{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bakkegårdens Prins' 2001

2.404 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise M
Kvinde | 29 år | Oprettet: 16. apr 2008


Anden særlig race Bakkegårdens Prins'

Fødselsår:
2001
Højde:
Han blev målt til 1,60 i 2008.
Temperament
I stalden er han meget nem og gå til, inden opsadlingsproblemer mere. Vi har dog haft et par uheld ind i mellem, men han er helt klart i bedring. Han er en hest man kan bruge flere timer med i stalden, for han elsker opmærksomheden. Han er nu også blevet vandt til at blive klippet, så dygtig han er blevet.
På marken har han altid været en 'kylling', men efter opstaldning på BRRK igen her til efteråret, er han begyndt at blive en bølle over for de andre heste. Han plejer oftest at komme når man kalder, især da han stod hjemme, så var det galop op til mig når jeg kom hjem fra skole.
Til stævner er han lidt ivrig, men efter den første runde er der ingenting overhovedet. Han er villig og gør alt for sin rytter, og ser så tilfreds ud gennem programmerne, på grund af hans tillid til rytter har vi fået flere rosetter med hjem sammen. Det samme har vi til træning, han er dygtig, ivrig og villig til at yde noget for rytteren. I spring kan han være meget temperaments syg når han bliver sprunget ordenligt.
Ellers er han den mest idiotsikre, og mest fantastiske, blide hest man finder her på jorden.
Gangarter
Skridt: Han har en dårlig vane med at skridte meget langsomt, men da vi startede undervisning hos Gitte Hove fik vi sat ham lidt op i gear. Ellers er han rigtig eftergiven og flytter sig for benene. Ingen problemer der.
Trav: Har en meget pony-agtig trav, da hans mor er en pony på 1,38 så der er lidt i genenerne. Han er acceptabelt fremadgående og søger automatisk ned, har lidt en vane med at søge op i nakken, det er dog under bedring. Han er energisk og flytter sig for rytteren. Han kan dog ikke smide benene i øgninger, men der er fremskridt. Selvom om mig og udlejeren rider ham forskelligt, har jeg knækket det ømme punkt.
Galop: Alt for fremadgående pt. Har brugt 2 år på efterskolen under undervisning hos Gitte og hendes mand Poul hove, i spring og dressur, at kunne finde det rigtige tempo. Efter pause er det desværre gået glemt igen, men ser frem til den rigtig genoptræning mellem ham og jeg. Han søger ned, spænder sig lidt op i ryggen. Hvilket gjorde ham og min veninde styrtede for et halvt år siden, men ser forbedring når jeg er på ryggen af ham.
Stævner
Fredag d. 4april ; 138 point svarende til 60%
= en 9. plads ud af 19
vi er rigtig rigtig stolte!


Lørdag d. 5. april; 128 point Svarende til 55,65%
= 7. plads ud af 14 ;)
' det var vores 2 aller første stævne sammen :)


d 25 maj: VI LÅ NUMMER ET HELE KLASSEN, MEN JEANNE TAGER FØRSTE PLADSEN:D
= 154 point = ?% = Vores første AndenPlads

26 oktober
Lc2 - 149 point svarende til 64,7%
delt 3. plads . Rigtig stolt!

26 oktober
FØRSTE LB1 stævneø
162 point . Svarende til 60%.

D. 17 maj 2009
Lc2

D. 17 maj 2009
Lb1
Stamtavle
M: Bakkegårdens Lady<3
F: Walter '
Søster - Daysie Q
Søster - Aabors Stella.
Køn
En herlig vallak.
Bemærkninger
Bakkegårdens Prins er af min hoppe som jeg har haft siden jeg blev født, og den dag prinsen blev født hentede vi ham på marken i en trillebør. Da han kom ind i stalden, fik jeg æren af og 'få' ham og give ham et navn, og ja det blev jo så til prins. Efterfølgende som årene gik, blev han min bedsteven. I 6 år tullede vi rundt på marken og hyggede os, uden han blev tilreddet. Han gik bare og hyggede sig med de andre heste, og blev tyk og glad. Da han så blev 6, besluttede vi os at han skulle til tilridning, så jeg kunne komme videre.. da jeg red hans mor Lady og jeg blev jo desværre for stor til hende. Han startede hos Annemette i Poulstrup, og første dag arbejdede en polakker med ham, og han roste ham til skyerne for at være så sød. Efter 3 dage i longe og pasning, satte han sig op på prins. Han var helt forelsket i ham, han gjorde ingenting overhovedet, hesten gik bare til biddet og søgte fremad, kiggede ingengang på tingene omkring sig. Han havde aldrig oplevet en hest der var så blid efter 6 år på en mark uden rytter. D. 5 dag fik jeg selv lov til at komme op på ryggen af dyret, mit hjerte var smeltet fra start. Kunne mærke det var den hest jeg skulle ride i 100år, og det var lige før de ikke fik mig ned derfra. Efter 2 måneder i ridning, startede vi til undervisning hos Hans Christian på BRRK. Det var der vores fremtid begyndte sammen, derefter startede vi hos privat-undervisning hos Pernille. Derefter endte jeg hos Dennis Fisker, og jeg var så heldig de hjalp mig helt vildt. De er alle skyld i vores fremskridt sammen. Vi startede stævne og endte på en 7 plads ud af 14. Ret godt gået hvis jeg selv skal sige det!
Jeg besluttede at tage på efterskole, men det eneste krav var at jeg skulle have ham med. Derfor startede jeg til undervisning hos Gitte Hove, som virkelig gjorde jeg kom langt. Hun lærte mig at ride ham med sædet i stedet for tøjlerne. Efter nogle hårde kampe, da Prins stak af fra mig i galloppen og hoppede lidt ind imellem, skulle jeg ride hver eneste undervisning uden bøjler i 3 måneder, det var de hårdeste måneder længe. Da vi fik styr på sagerne og kom op på LA nivuea tænkte jeg at nu skulle vi lære og springe, så derfor startede jeg hos beridderen Poul Hove som springrytter. Det startede lidt som en katastrofe, alt for lidt fremafdrift og ingen gejst overhovedet. Så efter 1½ måned hos ham, sprang Prins som en drøm. Det dygtige dyr! Desværre måtte han lidt efter stå stille i 7 måneder på grund af jeg fik kyssesyge. Efter mit andet år på efterskole, valgte jeg at han skulle udlejes, men til en pige hvor jeg kan følge ham. Så derfor fandt jeg Emma:-). Og nu står vi så her, men kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at få ham tilbage igen. For han er bare mit et og alt.

Han er min bedsteven, og den eneste hest jeg stoler på. Da jeg er gået hen og blevet bange for heste, er han den eneste jeg kan ride.
ELSKER BAKKEGÅRDENS PRINS!<3.
Kommentér på:
Anden særlig race Bakkegårdens Prins'
Annonce