eller heste. så jeg endte med at blevet rigtig bange. og som om at det ikke var nok, så stek han også af med mig hver gang at Bamse var kommet lidt for langt foran... jeg begyndte igen at blive rigtig bange for ham, men ikke på banen. så begyndte min mor at ride med snor på mig. hun holdt Dandy i snor, mens at hunred på Bamse. og det hjalpe også, men jeg var stadig meget bange. så fik vi besøg af Dandys gamle ejer ( Christie) og hun red ham osv, og hun sagde at Dandy havde lavet det samme med hende, når de red tur. og hun havde redet med 3 ringsbid på ham, og det havde hjulpet. så vi begyndte at lede efter 3 ringsbid. men jeg var meget fortivlet. hver gang at vi red tur, var jeg mega bange, og hver gang tænkte jeg " nur sælger jeg sgu den lortepony. jeg vil ikke kun ride på bane" men alligvel gjorde jeg det ikke. for inder ende vidste jeg jo godt, at det ville lykkes, hvis at jeg blev ved med at kæmpe... for deqt var jo lykkes det andet sted. vi 3 ringbid og jeg følte mig mere sikker på ham, for nu viste jeg jo at jeg ville kunne holde ham :) . mor holdt ham stiadg i snor, hun havde fat i ham i den blødsedte ring , og jeg havde i den skarpeste. og efter hånden blev jeg mere modig. og begyndte at ride mere og mere uden snor. og nu tog mor kun fast i ham, når der er problemer. vi ku både galopere osv. Men en dag gik det galt i: . Vi havde lige været ude og jorde, og Dandy var vildt io at køre bagefter. Så han stak af (Vi red på en jordsti) og begyndte at løbe hjem.. Vi havde Pippi og Bamse med, og de løb også. Efter et stykketid, lykkedes det mig, at stoppe ham, men min mor og lille søster var røget af dere& s ponyer. Der skete heldigvis ikke noget alvorligt med nogen af os, og Helle & Claus fik fanget dem. Der gik lang tid, hvor Dandy og Bamse begyndte at gå og hidse hinanden helt vildt meget op. Så vi holdte en pause, med at ride tur sammen, hvor jeg bare trak ture med ham, og mor red alene. Det blev vinteren 09, og ridehuset var (endlig) blevet færdig. Den først gang, trak jeg bare rundt med ham, der over sammen med Pippi, christina, helle, Sheik, Stine og Kanok. Dandy, ópførte sig rigtig dårligt. sprang frem,, og fik sparket mig på lårene osv. Så gik Claus lidt med ham, og det gik bedre, og så skiftes vi lidt (;' . Efter en halv times tid, gik det meget bedre, og jeg trak over med ham. Men det var en lang kamp, at få ham til at vende sig til det ridehus. Vi fik hjælp af Christiane, som red ham først, og mig bagefter, og efterhånden lykkes det også :'D. Det blev forår igen, og vi red udenfor og det gik super godt. Jeg trak stadig tur med ham, ca. en gang om ugen. I sommerferien, red mig og mor tur sammen igen. Det gik over alle forventninger. Vi red nogen rigtig skønne ture sammen, og jeg red også nogen gange alene. Men en dag, da mor trak ham, blev han forskrækket, og rev sig løs og løb med mig på ryggen, pga. der kom en hund farende. Jeg blev også selv forskrækket, og jeg ku godt forstå at han også blev. men. Næste gang, vi red tur var jeg meget nervøs. Tænk nu, hvis han blev forskrækket over endnnu en hund? Hvad hvis han nu løber ud foran en bil? Jeg stoppede endnu en gang, med at ride tur på ham, og lidt efter blev Bamse solgt. Vi havde ikke råd til ham mere. Dandy, teede sig toset, en dag da vi skulle springe udenfor. Jeg røg af, ,og det blev bestemt at jeg skulle have underviser, og vi fandt Lonnii (Vi var stoppet med Christiane om foråret pga. vi var blevet uvenner med hende) Det gik super godt med Lonni, og hun startede med at ride ham, og bag efter mig. Efter 2 måneder, turde jeg ride alene i ridehust og på bane. men i nov, begyndte han at stikke på forbene. V fik smed, men fik afvide at det ikke var noget med hovene at gøre. Så blev han køre på dyrehospitalet, hvor han var en ren dengse, Gik lige op i traileren osv. Vi fik afvide han var blevet overbelastet i: . Så fik vi et genoptrænings pogram, til ham på 12 uger.
Vi fulgte træningspogramet i et pr uger. Desværre synes vi ikke, at det havde den store virkning, så vi tog ind til Falck Rønne med ham. Han var desværre syg den dag (Han døde præcis en uge efter L ) så vi tog ned til travbanen i køge, hvor en anden rigtig dygtig dyrlæge kiggede på ham. Hun mente, at det var fordi vi havde pillet skoene af ham i efteråret. Så vi tog ham med hjem igen, og han fik såler på, hvilket hjalp rigtig meget :’D. Han blev så sat til salg i januar 2011. - Fordi jeg jo som tidligere nævnt, havde en masse problemer med ham, og jeg var jo færdig med min ponytid. Der henvendte sig ikke nogen før i april 2011. Til den til tid, havde jeg efterhånden vændet mig til tanken, men inderst inde, håbede jeg, at han ikke ville blive solgt. Men så i April var der en mor og en datter som kontaktede os. De kom og kiggede på ham, og datteren red ham i ridehuset. Det var meget hårdt at se. Var ved at græde flere gange, men jeg vidste, at hun ville blive en god ejer for ham. De kom så igen, 4 dage efter og sprang og red en lille tur på ham. De var ikke interesseret, da de mente, at han var for sløv. Sidst i April, kørte vi ham så til hestehandleren. Jeg var dybt ulykkelig den dag, og brugte flere timer hos ham inden. Da vi så kom der ned, var der en af hestehandlerens ryttere som red ham, og han var rigtig sød. Hestehandleren, ville bare ikke give nok, fordi han havde såler på. Så han røg med hjem igen :’). Så i starten af Maj, kom han ud til Hestelykken, (Hvor Pippi var kommet ud et pr måneder inden). Han var rigtig sød der ude. De første pr gange, var der en, som hedder Ida, der red ham. Men allerede et pr dage efter, turde jeg ride ham :’). Han har også været inde i ridehuset og springe osv. Så har valgte at beholde ham :’D. For var slet ikke bange for at ride på ham :’)
Desværre viste det sig endnu engang, at vi skulle tage en "dykke" tur. Christina begyndte jo at springe på ham der i foråret og blev ved, og det gik godt, og hun red ham super godt. Jeg fortsatte med at ride dressur inde og ude, og Christina når jeg ikke havde tid. Efter sommerferien, begyndte han at få flip indenfor hviklet reasulterede i, at jeg blev bange for at ride inde. Christina begyndte derfor bare at ride indenfor og jeg udenfor. Christina red ham stortset hele vinteren, men jeg begyndte at ride udenfor igen, da vejret blev til det :D . En dag tog jeg mig sammen og red på ham indenfor. Det gik over alt forventning og han var så super sød og dejlig <3. Christina fik dog lov til at fortsætte med at ride inde, mens jeg stadig red udenfor. En varm forårsdag tog jeg mig sammen og tænkte 'En eller anden dag skal jeg jo dø. I dag er det en smuk dag, så det vil være en fin dag at dø i'. Og så tog jeg på tur med Dandy og en veninde. Vi red den tur, som jeg har gået mange gange med ham, og Dandy var så sød <3. Hverken ham eller jeg var bange eller usikre på noget tidspunkt<3. Det var så dejligt! Så nu skal Dandy og jeg ud og ride en masse ture! :D<3.



