{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Musse [Tidl. hest] 1999

14.695 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Musse

Fødselsår:
1999
Højde:
Musse er 142 i stg.


HVIS DU IKKE KAN LIDE FJORDHESTE ELLER ARABERE ER DET NOK IKKE HER DU SKAL KIGGE :-D
Temperament
Musse er den mest roligste pony man kan ønske sig. Hun tager pænt imod nye omgivelser og er rar imod en hver som helst.
Hun er det gulelyn til ringridning, fordi ringridning ikke lige er Musses favorit.

Hun er venlig og meget snakkesalig. Hun bider nogle gange for at vise hvor glad hun er for en. Men det er jeg imod da hun for det første bruger tænderne og det gør ond, så der for hun en lap over mulen, så hun får klar besked på at det må hun ikke :-)!
Gangarter
Skridt: Over middel. Hun har den mest roligste skridt.

Trav: Middel. Hun er god til at tøffe rundt :-)!

Galop: Middel. Hun tøffer og har en rigtig gyngehestgalop!

Dog når hun er løs i hallen og når vi jager rundt med hende, viser hun pludselig andre gangarter! Pludselig kan hun løfte futterne og gå fint!
Stævner
REO: LC2- 2 plads 62%
REO: LC1- 2 plads 58%

13-04-2013!
Cecilie K & Musse, Møntehøj LD1- 1 plads
Stamtavle
Må godt stå under Fjordhest da den er racetypisk,tavle eller ej !
Køn
En rigtig dejlig, lille, gul hoppe :o)
Bemærkninger
Musse er sød lille charmerende bollefed pony som ikke vil gøre nogen fortræd. Jeg fik hende d. 28.3.03 af mine forældre. Før jeg havde hende blev hun brugt som elevpony og blev redet af mange mennesker. Jeg begyndte med at ride mere seriøst, da jeg gik utroligt meget op i at hun skulle kunne gå fint dressur og alt muligt. Hun blev rigtig dygtig og gik utroligt godt. Men tiden gik og hun begyndte med at blive gnaven. Hun lavede nogle underlige ting. Hoppede, lavede skarpe sving og gad ikke og ha trense på.. Jeg begyndte med at blive totalt sur og spekulerede på hvordan jeg skulle få hende til at stoppe. Jeg begyndte med lidt HMS (ikke det seriøse).. Til sidst fik jeg helt interessen med at lave HMS.
I starten af april 2010 smid Vi trensen og sagde goddag til det bidløse ridning. Vi begyndte stille og rolig med grime og træktov, til idag hvor vi kun rider med et ræb rundt om halsen :-)!

Jeg synes ikke man kan være 100% HMS! Jeg rider bidløst både på turer, og til dagligtræning. Cordeo eller rebgrime til træning, og hackamore til turer.

Hun er en meget stædig dame, men hun er utrolig sød over for andre heste. Hun er den meste 'coole' pony jeg nogensinde har mødt da hun skider på alt og bare er total sej! Hun er den første af hestene som siger ''pænt goddag'' til nye og hun tager nye omgivelser meget fin!

Musse bliver kaldt for sofaen da hun har så meget fedt og når man sidder på hende føles det som en 'omvandrende sofa!'..
Hun har nogle par gode former og hun er BOLLEFED! Men hun vil dog altid være min bedsteven som jeg vil gøre alt for...


2003-2011!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Tiden går ALT for hurtigt, men nyder vært eneste sekund med dig, min turbo! <3 <3 <3 <3 <3 <3

14-04-2013!
Musse har i et årstid nu haft en sød pige som part, det kører bare super godt med de to, og de har allerede været til deres første stævne! De er et fantastisk makkerpar!

Fra den 01.01.2014 er Musse ikke længere min, men en sød kvinde Tina. Efter lange overvejelser var jeg nød til at træffe en hård beslutning, som desværre ramte på Musse.

Musse er ikke længere Tina Boddum Jensen's hest, eftersom hun ikke overholdte kontrakten, og dermed blev handlen annulleret.

I stedet har Musse nu fået en ny ejer, som passer rigtig godt på hende.
Kommentér på:
Fjordhest Musse
Annonce