{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Dixie. [Tidl. part]

4.179 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie | MBRK
Kvinde | 28 år | Oprettet: 17. feb 2008


Palomino Dixie.

Fødselsår:
Højde:
1.35
Temperament
Meget rolig!
Gangarter
Alle sammen langsomme, og hun er også lidt stivbenet, men elsker hende for det :)
Stævner
LC klasser ;)
Stamtavle
Har en, men kender den ikke :)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Dixie er en af de ponyer der har betydet aller mest.

Det hele startede d. 1 august 2005. Jeg kom ud på rideskolen, som en meget usikker 9 årig. Den eneste jeg kendte var Phister, og hun glædede sig til at vise mig det hele. Vi havde snakket om mange forskellige ponyer jeg kunne komme til at ride, og vi havde talt om alle. - Undtagen Dixie. Jeg gik ind i ridehuset, og Joan sagde, at jeg kunne ta' "den gule derovre". Kathrine kiggede på mig og sagde. "Det er så Dixie. Det havde jeg ikke regnet med!" Og så begyndte den mest fantatisk rejse for mig. - nogensinde.

Efter næsten 2 år hvor jeg havde redet Dixie (og en masse andre), fik jeg en opringning. Det var fra Dixies ejere. De spurgte, om jeg havde lyst til at få part på Dixie? OM jeg havde LYST?! Havde aldrig været så sikker på noget før. Dixie blev min passerpony, og det var hun i 1-2 år.

Efter Dixie, har jeg redet og passet rigtig mange andre ponyer. Jeg har selv haft Krezip, passede Fritz før og efter hende, der har været Nuggi, Karpaccio, Wokkel, og alle de andre heste, som jeg slet ikke har tal på. Men alt vender tilbage til Dixie.

Dixie er tilsalg, og hvis jeg havde haft penge, havde jeg købt hende. Jeg håber at det er en ordentlig person der får hende, der giver hende hvad hun fortjener! For Dulle? Hun er sgu noget for sig selv! <3

Du har givet mig så meget, og kan kun sige tak. Du betyder stadig alverden!
Kommentér på:
Palomino Dixie.
Annonce