Jeg håber, at vi en dag, at vi eller jeg, kan få taget mod til at ride tur på ham, igen

Har været så ærlig med " den lille histore" som jeg har kunne. Jeg ved godt at jeg er verdens største bangebuks... men jeg glad for at jeg blev ved med at kæmpe, også da det så mørkeste ud. Så nu tror at på at hvis bare at rytteren har mod, og bruger tid nok, kan hun og hendes pony, klare næsten alt! :D
________




Dandy er en rigtig dejlig pony, der nogen gange kan have sin egen mening! men ikke noget alvorligt. han er en rigtig lille nusse trold i stalden, han elsker og nusse. man har aldirg for travelt til nusse er Dandys mening.

____________________________________________________________________________________________________


i boks: Han havde fået en rigtig fin bund da han stod på spåner på det gamle sted.
Nu står han på halm. hvilket han er rigtig glad for. han holder det fint, og roder ikke rundt i det, men fjerner også klatter hver dag.
Nu da han er flyttet ud på Hestelykken, står han stadig på ham (:’. Det er han glad for. Han har fået to rigtig søde naboer, på hver sin side af sig 8D’.


på fold: han går ikke så meget op i at lege, han tænker mere på maden. men hvis at de andre propokere ham, for meget, kan han godt give lidt igen.
men efter at vi er flyttet til et nyt sted at han blevet lederen i den nye flok. han går sammen med fjordbollen Bamse og så min lille søsters lille pony, PIppi. og dem bestemmer han altså. men Bamse er heller ikke en der slås, og Pippi er bare en lille skid d;
- nu går han så kun sammen med Bamse. de går rigtig og hygger sig, og gnubber hinanden :)
Da Bamse blev solgt, kom ham og Pippi til at gå sammen. Det gik meget godt, og de gik og hyggede sig d:’.
Da Pippi blev rykket op på Hestelykken, kom han til at gå alene ): . Jeg tror, at han var lidt ked af det over det.
Efter et pr måneder, kom han også op på Hestelykken :’). Der kom han til at gå sammen med en masse andre ponyer og heste, på en stor mother fucker fold 8D’!


på staldgangen: er han en lille nusse og fedete trold <33 han står for det meste stille, men når han syntes at man har stået længe nok, begynder han at blive urolig.
- Jeg tror, at Dandy har vænnet sig til min langsomme strigning d:’. I hver fald, bliver han ikke urolig mere, efter at have stået der i lang tid d;’.Så bruger han bare tiden på at sove.

til stævner: han er meget ivrig. og kigger, men han laver ikke ballede =D

i dressur: har fået at vide at kan øvelserne til LB. men en af mine rideveninder var engang op på ham (hun er La rytter) og prøvede at lave LA øvelser på ham, hvilket han ikke klarede så ringe end da! jeg er ikke den serieøse rytter. jeg rider da på banen men øver ikke pogrammer osv .

spring: var beyndte at springe på ham. højde: 50 - 60 cm, jo højere jo bedre synes Danddy, og når det var høje spring gik det mere fremad ind hvis at det var små spring. dem gad han ikke rigtig at springe, det var meget langsomt galop (det andet sted,) men stoppede i julen 2008, da vi flyttede til et nyt sted, og der var der ikke mulighed for spring. men nu skal vi da til at starte igen, efter over 6 måneders pause, men vi må bare starte stille og roligt. hans ejer som havde ham som 4 års red lb og la på ham i spring :D
Efter han nu er blevet flyttet op på Hestelykken, håber jeg på, at jeg kan få taget mod til mig, for at springe på ham igen, snart :’)

tur: han er super dejlig på tur, er ikke bange på noget! han går frisk frem. nyder det virkeligt!! har redet til stranden på ham, her i sommer 08, hvilket han syntes var rigtig skønt! vi var ude at bade. han spæjttede med benene så vandet sprøtede. og så mulen ned, i for at få den kølet af. og til sidst, en dejlig rulletur i sandet. det var bare livet for Dandy <33
men jeg er nød til at ride med 3 rings bid på ham, når vi rider med andre store ponyer, for han opfatter dem som kunkurenter, men med små ponyer er han liige glad med. han har løbet med mig flere gange, når der der var store ponyer med. så nu rider jeg altså med 3 ringbid,(hvilket forrig ejer også gjorde når hun red tur) og det giver mig stor sikkerhed for jeg ved at jeg til hver en tid kan holde ham. og efter jeg er begyndt at ride med det bid, på tur, er der ingenting XD
- Efter vi er flyttet op på Hestelykken, håber jeg, at jeg igen snart kan komme over min angst og begynde at ride tur på ham igen :’)

____

Love??? :*


Jeg kan ikke bestemme over andre følelser? Jeg kan ikke bestemme over andre tanker og meninger.
- Det er ikke altid at jeg kan, styre mine egne følelser? i;.

Men jeg kan bestemme over min pony.
Når jeg rider, lukker jeg alt andet ude.
Jeg nyder bare at mærke, musklerne og krafterne som der arbejder under mig.
Jeg føler mig fri, når jeg rider.
Jeg bestemmer hvornår jeg vil ride.
Hvornår jeg vil ride.
Hvordan jeg vil ride.
Hvor længe jeg vil ride.
Min pony, er en af de få ting, som jeg har kontrol over, og som jeg ved er min alene.
Min pony, er min ven.
Han er min ven, som der har trøstet mig?
Han er min ven, som der har fulgt mig i tykt og i tyndt?
Han er min ven, som der aldrig siger mig i mod?
Han er min ven, som der kan få en dårlig dag, til at blive god?
Han er min ven, som der er den samme ligemeget, om jeg ligner lort eller ej. *
Han er min ven, som der har fået alle mine tanker og hemmeligheder af vide
Han er min ven, som der altid venter på mig i stalden eller i folden.
Han er min ven, som jeg kan bruge TIMER sammen med.
Han er min ven, som der kan få mig til at smile lige meget hvad.
Han er min ven, som der har givet mig flest "møs" :*
Han er en ven, som jeg er meget stolt af.
Selvom at jeg bliver 16 år i det her år, og dermed afslutter mine ponyår sælger jeg ham ikke.
Vil ikke kunne få mig selv til, at sælge min ven, bare fordi at jeg bliver for gammel til at ride stævner på ham?
Mit venskab til ham, er meget mere værd, ind 1000 rosetter
Han er en, som jeg har kæmpet mod, kæmpet med.
Vi har både haft, mange ned og op ture.
Men sådan er et hvert venskab indimellem.
Jeg har tit tænkt på, "NU sælger jeg den lorte pony!"
Men jeg har ikke kunne nænet det, når det kom til stykket.
For han er en, som man ikke kan være sur på i særlig lang tid af gangen.
Jeg håber bare, at han skal være min til hans dages ende..
Jeg håber at jeg får lov til at se ham blive gammel..
Jeg håber at jeg bliver, hans sidste ejer før at han dør af alderdom.
Jeg håber at vi skal være sammen, i mange år endnu.
Fordi at jeg vil altid elske, lige meget hvad der sker :*.
Og jeg vil kæmpe for at vi skal være sammmen, til den bitre ende.

*(Jeg tror at det værste en pony, kan tænke om et menneske(Udsends mæssigt) er: "Fuck, skal jeg virkelig slæbe rundt på den fede rytter? " xD)

______________________

Dandy's 12 års fødselsdag d. 18.5.2010.

