{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lindholms Model SOLGT 2003

2.754 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

jane s
Kvinde | 41 år | Oprettet: 13. jan 2008


Anden særlig race Lindholms Model SOLGT

Fødselsår:
2003
Højde:
hmmm pt er han 1,55 men han er jo kun en lille dreng og mangler at vokse det sidste :) men det kommer jo nok når han lige får lidt ro på sommer græs :)
Temperament
hammm ja det har han :) hehe han er meget hingstet, men er dog vallak tror bare ikke han ved det endnu :) og så måske alligevel for han er den lille på folden :) men alt i alt er han en meget sød og kærlig hest, det er dog ikke alle han vil snakke med da han lige skal se folk an først....
Gangarter
skridt: den er faktisk god
trav: han traver ikke stort ... lille hest lille gang men den er dejlig nem at følge når man sidder på ham :)
galop: han vil gerne men har ikke helt ballancen til det endnu så det ser lidt sjovt ud :)
Stævner
vi har ikke været til stævne endnu da jeg kun har haft ham i en lille måned og han ikke helt har styr på sin krop endnu.... så tror lige vi venter lidt :)
Stamtavle
hmmm er det den man skal ride på?????
sådan en har han ikke jeg ved han kommer fra polen..... men han er også en dejlig hest uden papir....
Køn
ja det er han hvert fald... det er desvæære et lidt dåerligt billede men regner med at tage nogen af ham her i weekenden og få lagt dem ind... ham har en rust rød farve blandet med kobber farve så den er lidt speciel.... han han orange striber i man hale og på sine ben... en super køn og smart hest som godt selv ved at den er lækker :)
Bemærkninger
Model ( daglig tale Mulle) er en super skøn og dejlig lille dreng som ved hvad han selv og hvornår det skal være.... men tror han syntes hans mor er dum nogen gange, for han gør altid hvad der bliver sagt selvom det ikke passer ham... :) em er en lille hest med MEGET stor selvtillid, han sælger næsten sig selv ved bare at komme gående.... han har charme selvtillid og lækkert hår :) jeg elsker min hest over alt på jorden og vil aldrig nogensinde af med ham :)

han er nu solgt til Anita L jeg håber du får meget glæde af den lill bandit.
Kommentér på:
Anden særlig race Lindholms Model SOLGT
Annonce