{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race ** Leonardo ** 1993

3.256 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race ** Leonardo **

Fødselsår:
1993
Højde:
JEG MODTAGER ELLER GIVER IKKE UDFORDRINGER TIL HIMMELHESTE! LAD DEM HVILE I FRED! (:

148 cm. høj, og nok også cirka så fed q;
Hehe, min skønne, fede pony q;
Temperament
Leo er lige min kop te (:
Han er en frisk & kæk hest, som der kan flippe ud over den mindste lille ting, men som man alligevel kan stole 100% på! (: Han er som sagt frisk, men han er ikke sådan en skør hest man ville holde sig væk fra, TVÆRTIMOD! (: Han er den skønneste hest, ifølge mig, og jeg ville ikke bytte ham for nogen!

Han er sammetid også lidt skør, så vi minder jo om hinanden q;
Gangarter
Hele 3 (;
Stævner
Vi er ikke lige det største konkurrence par, så det er ikke lige de store stævner vi kommer til q;

Tilgengæld nyder vi at komme ud på travbanen hver anden uge, og få løbet lidt krudt af (; Det er vi, eller dvs. han ( da det er ham der gør hele arbejdet q; ), vældige gode til, selvom folk mener at vi helt klart kan gøre det bedre.. Bah, det vil jeg sk*de på, for vi har det sjovt og jeg syntes at han gør det FANTASTISK! :D
Vi forbedre os stort set hver gang, og har også vundet et par gange, men det betyder ikke så meget for mig ( desuden er præmierne grimme q; ), så længe Leo har det godt, og det kan man se når vi er derude! (:

d. 8/8 - 09 blev vi Derby vindere i ponytrav - 2009 (:
Stamtavle
Ægte gadekryds! (: Blanding mellem DV & Welsh mountain (;
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg har part på Leo og rider ham i ca. 4 dage om ugen ( tit mere ), og har gjort det i ca. 3 år? Nyder det stadig ligeså meget, næsten mere, hvis det er muligt (:

Leo er min følgesvend, min bedste ven, mit et & alt, min legekammerat, min babygris og min kartoffelært! (: Han er skøn!

I de få år jeg har haft part på Leo, har jeg lært utroligt meget, ikke bare om heste, men om kærlighed! Han vil måske ikke følge mig igennem ild & vand ( for Leo er bange for vand ), men igennem torden, stormvejr & snestorme! Det samme vil jeg gøre. (:

Vi har ikke oplevet så lidt, og jeg tror faktisk vi har prøvet stort set alle slags hestesportgrene sammen ( altid bare for sjov ) ; Vi har sprunget, vi har redet dressur, skovtur, distanceridning, pony games, løb, tærrenridning og self. træning fra jorden, der har en stor betydning for det venskab vi har! Det har aldrig rigtig været noget seriøst, kun lige på legeplan som vi begge bedst kan lide (: Jeg mener han har talent i masser ting, og jeg 'udnytter' det måske ikk godt nok, men vi har det sjovt og får oplevet en masse ting SAMMEN! ....... Kan det blive bedre? (:
Kommentér på:
Anden særlig race ** Leonardo **
Annonce