Den tredje fødselsdag sammen med mig :D.
Det var så skønt vej i dag.
Så jeg tog ud til ham, og strigelde ham, og gav ham hans fine bandager på og hovedtøj. Så gik jeg ellers en tur med ham :D, på 30 - 45 min. . Helt sikkert noget som han nød. Og han opførste sig tigtig pænt :D. Han kiggede lidt, osv. men skabte sig ikke. Ellers længe siden, vi sidst har været ude. (Jeg red ham ikke, da han blev vacccineret i går, og derfor skulle skånes i dag.) . Han var så fin i pelsen. Næsten alt vinterpelsen er væk :D. Da vi kom hjem, fik han slik sten, og kom ind i en dejlig ren boks. Så plukkkede jeg en masse frisk græs til ham. (Der er ikke så meget på hans fold) . Og det nød han :D. så nussede jeg med ham, og gjorde ham fin. Så kyssede jeg ham, og kørte hjem.

- Jeg tror at han nød den dag, for det gjorde jeg! Det var ekstram hyggeligt :*<3

____

Det er ikke alle dage jeg skriver ind. det er kun hvis at der er sket noget særligt eller jeg har tid/lyst. jeg rider ham stortset hver dag... jeg er først begyndt at skrive "dagbog" her i juli 2009.

2009:

d. 7.7.09. Dandy er bare fantastisk! :') . fuck man, jeg elsker bare den pony! i dag, red jeg bare i grime og træktov også i galop! ;) , jeg kunne slet ikke mærke at jeg ikke havde bid i munden på ham! fuck, den pony er bare noget særligt! <3
føler allerede at jeg har haft ham i flere år, og at vi har oplevet de fedeste ting sammen!
- er så glad for at jeg beholdte ham og tog kampene op med ham, og nu er vi nået her till! det ville jeg sgu ikke have troet på for bare 6 mdr, siden d': . jeg finder sgu ikke en pony, som ham igen. elsker ham bare af hele mit hjerte! <3 :D

Dandy er en ægte ven i nøden?
- jah han er! :'D
d. 9.7.09 viste han det rigtig meget, han og Bamse (den fjordebolle jeg har her inde) skulle prøve at gå på fold, med en anden pony. da de kom ind bagyndte Bamse og Dandy, bare at græsse, men den pony, gik bare til angreb på Bamse! ponyen gav ikke engang Bamse en chance! de for bare op i den anden ende, men så kom min dejlige pony op og reddede Bamse! Dandy kom bare løbende alt hvad han kunne og lagde sig imellem Bamse og Ponyen, og sparkede ud efter ponyen, og så fortsatte det et pr gange, hvor at ponyen jagtede Bamse men så kom Dandy og lagde i imellem. jeg var bare stolt! jeg tænkte virkelig "det er bare min pony, der løber der ude og passer på sin ven! fuck hvor er jeg stolt af ham, og hvor jeg dog elsker ham!" så faldt de lidt til ro, og Dandy og Bamse bagyndte at græsse, men så snart at ponyen kom lidt for tæt på Bamse, gik Dandy hen og stillede dig imellem dem, mens at han græssede og så gik ponyen igen. *så stolt!*
fuck jeg elsker ham, og nøøjj hvor er jeg bare stolt af ham!
- den pony er sgu noget særligt. <3 :* :')

d. 21.7.09,
i dag sprang jeg på Dandy. for første gang i over ½ år. det gik okay, når man tænker på hvor længe siden det er han sidst har sprungt. han ka' bedst lide når der kommer lidt højte på. ellers gider han ikke rigtig, for så går det kun langsomt galop, han gider. men når der kom højde på, var han klar :D . han for bare rundt, med ørene fremme. det var helt tydeligt at det her, det gad han bare godt. så det skal vi til at gøre lidt oftere. :) . men det er heller ikke noget med at han løb med mig eller noget, jeg kunne sagents holde ham :D

d. 23.07.09:
det havde jo regnet hele natten. jeg kom først ud til Dandy ved 4 tiden, fordi at vi havde malet mit værelse hele dagen. han var sød at trække ind og strigle, så sadlede jeg ham op, bare med banadger og hovedtøj, så trak jeg ham udenfor på banen som i hver fald var 40 - 50 % af banen som var under vand. men det stoppede os ikke. han var lidt oppe og køre til at starte med, så jeg trak ham og han prøvede flere gange at rive sig løs, men ponyerne på de 2 folde som vi red ved siden af var også oppe og køre og løb frem og tilbage. men lidt efter, slappede de alle sammen af og jeg steg op. Dandy havde ikke rigtig noget imod alt det vand, men det var self, hårdt at løbe i. når vi geloperede var det lige så vandet steg os om hovederne. det var meget sjovt, og det tror jeg også at Dandy synes. men vi var var godt våde til sidst :) . men det havde været sjovt :D

31.7
i dag, red jeg på Dandy om formiddagen. skal på ferie senere. jeg kommer bare til at savne ham mega, meget. startede med at ride med sadel, men til sidst, tog vi en dejlige galop uden sadel på marken, bag gården. jeg kommer sgu til at savne den pony, mega meget!

9.8
yes, endelige hjemme igen! det var super dejligt at se Dandy igen. fuck man, jeg har savnet ham! <3. han var lidt tændt i dag, men det er jo også over en uge siden vi sidst har redet. men ellers var han rigtig sød, og han lavede ikke ballade xD

10.8.2009.
I dag var mig og Dandy ude og jorde for første, gang i år, på en stub mark. det var pisse grineren. han løb bare strækt. Christina, Pippi, mor og Bamse, var også med. Mig og Dandy red forrest. det gik pænt strækt :) .

11.8.2009.
i dag, red mig og Dandy uden sadel. jeg tror at han var lidt træt efter i går, for han var rimlig sløv. men det gik fint til sidst. :)

13.8.2009.
i dag, var mig og Dandy ude og jorde igen xD. sammen med Pippi og Christina. da vi kom til marken for han bare ud som skudt ud som en kanon kugle. dig gik pisse stærkt. det var lige som man fik tåre i øjnene.

d. 14.8.09.
i dag red mig og Dandy uden sadel igen 8D . er blevet helt vild med det. det gik rigtig godt. han var slet ikke træt eller noget xD . elsker sgu den pony, rigtig meget! <3

d. 16.8.09
i dag, red mig og Dandy uden sadel igen!? vi red med Pippi og Christina. der var en sindsyg hvipse ting, son fulgte efter, os. den var syg i hovedet, også da vi travede fulgte den efter os! men vi slap fra den, efter lidt tid XD . til sidst, tog mig og Christina med ponyerne, op på marken bag gården , og fik et pr, galoper. mega sjovt. på vej tilbage igen, da mig og Dandy red over togskinnerne, bagyndte det at sige " Ding, Ding!!" mega hojt, pga, at toget kom. både mig og Dandy var ved at skide i bukserne, af forskækkelse. men han blev kun lidt bage, og der var slet ikke noget bagefter! xD <3.

d. 17.8.
I dag, var mig og Dandy ude og jorde igen xD. både med Bamse, og Pippi denne gang. det var på en mega, lang mark. Bamse skulle ride forrest, det var Dandy ikke vild med, men kunne da holde ham. xD .det gik bare mega strækt! på vej tilbage, begyndte det at regne mega, meget. og lige da vi nåede hjem , stoppede det. typisk, ikke? men det var en god tur xD

d. 18.8.
I dag, red mig og Dandy uden sadel... igen 8D. det gik rigtig godt. men han blev bange, ind i mellem. ved ikke hvorfor? me ellers var han rigtig sød!

