{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Snow Girl *Min stjerne* [Tidl. hest] 2001

6.038 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Snow Girl *Min stjerne*

Fødselsår:
2001
Højde:
137 dejlige cm. <3
Temperament
hun er stille og rolig, helt cool og gør ikke en flue fortræd. Men når man er på tur og springer er hun en rigtig energibombe, som bare kan løbe stærkt. (-: men det er jo dejligt når man springer til stævner (-:
Gangarter
Skridt : hurtig og god (; <3
Trav: rigtig god :)
Galop : Den er bare perfekt, d;<3
Stævner
Ja, en del. Har ikke styr på hvor mange :-)
Stamtavle
Nej. En hest behøver ikke ha' bestemte forældre eller en "fin" tavle for at være den skønneste i verden for mig. <3
Køn
ja, den kønneste (;
ej, det er en dejlig hoppe (;
Bemærkninger
Snow Gril er min helt egen unikke pony, man finder ikke mange som hende. Jeg startede med at skulle ride ude ved en der hedder Bent, jeg kom ud til ham og jeg fik lov til at strigle Snow Girl. Han fortalte mig at hun godt kunne være lidt sky og ville gå helt amok hvis jeg kom for tæt på hendes øre. Jeg kiggede på hende, jeg kunne fornemme at hun ikke var den gladeste pony, men jeg gik igang med at strigle hende og det endte med at jeg blev helt vild med hende. Jeg havde lidt gulerødder og æbler med. Så hun blev rigtig forkælet og ja selvfølgelig faldt jeg pladsak for hende. Hun var virkelig som en drøm der gik i opfyldelse. Der gik halvanden times tid og Bent kom tilbage og så spurgte han om jeg ville prøve at ride hende og jeg svarede selvfølgelig ja. Vi lagde sadel på og det gik fint, så skulle hovedtøjet på. Jeg kiggede på hende, mens jeg blev bedt om at gå væk. Han nærmede sig hende stille og roligt, men man kunne se hvordan alle hendes muskler blev spændt, hun lagde ørene ned og snappede efter ham. Han stilte sig ved hendes skulder og vippede hurtigt tøjlerne over hendes hoved og så prøvede han med resten af hovedtøjet, men hun eksploderede, hun stejlede, bukkede, bed og sparkede. Hun var bange det var helt tydeligt at se. da han endelig blev færdig med at kæmpe med hende. Var hun begyndt at svede og hun spændte i alle hendes muskler. Vi trak hende på banen og jeg hoppede i sadlen, jeg var selv meget nervøs og jeg var ret uerfaren, men hun var en engel da jeg red hende. Hun gjorde alt hvad jeg bad hende om. Da vi blev færdige med at ride hyggede vi igen og jeg faldt mere og mere for hende. Min mor og hendes kæreste kom og jeg visre hende stolt frem, jeg var stolt over at Jeg havde redet hende. Da vi stod og snakkede, sagde Bent pludselig til mig at hun dagen før havde smidt tre andre piger af og var løbet. Jeg fik et sug i maven. Men han sagde at han kunne se at vi forstod hinanden på en helt speciel måde, så derfor havde han sat mig op på hende. Jeg blev stolt over de rosende ord og jeg kyssede hende på mulen og satte hende ind. Da jeg kom ud igen stod min mor og snakkede om noget med en part og jeg bleb vildt glad. Men så hørte jeg det triste tone fald og jeg blev helt nervøs.Da vi kom hjem fortalte Min mor at jeg desværre nok ikke kunne få part på hende, da der var eb anden der havde spurg først. Jeg fik tåre i øjnene, men jeg ville ikke græde foran min mor, for det var jo ikke hendes skyld. Dagene efter spiste jeg næsten ingen ting, jeg kunne ikke, ville ikke. Min mor blev mere og mere bekymret. Der gik 2-3 dage, min mor hun kaldte på mig og så lidt trist ud, hun sagde: jeg må desværre fortælle dig at....(hun begynder at smile) du skal ha' halvpart på snow girl !. Jeg begyndte at ryste og græde helt vildt og min mor begyndte også at græde. Men jeg græd bare af glæde og jeg kunne slet ikke stoppe igen, det var jo helt vildt ! :D jeg havde fået part på Snow Girl .! :D

