{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara WOOLY WESTLAND † 1997

2.858 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette Astrup .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 6. mar 2006


Connemara WOOLY WESTLAND †

Fødselsår:
1997
Højde:
hun er målt til 148 cm. med sko
Temperament
Hun er hoppe med stort H. Meget dominerende over for andre heste, ikke sådan for meget, men hun har altid været "førerhoppen" på folden. hun er meget følsom og kan bedst lide hvis hun kan følge med i de ting man laver på staldgangen stille og roligt. hun er en harmonisk pony og så knytter hun sig tæt til "de nærmeste".
Gangarter
de er okay, men vi arbejder på at få større skub bagfra, så hun får en større og mere fri gangart.
Stævner
Vores bedste ridt i dressur er LA1 med 65,67%, vi har også redet LA2 til nogle af de 60%.

Vi sprang LC-LB da vi har bedst.
Stamtavle
Far: U-lupin de Renival
Mor: Booly Westland
Morfar: Marvel van Graaf Janshof

resten af stamtavlen kommer senere.
Køn
en rigtig hoppe ;D
Bemærkninger
Wooly bliver kaldt Woole og er blevet transporteret fra Holland til Danmark & vi købte hende af J.M horses i sommeren 2005.

Wooly er blevet oprettet før af mig, men jeg kom ved et uheld til at slette hendes profil :z

Lige nu er Wooly skadet og det har hun været i snart et halvt år. hun har været halt uden at benet er varm eller man kunne se hun på led - hun haltede kun. Vi prøvede vores egen dyrlæge uden succes. Dyrlæger med speciale i heste, hun kom i røgten og de fandt frem til hun manglede ledvæske ellers var alt som det skulle være, men noget tid efter hun fik en sprøjte med erstattende væske blev hun halt igen. Haltheden gik ikke væk ved at lade hende stå stille, bare skridte på hende eller bare ride det væk. det er heller ikke tøjlehalt. Men d. 9 april var vi ude ved min springunderviser Rudie Telgenhof for at få hende til en svensk Kiropraktor, han fandt så ud af at hun havde trappetænder. Andre heste ville have "ødelagt" sin ryg for at mindre smerterne i tænderne/munden, men Woole "ødelage" sine ben. hun har sandsynligvis haft det siden hun var fire år gammel uden nogen har lagt mærke til det. Wooly har heller ikke vist nogen smerte før hun begyndte at halte. - det er trist at tænke på, at min lille pony faktisk har haft ondt i næsten hele sit liv. men nu skal vi til hestetandlæge & så skal en dyrlæge der har forstand på led kigge på hendes ben, for at se hvor slemt hendes ben er blevet overbelastet.

Hm, jeg skriver mere & mere om hende, jo bedre det går med hende. For jeg har sgu ikke rigtigt lyst til at skrive hvor godt hun egenligt gik når hun faktisk havde ondt ?.

Men Woole er ihvertfald den dejligste pony man kunne ønske sig. Jeg kan ikke blive ordenligt gal på hende. Lige nu, trækker jeg ture med hende, for hun må overhovedet ikke have rytter på. vi hygger os med at gå lange ture i skoven sammen, og det er som om alt den kontakt fra jorden af gør hende meget gladere. det er rigtig skønt at se sin pony være så glad :D

14. april 08. Wooly blev konstateret færdig som ridehest, af jelshøj hesteklinik v. Flemming Christiansen. Vi har valgt at hun skal væk herfra fordi det er bedst for os begge to - selvom det er ekstremt hårdt.

hun blev aflivet d. 29 april 2008. R.I.P woole<3
Kommentér på:
Connemara WOOLY WESTLAND †
Annonce