Så har jeg holdt en pause med opdatring,men starter nu igen :DD.

oktober 09

22.10.09:
I dag, red jeg uden sadel,på ham. Han var bare så sød! en rigtig dejlig, engel. xDD: han blev lidt forskrækket, på et tidspunkt, men det var kun fordi at jeg skulle havde jakken af, men ellers var han rigtig sød! :D .

d. 23.10.09. Fik Bassen, en fridag xD

d. 24.10.09. blev Dandy, longeret. ikke fordi at han var dum eller noget. men for at vi skulle lave noget andet. det er nemlig længe siden, at han blev longeret... og han synes bare at det er sjovt! xDD (se mine 2 video'er). og så øvede vi et nye, trick. "op", hvor at han skal toge mulen højt op...

d. 25.10.09. i dag, red jeg Dandy uden sadel 8DD , han var okay, ikke vild godt, men heller ikke dum, eller noget... nej, jeg tror at han var træt, efter i går, for der for han bare, rundt på et tidspunkt... vi øvede "op" igen. han er bare god til det nu :DD . (se video) ;)

d. : 26.10.09. I dag, fik Dandy en fridag :DD. det regnede næsten hel eftermiddagen... men vi havde en rigtig hyggelig dag, alligevel xD . og trænede "op" . elsker ham, bare! ;D <3

d. 27.10.09. i dag var Dandy, rigtig dun, vi red med Bamse og Pippi. der var meget vand på banen. han var flink i starten. og så efter at vi havde galoperet, løb han med mig 2 gange!. startede med at bukke 4 - 5 gange, så jeg var lige ved at røge af, og så løb han, hen mod udgangen af banen, formenligt, for at løbe ind i stalden (banen er ikke indhegnet) . ved ikke hvad der var galt med ham. ellers længe siden at han har været dum... håber bare at det var i dag. men fik travet lidt på ham, efter at han havde løber med mig, og der var der ikke nogen problemer... håber at han er sød i morgen :D <3 - men elsker ham lige meget hvad. og så i stalden bagefter, var han rigtig dejlig, og så kan jeg jo ikke være, sur på ham mere :')

d. 28.10.09
Holdt Bassen fridag...

d. 29.10.09
red jeg på Dandy, sammen med Pippi. Han var rigtig sød. der var overhovedet ikke noget, med ham :DD. han var ligesom han plejede. der var stadig, meget vand på banen, så det var hårdt, for at ride, så red, ikke så længe...

d. 30.10.09
I dag, red jeg på Dandy, alene på banen. der er var slet, ikke nogen problemer. der var stadig, meget vand på banen. red lidt sammen med Stine D, hun varmede op, og jeg skridtede af ;DD

d. 31.10.09
red jeg helt alene på ham, på banen. der var stadig lidt vand på banen... Han var bare rigtig sød :'D . er nu begyndt at lære ham tricket: "Smil" xDD . det er han allerede god til :D . tror en af hans forrige ejer, øvede det med ham, engang :) . bagefter, red jeg på Bamse, på banen. Dandy han stod hele tiden henne ved hegnet, så han kunne se hvad vi lavede.... lidt kært :') . tror at han var lidt jalux?! . bagefter da jeg havde ordnet Bamse, og han var kommet på fold med Dandy, gik jeg op og sagde til ham:"Bare rolig, du er stadig den bedste!" :') . og så fik han et stort smækkys xDD

November 09:

d. 1.11.09.
i dag red jeg igen på banen, med Dandy ;D , banen var nyrevet, så den var rigtig god, selvvom at der stadig, er vandpytter. han var rigtig god :DD . fik tændt ham lidt, og så gik det bare der ud af d; . red igen på Bamse senere. denne gang, lavede Dandy, spillopper inden på folden, for rundt og bukkede osv. 8D . skøre pony :') . tror lige at han skulle vise sig lidt? :DDD. bagefter at jeg havde ordnet BVamse, trak jeg ham ind, og så fik han en godbid xD .

d. 2.11.09
Fik han i fridag. var syg med opkast og dårlig mave /: . håber at jeg er rask i morgen! :)

d.3.11.09
holdt han endnu en fridag.. var stadig syg../;

d. 4.11.09
longerede bare Dandy, på banen. der var meget vand. longerede ham bare, fordi at jeg stadig ikke var helt rask. men han var bare flink og sød :DD <33

5.11. 09
fik han en fridag /: . skulle til skolehjemsamtale og kunne ikke nå og ride inden. og efter var det mørkt. glærder mig til at ridehuset er færdigt! :DD . men nussede og striglede og hyggede lidt med ham xDD

d. 6.11.09
holdt han fri igen /: . skulle til klasse ting, ting. nåede ikke at komme der ud /:

d. 7.11.09. red vi :DD , for først gang siden i søndags. han var bare sød. vi red rundt i store vandpytter xD . så han var helt våd til sidst d; ! elsker ham! *; <3

d. 8.11.09
red jeg Dandy, uden sadel. han var bare rigtig sød! <3 . galoperede gennem vandpytter, så det stod os om ørene :D . og han tøvede ikke! haha <3 . elsker den pony, højere ind jeg kna beskrive det! <3 *: *:

d. 9.11.09
Red jeg Dandy, uden sadel :DD . han var bare rigtig sød! <3. red sammen med Christina og Pippi. han var bare rigtig sød! ;DD <3, elsker ham! :DD

10.11.09
Fik bassen en fridag. var ude ved ham om formiddagen, og der fik han nye, sko på ;) . han blev bare så fin! :D . han stod lidt utålmodigt, til sidst. og var ved at skide smeden i hovedet O; . men det er jo, hvad der sker. d; .. og bagefter hyggede vi lidt, og så kom han på fold. :DD

d. 11.11.09
holdt han fri... havde tandpine, have fået strammet bøjlen /:

d. 12.11.09
holdt han fri... havde gæster

d. 13.11.09.
holdt han fri, igen /: det regnede /;

d. 14,11,09
red jeg ham på banen. han var okay, lidt sløv... men han havde jo også haft, en slags ferie... og der var meget vand på banen. men han lavede ikke ballade. da jeg striglede ham, havde jeg høretelefoner, i ørene. dem, syntes han var monster farlige O; . skøre pony! d; . prustede af dem, og så prøvede han at spise dem d; . han er bare så dejlig :D . de gik heldigvis ikke i stykker ;DD

d. 15.11.09
igen i dag, havde jeg ører bøffer i ørene, i stalden XD . men i dag, var han lige glad. Han var ret sød at ride. fik higset ham lidt op, og fik ham i holdning! :DD . der var stadig meget vand på banen, så vi var godt våde til sidst :D . hehe. galoperede igennem vandpytter. det var bare sjovt! :) . håber at jeg kan komme til at ride tur i morgen :DD <3.

d. 16.11.09.
Red jeg tur på Dandy! :D <3. alene, uden nogen andre ponyer... miin mor, cyklede med. Det gik fint nok, på vej ud... han prøvede at vende rundt, et pr gange. men ikke noget alvorligt :D . men på vej, hjem var han mega tændt ! ;/ . var han ikke før hen i; . så jeg trak ham. Men 10 min, fra gråden, satte jeg mig op på ham, igen, og så trak mor mig, resten af vejen hjem ... og så var der ingen ting med ham ;D . tror bare at vi skal igang igen, med at ride tur. så skal vi nok, bliver gode til det igen! ;DD .