Der gik et par uger og vi havde haft det super godt mig og Snow, men hun begyndte at blive værre og værre at ride på. Hun stak af gjorde intet af hvad jeg bedte hende om. Der gik et par uger mere og hun var ikke blevet bedre. Jeg ville ikke mere, jeg gad ikke mere, jeg havde ikke lyst til at kæmpe. Men jeg elskede jo den lille møgpony. Så jeg fik en uges undervisning af Ditte Dahl. Straks blev at bedre, hun blev skøn igen. Vi Startede med at springe og hun var vild med det og det var jeg også. Alt var bare perfekt.
Men så fandt min mor en unghest på nettet og vi ville flytte på gård og det ville så sige at jeg skulle sige farvel til snow /:
jeg havde ikke lyst, men jeg kom op og så hesten. Han var meget meget smuk, men ung og hingstet. Så han ville kræve meget arbejde, men jeg synes han var sød og jeg sagde at ham ville jeg gerne ha' . Men jeg kunne ikke andet end at tænke på snow girl, hvad skulle der blive af hende? .
Men jeg fik den nye hest hjem og han var vidunderlig, han blev så sendt til beridder da jeg ikke var erfaren nok til at tilride ham selv (: Der gik lidt tid og nu skulle vi flytte ud på vores egen gård. Jeg glædede mig meget, men igen hvad med snow. Bent sagde at hun skulle sælges, puha det var ikke sjovt at tænke på. Men jeg kom hurtigt på andre tanker da, min søster pony, min mors pony og mig og min søsters fælles shetter skulle komme samme dag. Bent kom med dem og først kunne jeg se min søsters pony, så kiggede jeg ved siden af ham og der stod snow. Da jeg så hende begyndte jeg at ryste og græde. Min bedste veninde kom over og krammede mig og sagde, nu er hun din og der vældede tårende bare op min mor kom og krammede og sprugte om jeg kunne bruge gaven, men jeg kunne intet sige. hun var min og kun min. Det var den bedste dag i hele mit liv, jeg elsker den pony og hun kommer aldrig herfra igen. (-:
Snow Girl :
Du er virkelig bare perfekt.
Troede aldrig at jeg skulle få en som dig ;D
Elsker dig <'3

Blog :

08-07-11
vi sprang 70 cm idag (:

01-02-2009

vi var lige flyttet ud på vores nye dejlige gård dagen før og idag ventede vi på at tre af vores ponyer kom hjem, zander, krumme og isbjørn. så klokken 08:00 kom bent og hans børnebørn med to af hestene jeg fik afvide at det var zander og krumme som de første, jeg var jo selfølgelig meget glad for at de andres heste var kommet hjem. men jeg havde jo ikke rigtig nogen at ride på da makong først kommer om en måneds tid ca. så da bent tog bagklabben ned på traileren stod SNOW GIRL der, jeg tæmkte : fuck man hvad sker, jeg begyndte at ryste og så siger( så drille agtig som bent nu altid er: gud ! det er jo den forkerte pony, jeg står bare og ryster helt vildt og så siger maria: emma hun er din. jeg begynder bare at stor tude man og ved ikke hvad jeg skal gøre. men det var den bedste dag i midt liv. tusinde tak alle sammen ;* <3

15-10-2012.

Så er det imorgen den længe frygtede dag. Min prinsesse rejser herfra, hun er solgt til en supr sød pige som skal ride hende til undervining og forhåbentlig stævner i fremtiden. Min engel kunne ikke være i bedre hænder end hun kommer, er så glad for at jeg har mulighede for at sende hende vi med så god samvittighed som jeg har. Selvom det bliver hårdt, meget hårdere end jeg går og regner med! Men jeg gør det for Snow, for at hun kan komme videre og udnytte sit store talent. Ingen er som hende. Tak for en fantastisk tid, for at fantastisk venskab og tak for alt du har givet mig. De feår jeg har haft dig, har jeg lært mere end hvad nogle gør på et helt liv. Så tak min skat, tak for alt <3

arg, snow girl jeg elsker dig ;x <3
Kommentér på:
Anden særlig race Snow Girl *Min stjerne*
Annonce