{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Nardia [Himmelhest] 2004

6.615 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MiTho´s heste .
Kvinde | 48 år | Oprettet: 27. feb 2007


Frieser Nardia

Fødselsår:
2004
Højde:
158 cm
Temperament
Enormt rolig!
Gangarter
Ganske fornuftige bevægelser, men skal have bygge mere takt på, når hun bliver redet. Den er der dog, når hun bliver forskrækket he he...
Stævner
Nej
Stamtavle
Ja!
Far: PITER
Mor: WIMKE MINKE
Morfar: NYKLE

Afkom:
MiTho´s Codia 2009
MiTho´s Blackheart 2010
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Ufattelig rolig *læs doven* En kælepotte af verdensklasse og gennemkold og fornuftig.. Meen.. er ligesom et lille barn, hun har ikke rigtig lært noget endnu, så hun vil helst sidde oppe på skulderen, hvis der er farlige ting i farvandet, og der kommer hun så op med fuld rabalder, når hun bliver bange.. En Frieser er altså for stor at have på skulderen, det har hun bare ikke fattet endnu..

Kærestens fremtidige ridehest, som allerede har fået øgenavnet skrumlet, da hun nogen gange "glemmer" vi står ved siden af.. Specielt når hun vil nusses, og vi lige har opmærksomheden på de andre, så puffer, moser, maser og trykker hun.. ses vil hun!
Ellers alt i alt en super dejlig hoppe med et temperament, man kun drømmer om..

Dejlige Nardia venter føl efter Cornelius næste år, det glæder vi os meget til. Vi besluttede at hendes første føl ikke skulle være for stort, og mener at Cornells og hendes eksteriør passer rigtig godt sammen, så det bliver rigtig spændende at se, hvad der kommer.

Dejlige Nardia fik jo føl d. 9 marts, og det gik over al forventning.. Også hendes føl fik vi lov at opleve komme til verden, men det gik så stærkt, at det var rent held, vi så det.
Hun passer lille Codia helt fint, men er for langsom i vendinger osv, til at følge trop, når flokken spurter. Så er Dessy heldigvis altid på ydersiden af Codia til at beskytte hende, hvilket Nardia hurtigt har luret, så hun kan godt slappe af.


Nu er Nardia blevet grundredet sådan nogenlunde ;) Hvilket gik over al forventning :)
Nu skal hun have lov til at gå og nyde livet indtil hun forhåbentlig kommer med et føl til os i foråret 2010...
Kommentér på:
Frieser Nardia
Annonce