d. 17.11.09
red jeg på bassen, uden sadel på banen, med Christina og Pippi. der var stadig meget vand på banen... men det gjorde ikke så meget ;D , han gik okay... inde i stalden lige da jeg havde trukket ham ind fra stalden, af, tilbød jeg ham lidt vand, i spanden. og så satte den, ned ved siden af ham, og hvad gør ponyen?! O; . han løfter hoven og sætter den ned i spanden! skøre pony! d; . han fik den hurtigt op igen... uden at vælte spanden xDD. <3. elsker ham ! :'DD

d. 18.11.09
holdt han fri ;D , det var dårligt vejr... men han havde også fortjent det! ;) <3

d. 19.11.09.
holdt han fri igen d;

d. 20.11.09
red vi på alene på banen, med sadel :D . det var fint vejr, så det var super. han var ikke helt god, men han gjorde heller ikke noget dumt... så han var okay ;D

d. 21.11.09
Var han bare, super god på banen ;D . havde et super godt tempo, næsten hele tiden ;D <3 . Så bag efter tog vi en lille skridt af tur på 15 min :D . det nød han rigttig, meget bagefter :D . Bagefter i stalden, var han rigtig kærlig, eller hvad man kan sige :'D . han villle rigtig gerne nusse og holdte hele tiden, øje med hvad jeg lavede og møssede flere gange xD. Han er så skøn, den pony! <3. elsker ham! ;D

d.22.11.09
Var jeg meget i tvivl om jeg skulle ride ham, eller ej /; Men jeg tog ud i stalden, og det regnede O_o . Jeg striglede ham grundigt, og mugede bokse osv. Og så holdt det op med at regne ;D ! Og så tog vi chancen og jeg skyndte mig at sadle ham op ;D . Og så red vi på banen. Den var meget våd /; . så red ikke så længe. og bag efter red vi en lille tur op 10-15 min xD , som skridt af tur :D . Der var han bare sød. :D da vi kom ind i stalden igen, begyndte det at regne igen xDD , vi havde altså lige nået det! d;

d. 23.11.09
Fik han fri d; !

d. 24.11.09
red jeg ham på banen, med Christina og Pippi & Helle og Sheik :D . Han var okay /; . rimelig sløv, men lavede da ikke ballede xD . Bagefter roste, Helle hans galop :DD . Hun syntes at den var, meget stor og rumlig ;). *Stolt* ! :) <3 . Bagefter tog mig og Christina en skridt af tur ;) . gik fint ;D ! <3. elsker ham! *; <3

d.25.11.09
holdt han fri, pga, dårligt vejr /; .
glæder mig til at der kommer ridehus! ;D <3.
men var lige ud og nusse og strigle ham lidt! ;) <3

26.11.2009
Holdt Basssen fri d; /: . Havde sent fri og kunne ikke nå og ride, inden at det blev mørkt /;
Men var lige ude og strigle og nusse og pusse med ham xDD .
bagefter sad jeg lige lidt i boksen hos ham ;D . hygge! ;) <3

d. 27.11.09
red vi i regnvejr /: . Eller, da vi skridtede varm, regnede det ikke. men så travede vi og det blev værre, og værre. tænkte hele tiden 'det stoppe nok snart, eller så lader vi bare være med at ride så længe' men efter 15 min,i trav og galop, var vi begge to, godt våde /; han havde beholdt sit skridt tæppe på, da vi travede og galoperede, så han var kun våd på halsen d; . da jeg skulle skridte ham af, trak jeg ham rundt, over i det halvfærdige ridehus. xD .der var kommet bund, tag og vægge på d; . Han ville rulle sig, men det gik han ikke lov til :D . Så vi 'inviede' ridehuset på den måde xD. bagefter tørede jeg ham godt og grundigt! ;D <3

d. 28.11.09
var jeg allerede i stalden 7.30. skulle til Holbæk senere, med tøserne og se New Moon! :D<3 . Da jeg kom ind i stalden, vrinksede de alle sammen :'D . de havde ikke fået morgenmad.. Han spiste morgmad, mens at jeg strilgede ham. og han var okay, at ride. trak lidt mod folden, men ellers ikke. red sammen med Helle xD . Var færdig med ham, omkring, 9.45, med at sadle ham af, og strigle osv xD . første gang at jeg har redet så tidligt på ham! :'D. Jeg lukkede ham ind i boksen, og han blev lukket på fold af Helle, ved 10 tiden d;

d. 29.11.09
nåede jeg at ride ham, før at han kom på fold. Der vár meget vand på banen, så han blev hurtig træt d; . tog vores lille skridt af tur, det er et godt stykke tid siden, nu, at vi sidst har gjordt det.. men alting var farligt! 8DD .skøre pony! måtte af og trække... Men elsker ham! <3.efter at have redet ham, og han var kommet på fold, skulle jeg have Bamse ind og ride (De to gå på fold sammen, bare de to), og så ville Dandy, ikke lade bamse komme hen til leddet. så måtte lokke Dandy væk, ved at smidt noget wrap på folden, hvor at leddet ikke var, og imens at han åd, tog jeg Bamse ind.xDD . da jeg red på banen, holdt Dandy godt øje med os! :DD. og da vi skridtede op ad vejen, kaldte han på Bamse flere gange :'D . Han kan bare ikke undvære ham! d; . Og så da Bamse på ind til ham, blev han gald xD . og så fik de en wrap bunke hver :D . elsker dem! *; <3

30.11.09
red Dandy på banen, alene xDD. Han var rimelig sød :D . skridtede en lille tur på ham bagefter ;D. Han stoppede ikke en eneste gang op, eller prøvede at vende om, engang! :DD *STOLT!* elsker ham! <3 *;

d. 1.12.09
fik han fridag. kunne ikke nå og ride, var i bio og se New Moon (igen! xD!)

d.2.12.09
Fik han fri igen ;/ ., fik sent, fri. Så jeg kunne ikke nå og ride, inden at det blev mørkt

d. 3. 12.09
fik han fri igen. kunne ikke nå og ride, fik sent fri /: . Det nåede og bliver mørkt inden... Men var lige ude og nusse og Strigle ham :D <3

4.12.09
VIL ride ham i morgen! :DD. OM det så tisser ned, så skal vi ud og ride! xDD . HOldt nemlig fri, igen i dag/: . Striglede og nusssede lidt med ham xDD

2010:

NOVEMBER 2010.
Vi har været på dyrehospitalet, med ham fordi han gik og stak på sine to forben. Vi fik afvide,at han var lettere overbelastet, i sine sener, i forbene. Bla. fordi han vejer lidt for meget I: . jeg har røv dårligsamvigtighed over, at have redet ham for hårdt, så han er blevet overbelastet. Havde mest af alt, lyst til at tude. Jeg kunne jo aldrig finde på at gøre min baby noget ondt med vilje? /': . Dyrlægerne er dog helt sikre, på at han nok skal blive frisk igen. De har lavet et genooptrænings pogram, som løbet over 12 uger. Han skal til kontrol om 7-10 uger, hvor han er klar til at trave igen i: .

d. 13.11.2010.
Var jeg ude hos bassen. Havde stadig rigtig dårlig samvitighed. Han blev striglet, og hans boks blev muget i bund, det fortjente han. Gik med ham i 20 min, over i ridehuset. Han fulgte mig overalt jeg gik I: . Var sikker på, at hvis jeg løb, ville han også løbe med. Hvordan kan han dog tilgive mig, at jeg har gjordt at han har ondt i sine ben? i': . Jeg vil gøre hvad som helst, bare han bliver rask igen. Lige meget hvor lang tid det tager. Jeg vil endda opgive at ride på ham, men bare sørge for at han alligvel får et godt og langt liv :'D .

