{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Calina N.O.H's 'Solgt' [Tidl. hest] 2003

3.228 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*¤Christina&Flyer¤* !
Kvinde | 30 år | Oprettet: 22. aug 2007


Dansk Varmblod Calina N.O.H's 'Solgt'

Fødselsår:
2003
Højde:
159-164
Temperament
Opmærksom, og forsigtig
Gangarter
Skridt: over middel (tæder godt indunder sig selv)
Trav: særklasse ! blød og rummelig, lidt store rygsving, så det er lige med at sidde på :)
Galop: Utrolig .. aah savner den sofa galop herre meget!
Stævner
en del efterhånden!
Går nu mb i springning
Stamtavle
Mor: N.O.H's Conetta
Far: Negro
Farfar: Olympic ferro

(har fuld stamtavle, men orker ikke skrive det hele ind) hun er ihvertfald Dansk varmblod :)
Køn
Hoppe med stort H !! :) og i RØD!
Bemærkninger
Calina er en darling, hun skal bare have en rolig rytter der snakker meget til hende. Blev i december solgt til en ''heste hvisker'' i nordjylland. Hun skal formegentlig bruges til avl, men er hundrede procent ren i røngten så kan sagtens bruges til alt andet også, hun skal bare have den rigtige rytter. Kemien mellem Calina og jeg, var der desværre ikke, selvom jeg kæmpede for den i halvandet år. Vi blev desværre snydt godt og grundigt af den hestehandler vi købte hende hos med hensyn på prisen. 80.000 mine damer og herre, for en 3 års hoppe som var beroliget da jeg var ude og prøve hende.

Men jeg ville jo ikke sende hende tilbage, for jeg håbede jo på, at hun kunne blive ligesom Color (min første pony), men nope, Der er meget forskel på hest og pony fandt jeg så ud af. Calina ER virkelig en god hest, det er hun virkelig. Men hun har bare haft det svært, vi har hende KRÆFTIGT mistænkt for at have været mishandlet, da dyrlægen kunne konstaterer at hun havde haft kraniebrud, der ikke var gjort noget ved, det kunne han se i panden på hende, på skanningerne. det har ingen betyning for hende nu, men det siger meget, man kan ikke undgå at se, om en hest har kraniebrud.

Men selvom det gik op og ned, og vi fik professionel undervisning næsten hver dag i 1½ år, så havde jeg en god tid med hende meget af tiden. Folk har virkelig været søde (især Finn Blomsterberg) til at hjælpe mig og Calina på rette kurs.

Men som tiden gik, forsvandt min lyst til at ride. Og det blev kun værre, jeg fik ingen gode ture med Calina og det var svært at holde selvtilliden og humøret oppe. Så til sidst, kunne jeg ikke mere. min mor betalte 6-7000 kr. om måneden for at Calina var i ridning og jeg kunne ikke engang presse mig selv ud i bilen for at blive kørt derop. Det gik bare ikke mere, det var synd for Calina og min mors pung, og egentlig også mig, for den dårlige samvittighed nagede mig dag og nat :s ..

Men Calina har det godt hvor hun er nu! det er jeg sikker på ! <3 med hendes personlighed kan hun alt! <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Calina N.O.H's 'Solgt'
Annonce