{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Snorgaardens Maggi (RIP) [Himmelhest] 1997

3.297 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kamilla med K!
Kvinde | 28 år | Oprettet: 13. apr 2008


DSP Snorgaardens Maggi (RIP)

Fødselsår:
1997
Højde:
Hun er ca. 132 cm.
Temperament
Hun er ret stædig, men hun har ikke noget vildt temprament. Hun kan godt lide at prøve sin rytter af, og gir ikke så let op. Men når alt kommer til at har hun et godt temprament, hun farer ikke op over ingenting, da hun er stortset frygtløs.
Gangarter
Hun har nogle vidunderlige gangarter.
Hendes skridt er meget langsom, men hun kan godt gå ret hurtigt hvis hun ellers gider...
Hendes trav er virkelig god, den er blød at sidde i, og selv uden saddel, har man det som om hun ikke bevæger sig, da den er så flydende. Hun har også en skøn fri trav, men hun kan samtidig trave skridt i tempo.
Hendes galop er lidt ''gyngehest-agtig'' som Cecilie siger, men den er utrolig nem at sidde i hen mod springene.
Stævner
Vi har efterhånden været med i en del stævner. Næsten hver gang har vi haft roset med hjem.
Jeg rider ikke så meget dressur til stævner længere da jeg bliver sur over det O.o? Men vi har fået en (eller er det to? Kan ikke huske det) 2. pladser i LC2.
Når vi springer til stævner rider vi LC-LB. Vi har en gang været med i en U-LA, men Maggi have en dårlig dag, så det gik ikke særligt godt...

Efter 7. marts skal vi igang med at starte distrikt stævner, jeg har ingen idé om hvordan det kommer til at gå, men jeg håber på godt xD
Stamtavle
Hun har en meget fin stamtavle på fars side, da hendes far er Manitu, men på hendes mors side, er den ikke så fin. Hun har mange halvsøskende, men ingen af dem minder specielt meget om hende på personligheden, så det er nok fra fars side hun har sin stædig, og lyst til at prøve rytteren.
Køn
Ja hun er da køn, og så er hun endda også en køn, lille, skimlet hoppe ;p
Bemærkninger
Hun er en dejlig lille pony, hun er begyndt næsten altid at gå pænt, og lige for tiden kan nybegyndere ride hende.
Hun har haft sine særheder, og havde tendens til lige pludselig at lege rodeo hest. Men efter to års ''kamp'' er hun faktisk næsten holdt op. Hun får stadivæk nogle små flip ind i mellem, men det er ingenting sammenlignet med hvad hun gjorde i starten.
Hun kan gå LA dressur, men jeg rider kun dressur på hyggeplan. Jeg sigter efter at ride dressur ca. en gang om ugen, når vi har fået ridebane. Men dressuren er også kun for hun bliver ved med at kunne det bare nogenlunde, og for at holde hende lydig, og god på springbanen xD
Når vi springer er det ca. LC-LB-LA højde. Maggi kan sagtens springe højere, men jeg har desværre ikke nok ved hende endnu. Hun springer ALT bare man rider hende ordenligt på, og det har været et problem for mig, da jeg tit sidder og sover (Fy fy!).
Hun er alti alt, en rigtig dejlig lille pony xD



D. 7. August

Igår var den værste dag i mit liv.
Det startede med jeg red til Poulstrup sø på Maggi, sammen med nogle af mine veninder.
Vi red rundt i kanten af vandet, og pludselig haltede Maggi meget slemt. Hun havde fået et sår i koden. Vi måtte køre tre timer for at komme til det nærmeste sted de måske kunne sy hende igen. Men der var ikke noget at gøre, for alle senerne var skåret over, så hun skulle aflives... :´(

Kommentér på:
DSP Snorgaardens Maggi (RIP)
Annonce