d. 14.11.
endnu en gang, blev hele hans boks ordnet, og striglet og vi gik rundt over i ridehuset. Han gik livligt over i det, hvilket han ikke plejer at gøre, når man skal ride 8D. Tror måske at han synes det er meget hyggeligt? d:' .Gik gik, mens Christina og Pippi red. Mor synes han gik bedre, på sit højre forben :'D . Det ville være en lille trøst. bagefter fik han sliksten, så var sort om hele mullen d:'. Han fik lov til at stå inden, da det regnede. I morgen, vil jeg cykle der ud inden skolen, så han kan få sine gamacher på, på forbenene, som han skal have på, på fold for at holde hans ben varme :'D

d. 15.11.2010.
Min mor og jeg kørte ud i stalden, ved 8 tiden om morgenen inden jeg blev kørt i skole . Der fik han gamacher på d:'
Endnu, endnu en gang blev boksen helt ordnet d:' . Han blev striglet osv. Han var ikke spicial vild med at skulle over i ridehuset, i modsætning til de to andre dage? I: . Da vi kom der over, red Helle på Sheik. Dandy stoppede op flere gange, og jeg måtte insistere på, at vi skulle gå videre. Dér blev jeg bekymret. Min mor, har lovet at tage der med det ud i morgen, og så vil hun se om, om hun syntes det er blevet værre I: . Vi krydser fingre...

d. 16.11.2010.
Stod jeg en ½ time tidligere op, for at komme ud og give bassen gamacher på d:'. Min mor skulle på arbejde, så jeg måtte selv klare det. Det er faktisk, lidt hyggeligt og komme ud og sige god morgen, inden man skal i skole d:' . Han var morgenfrisk, og fik sine gamgacher på, Og fik selfølgelig også et vådt møs, så min mascare tværede lidt ud xD .
Da jeg kom der ud efter skole, var han kommet ind. jeg ordnede boksen, helt igen d:' . Og striglede og nussede ham. Han var i modsætning til de andre dage, næsten ikke beskidt ö . ovre i ridehuset, gik det bedre i dag, end i går :'D . Vi gik sammen med Helle og Sheik igen i dag. Da han kom ind igen, ordnede jeg lige hans vandspand, med noget nyt dejligt vand :'D . Og så kyssede vi godnat og på gensyn til en kold morgen tidlig, i morgen d:'

D. 17.11.2010.
Puhha d:' . Hvad gør man dog ikke for sin lille baby? d:' . Op klokken lort, og så ud og give ham gamacher på :'D. Han er bare dejlig morgenfrisk :'DD. Jeg kom først der ud igen, om aften ved 17.30 ttiden, efter at have 1½ times idræt og en times fodbold :'D . Så jeg var bare smadret, og så skulle jeg ud og gå med ham i 20 min. meget hyggeligt, og han var bare sød d:' . Hans boks blev ordnet. og han blev striglet d:'

D. 18.11.2010.
Endnu en gang, skulle jeg tidligt op d:' .Dandy var glad som altid d:' . Senere kom jeg ud og striglede ham, og nussede ham og gik, med ham. Hans boks blev helt ordnet igen d:'

D. 19.11.2010.
Ud om morgen med lille søsteren, til lille Dandy, og give ham gamacher på d:' . Vi gik ikke i dag, da jeg skiulle på job :I . Men lille søsteren var ude og strøg og tage gamacherne af d:'

DECEMBER D. 3.
Nu er det 3 uger siden, han var hos dyrlægen I: , Vi synes i starten, af proccens at det gik frem af, min i går gik det af helvedes til. Han gik værre end nogensinde før. Vi ringede til dyrlægen, og han siger at der kan gå 6 måneder, til han er rengående igen I: . Men, det er jo også villig til, hvis han bliver frisk igen. Men på mandag, ringer vi til dyrlægen, og så skal vi bestilt, så han skal ind og scannes, for at være 100% sikker på, at det er fordi han er overbelastet, og der ikke er noget andet galt med ham, for det ville jo være synd for ham, at tvinge ham til at gå i ½ år, hvis han har ondt og ikke kan blive frisk igen I: . jeg krydser fingre, for at allerbedste :'D

d. 7.Dec. kl lort, hvor jeg burde sove.
- Det er i morgen 3 år siden, jeg så ham første gang ('; , Og så kom jeg til at tænke på, hvor lang tid, 3 år var? :O over 1000 dage? Det satte nogen tanker igang. Jeg kom til at tænke på, hvordan det var i starten? Alle vores op og ned ture? Alle de fantastiske timer? Jeg sidder og ser billeder af os, sammen. fra næsten 3 år siden, 2 år siden, 1 år siden, 3 mdr siden? <3. Meget har forandret sig, men noget er det samme. Det smil jeg har, når jeg står sammen med dig, og din fantastiske udstråling er den samme? Den kærlighed, tillidog venskab som billederne viser, er den samme? I: . Jeg kan huske hver enkelt billede, hvornår og hvorfor det blev taget? I: Der gik det op for mig, hvor meget vi har været igennem? hvor meget du har holdt mig, oppe når jeg var nede? Det gik op for mig, at du betyder noget for mig, som ingen andre kommer til at betyde? Du var en sand ven. En ven, der altid kan få mig til at smil, og blive glad, bare ved at kigge på mig? :') . Dandy? I dag i ridehuset, fulgte du mig overalt, uden noget tov?. Du ville ikke gå mere, og vi var nede i den anden ende af ridehuset end porten. Jeg slap dig, og gik selv der ned. du kom efter helt selv :'D . Gik hele vejen, uden tøven. Bagefter, satte jeg mig inden på midten af ridehuset's bund sammen med christina, og pippi gik lidt frit? du blev stående lige ved siden af mig, og nussede mig? :* . i 15 min, vi sad der, var du helt op af mig :'D . Nu hvor jeg ligger her i min seng, kommer jeg til at tænke på, hvor meget jeg så betyder for dig? :'D. Hvor stærkt et bånd, vi har? Den dag, Jeg først kom da du var ved at blive redet af Lonni, fordi jeg var på job, kunne du ikke koncentere dig mere, da jeg kom ind i hallen? :* . Du ville hele tiden hen til mig, og kiggede efter mig? :'D . Dandy, for pokker da pony. Jeg mangler ord? Ved ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis det ender nu? :I'

d. 10.12.
Havde vi 3 års dag :'D . men jeg skulle arbejde lige efter skole, og havde fri kl. lort, men var da lige ude, og ønske glædlig 3 ars dag :'D<3:*

d. 13.12.
I dag, havde jo fået tid til Dandy, inde på Falk Rønne, i KBH. Dandy, går flot lige op i traileren (:' Vi kører halv 1, og når lige der ind til kl 2 :'D . Så finder vi ud af, at dyrlægen som skulle undersøge ham var syg?! hende sekretæren, havde prøvet at ringe til min mor, at for at sige det, men min mor havde den på lydløs I: . Efter noget snakken frem og tilbage for hvad vi skulle gøre, fordi vi ku ikke komme i morgen, fordi det skulle være min papfar som skulle køre os, men han havde kun fri i dag I:. Så siger hende sekræteren, at en anden super dygtig dyrlæge som også normalt arbejder der, er på travbanen nede ved Ringsted, fordi hun tjekker travhestene. Vi ringer så til hende, og hun siger at hun har tid, til at kigge på Dandy, vi skal bare komme med ham. Vi læsser ham igen, og kører afsted. 1½ time senere, kommer så der hen, og først så tjekker vi scenerne, og tager bøjeprøver på ham, og løber med ham. Der er ikke noget at se på ham, men det var der sidste gang, han var til dyrlæge, så der var en forbedring der (:' . Dyrlægen, siger at der ikke er noget med han scener, men hun ved jo ikke, om der var noget, da vi var inde med ham, først gang vi var hos dyrlægen. Hun siger, at hun godt kan se, at han knækker sammen i kodeledende, men det er der ikke noget "sygt" i på den måde. Vi går ud på trav banen, og begynder at longere ham. Dandy, glemmer åbenbart at han for længst er kasteret, fordi han løber rundt, med højt løftet ben og hale, og fnyser højlydt :) . Han viser nogen fantastiske gangarter, som han sjællendt har vist før :'D . Bagefter siger dyrlægen, at hun ikke mener, vi behøver at skcanne og røngten, hun syntes at vi skal prøve at give ham nogen forsko på, med sål og at jeg så stille og roligt kan begynde at ride ham igen (:' . Hvis han er andreledes, eller virker mere sløv end ellers, skal vi bare komme med ham igen....
- Dandy, var fantastisk sød og have med, og lavede overhovedet ikke numre, gik lige op i traileren alle gangen (:' . Vi var afsted på en tur på 5 timer i alt, så jeg tror han var lidt træt, bagefter. Han hverken hidsede sig op, eller noget (eller jo, da han blev longeret på travbanen, men ikke så man ikke kunne holde ham) :D
- Vi ringer til smeden i morgen, og får tid, og så når han har fået dem på, begynder jeg at ride ham stille og roligt... Syntes at det er meget mystisk, alt sammen, men nu må vi jo, om det hjælper med skoene (:

d.20.12.1010.
Fik Dandy smed, var ikke selv der ude, da han fik det, da jeg var syg og smeden kom for sent I:' . men var da ude og strigle og muge for ham :'D.

d. 21.12.2010.
Min mor var på arbejde, jeg skulle ellers ride ham, men det gik ikke når, det var første gang i lang tid, osv i:' . men jeg striglede ham, og trak ham over i ridehuset, og gik med ham, og begyndte at løbe med ham på hovslaget :'D . han skulle på store volter, så jeg kunne ikke bare longere ham. Jeg blev nød til at smide min flyverfragt og gummistøvler så jeg ku løbe ordenligt xDD' . Jeg skulle ikke rigtig presse ham eller noget, han løb med ørene fremme og lettere hævet hale :'D. Det var meget sjovt d:'. Vi løb 5 runder på hver volte, for vi lige skal starte blidt op XDD'. Vi skal også gøre det i morgen :'D' .

D. 21.12.2010
EN TANKE JEG GÅR LIDT MED:
Jeg overvejer at sælge Dandy D': . Ikke pga. ham, men pga af mig. Jeg er jo 16 år nu, og d. 1 januar, må jeg ikke starte ponystævner med ham mer I:'. Da jeg så, hvordan han travede rundt på travbanen, og det bare var så tydeligt, hvor spændende det var at komme ud, blev jeg ramt af lidt dårligt samvigtighed I:' . Var det egoistisk at beholde ham, som hygge pony, når han kunne indtage stævnepladserne med en anden? :'I. Det er det nok, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre? I:' . Jeg burde nok gi' slip, men det er lettere sagt end gjordt :/' . Jeg ville jo savne ham så skrækkeligt, hvis han ikke var i stalden mere ...

2011:

d. 3.1.2011.
Kom der for første gang, rytter på ham, siden han blev skadet. Dandy, var super sød, og gjorde ikke noget galt over hovedet. Travede rundt på store volter osv. Det var ikke mig selv, som red ham I:'

d. 5.1.2011.
Red Klara på ham. Dandy lignede en lille stjerne :'D . Flot holdning og hold op, nogen gangarter, han kunne vise :'D' . Fik også lov til at skridte ham af, for mor :'D . Nu skal Klara hjælpe os igang igen :*'<3

Feb:
Dandy er nu 100% i orden igen :'D. Han er nu desværre sat til salg, fordi jeg faldt for ponygrænsen d. 1.1.2011. Han er sat til salg, fordi han er en som skal ud og ride stævner, fordi jeg ved, at han elsker det så meget. Det er ikke lige meget, hvem der får ham. Det skal være en pige som vil elske og passe godt på ham. Det er muligvis mit livs hårdeste valg, selvom jeg ved, adet rigtige. jeg elsker ham rigtig højt, og jeg vil savne ham rigtig meget. Derfor er det vigtigt for miig, at han får det godt. Han står pt. til 25.000 .- , men er villig til at gå ned i pris, for den rigtige ejer...

d. 4.4.2011,
Kom Klara og red Dandy. De red udenfor og han ligende en lille stjerne, selvom han har stået stille så længe :)' .

D. 5.4.2011.
Kom Klara og red ham endnu en gang :)'. Denne gang red de indenfor, hvor han også var rigtig sød :). En lille englebasse 8D'.

D. 6.4.2011.
Nussede mig og Dandy bare :)'. Han blev striglet grundigt 8D'.

D. 7.4.2011.
Kom Cecilie og hendes mor og kiggede på Dandy. Vi red indenfor for, og Klara startede med at ride ham, hvorefter Cecilie overtog. Jeg sad med en klump i halsen, da Cecilie overtog ham. Efter de lærte hinanden lidt at kende, så det rigtig fint ud :)'

d. 8.4.2011,
Red jeg ham selv i ridehuset :'). Han var rigtig sød, selvom det både blæste og alt muligt :'D.

d. 9.4.2011.
Holdte bassen fri, men han blev striglet :3'.

D. 10.4.2011.
Kom Cecilie og hendes mor og kiggede på ham igen. Denne gang red vi udenfor, hvor Cecilie sprang på ham, og bagefter red hun tur på ham. jeg tror at de ville passe rigtig godt sammen ,og jeg ville have det godt med at sælge ham til hende, men desværre er de ikke interesseret, da de synes han er for sløv I:'

d. 11.4.2011.
Red jeg Dandy udenfor i det fantastiske vejr :'). Han var rigtig sød, en lille englebasse :'D.

d. 12.11.2011,
Red vi indenfor :'). Han gik rigtig flot til sidst :'D.

D. 13.11.2011,
Blev han longeret indenfor :DD. Det synes han var rigtig sjovt d:'. Skøre pony 8D'.

D. 14.4.2011,
Red vi udenfor igen, i det dejlige vejr (:'. Endnu en gang var en han rigtig snuske basse.

D. 15.4.2011,
Holdte han fri, men blev striglet :3'<3.

D. 16.4.2011.
Holdte han fri.

D. 17.4.2011,
Red jeg ham udenfor på banen 8D'. Tog regndækknet af ham :'). Det er han færdig med at gå med for i år :'D!

D. 18.4.2011,
Red jeg ham udenfor i igen d:'. Han havde gjort sig rigtig beskidt uden det dækken :'3. Han var en rigtig lille snuskebasse 8D'!

D, 19.4.2011,
Red jeg ham udenfor :3'. Han var rigtig sød. Og så kom han på fold bagefter 8D'.

D. 20.4.2011,
Nussede vi og så blev han striglet og redet :'). Endnu en gang, var han rigtig sød d:'.

D. 21.4.2011,
Holdte han fri. (havde sår ved munden)

D. 22.4.2011,
Holdte han fri. (Havde sår ved munden)

D. 23.4.2011,
Holdte han fri (Havde sår ved munden)

D. 24.3.2011,
Holdte han fri igen d:'. Dog blev han striglet 8D'. (havde sår ved munden)

D. 25.4.2011
Holdte han fri (Havde sår ved munden)

D. 26.4.2011,
Holdte han fri og blev striglet d:'. Havde stadig lidt sår ved munden.

D. 27.4.2011,
Holdte han fri og blev striglet. Hans sår var næsten væk :')<3.

D. 28.4. 2011.
I dag, var det meningen vi skulle have ham til hestehandleren. Så jeg pjækkede fra skolen og hyggede om formiddagen med ham på folden i 3 tiner :') . Jeg sad bare og kiggede på ham. Når jeg rejste mig, for at sætte mig et bedre sted, kom han hver gang hen for at nusse :'). Bagefter blev han striglet godt igennem og så trak jeg ham et sted han, hvor der var højt græs, og der fik han bare lige lov til at æde 8D'. Så læssede vi ham, og han gik lige op. Så kom vi til hestehandleren, og vi trak ham ud. Han var helt sød og helt afslappet. Så blev han redet lidt. Hestehandleren bød alt for lidt pga. han har såler på, så han kom med hjem igen :') .

D, 29.5. 2011,
Holdte han fri

D. 30.5.2011
Holdte han fri.

D. 1.5.2011,
Red jeg ham udenfor i aftensolen d:'. Hans sår er nu helt væk, så det er bare dejligt. Han var rigtig sød, og er rigtig glad for, at vi fik ham med hjem igen :'D.

D. 2.5.2011,
Stodd han på folden, da jeg kom. Han blev striglet, nusset og så red vi udenfor d:'. Endnu en gang, var han rigtig sød :').

D. 3. 5.2011,
Striglede jeg ham og red ham udenfor d:'. Han var rigtig sød.

D. 4.5.2011,
Striglede og red jeg ham indenfor. Han var rigtig sød. Red ham indenfor, fordi det regnede :3'.

D. 5.5.2011,
Tog jeg ham ind fra folden af, striglede og red ham. Vi red udenfor og han var rigtig sød. Vi red lidt sammen med Mette og Django. Bagefter kom han ud igen.
Om aftenen læssede vi ham og kørte ham op på Hestelykken. Det skal være hans nye hjem. Han kastede sig hurtigt over det dejlige hø i sin nye boks d:'.

D. 6.5.2011,
Tog jeg ud og striglede ham. Han stod lidt uroligt til at sarte med, men der var jo også meget nyt at glo på d:'. Han hilste glad på de nye heste, som kom forbi d:'. Så blev han redet af en som hedder Ida. Han tog det super cool på den nye bane 8D'.

D. 7.5.2011,
Hentede jeg ham oppe på folden. Han gik tæt op af sin nabo fra boksen d:' . Meget sødt 8D'. Han gik og kaldte hele vejen ned fra folden af. Han blev striglet, og stod meget pænt. Så red Ida ham, og så overtog jeg. Han var rigtig sød :').

D. 8.5.2011,
Tog jeg ham ind fra folden af. Endnu en gang, stod han tæt op af sin nabo og vrinskede hele vejen ned af folden d:'. Jeg striglede ham og sadlede op, og varmede op. Så red vi undervisning. Han var super sød. Virkelig længe siden, det er gået så godt. Han var virkelig fantastisk :'D.

D. 9,5,2011,
Da jeg tog ham ned fra folden af, gik han ikke lige så tæt af sin nabo, og han vrinskede heller ikke hele vejen ned d:'. Så striglede jeg og sadlede op. Så blev han trukket lidt rundt i ridehuset, så han lidt kunne vende sig til det. Så red Christina og sprang ham. Han var rigtig sød, og sprang ALT. Man kan ikke se, det er så længe siden, han sidst har sprunget rigtigt :').
Jeg har nu fået lov til at beholde ham, fordi det er begyndt at gå så godt med ham :'DD!.

D. 10,5,2011,
Fik han en velfortjent fridag d:'.

D. 11.5.2011,
Jeg tog ud på Hestelykken og trak ham ind :)'. Først udenfor, men så regnede det. Så på staldgangen, men så skulle der en masse forbi og så til sidst i boksen 8D'. Jeg lagde mærke til at han havde fået sår på bagbene, men håbede at det ikke rigtig betød noget. så jeg sadlede op og red. Da jeg skridtede var der ikke noget at se eller mærke. Men da jeg travede, kunne jeg tydeligt mærke det. - Han haltede. så fik ham hen til stalden igen, og sadlede af. Min mor og jeg vaskede hans sår og smurte dem. Jeg håber, at han har det bedre i morgen :')<3.

D. 12.5.2011,
Tog jeg ham ind, og striglede og vaskede hans sår (:’. Det var stadig lidt hævet, men ikke så slemt som i går. Så red jeg lidt forsigtigt på ham. Bagefter var det ikke lige så hævet :’D . Så vaskede jeg hans sår og smurte det.

D. 13.5.2011.
Jeg tog ham ind og striglede og nussede ham igen d;’. Han hævelse var faldet endnu mere i dag 8D’. sadlede ham op, og red ham igen lidt forsigtigt d:’. Han var rigtig sød :’). Endnu en gang, var hans hævelse faldet, da vi var færdige (:’. Bagefter vaskede jeg hans sår og smurte dem (:’.

D. 14.5.2011
Fik han en fridag d:’. Men striglede ham og vaskede og smurte hans sår. Det bliver pænere og pænere for hver dag :’)

D. 15.5.2011.
Striglede jeg ham (:’. - og så fik han lige klippet lidt øre XDD’. Hans ben var endnu en gang pænere :3’. Så sadlede vi op, og fik undervisning d;’. Han var meget sød (:’.

D. 16.5.2011,
Fik han smed og nye sko og såler på 8D’. Så han fik en fridag d:’. Han bens sår er nu lukket sammen, så vaskede dem ikke, og der er næsten ikke noget hævelse d:’. Jeg striglede ham, og nussede ham 8D’

D, 17,5.2011,
Holdte han fri

D. 18.5.2011,
Hans fødselsdag 8D’.
- Nej, han fik ingen lagkage, så ville han bare blive for tyk d:’.
Jeg tog ham ind fra folden af, og striglede ham ekstra og sadlede ham op d:’. Så red jeg på ham udenfor 8D’. Han var meget sød, selvom der var alle mulige lortedyr i luften! Bagefter, blev han striglet længe og fik en masse godbidder d:‘. Så blev han vaccineret d:’. Det tog han i stiv arm som sædvanlig 8D’.

D. 19.5.2011,
Striglede jeg ham, og sadlede op d:’. Så red vi undervisning. Endnu en gang, viste han sig fra den søde side :’). Bagefter, fik han noget gullerrod, som han selv skulle bide over… Det endte, med at ligge spredt ud over staldgangen d:’. - Skøre pony! 8D’

D. 30.10.2011,
Besluttede Christina og Kristine at tage på orrinterings ridt i OHR. Dandy fik adskillige flip på den tur, og bakkede ind i flere træer? XD'. Skøre pony. Men de havde vist en hyggelig tur alligevel :)

2012:

d. 6.5.2012:
I dag red Dandy og jeg tur sammen for føreste gange i næsten 2 år! <3. Det var virkelig en fantastisk følelse. Red sammen med en veninde og hendes hest. Dandy var rigtig sød hele vejen. Jeg var hverken bange eller usikker på noge tidspunkt! Gud, hvor jeg dog elsker den pony! Nu skal der sgu rides ture! <3<3<3<3


_________

Nogen særlige kendetegn, ved Dandy! <3 *; :

* der er ikke så meget hvidt, brød han kan li :D . han fortrækker, rugbrød ;) <3.
* Når han ruller sig, har han altid mudder, inden under pandelokker xD .
* Han passer på sine fold, kamarter, over for andre ponyer, som vil angribt hans venner ;'D <3.
* Han kysser godt ;D <3.
* Han banker på boksdøren, når man snakker med en anden pony... altså så bliver han Juloux ;D <3.
*Han er ikke den samme, som dagen inden ;D
* Der kan ikke ligge, et halmstrå foran ham. så skraber han, med benet ;D <3.


________

F: fantastisk
a: Aldrig svigter
i: Inteltgent
r: Rolig

C: Ca. den bedste
h: Hurtig (når han har lyst!)
o:Over smuk
i: Inqen kan tæske ham
c: Ca. den dejligste
e: Elskelig

D: Dejlig
a: Anderleds (på den qode måde)
n: Naturlig
d: Dygtigste
y: Yndig


_____

- Opdateret Maj 2012

Kommentér på:
New Forest l Fair Choice Dandy<3:*'
Annonce