{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bøgeskov William -Solgt- [Tidl. hest] 2003

5.671 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lullermus
Kvinde | 32 år | Oprettet: 9. feb 2007


Anden særlig race Bøgeskov William -Solgt-

Fødselsår:
2003
Højde:
ca. 170 ca i stg.
Temperament
Reel i alle henseender. Sikker amatørhest. Ingen staldfejl / unoder.
Gangarter
Skridt: Over Middel.
Trav: Over middel.
Galop: Over middel
Stævner
Distrikts Landbobank cuppen Spring
RIk 18- Sep 2010
Lc- 8 Fejl
Lb- 8 Fejl
RIk 19 Sep 2010
Lc- 8 fejl
Gik rigtig godt men han blev meget træt hurtig men det var nu også hans første stævne og han har kun sprunget 5 gange så jeg er meget stolt :) Randi sagde også at hun ikke kunne se afstand på ham såå.
____________
Har ikke selv rigtig starte noget på ham da stævner ikke siger mig noget.
Men i Dressur træning rider vi M/ S niveau.
I spring har han lægget på jahh alt hvad du sætter op, han er kommet over 1,60 med luft under.
Stamtavle
Han har grøn hestepas

Far: Bøgeskov Trio e. Temple Wind xx / Allegro / Pilar / Wulf
farmor er ERDH
far's helbror er A-hest i dressur og blev nr 6 til DM for juniorer i 2006,
2 helsøstre er RDH, far går nu i USA som hunter

Morfar: Bøgeskov Ramzes e. Racot / Ibi-Bell / Flamingo / Magnat ud af samme moder stamme som den internationale dressurhest Otto. (Han var i Herning til hingstekåring i 2007).

Mormor:Bøgeskov Sidsel, e. Splitau / Solist / Dragon II
mormor er halvsøster til dressurhesten Faruk (britisk mester for Young Riders) mormors mor halvsøster til den internationale springhest Falett.

Her er hans datter's profil
http://www.hestegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=163784


Der er mest Hannoveraner i ham, Men også lidt DV, Fuldblod og Trakehner. Alle i heste i hans stambog er A eller B heste.
Køn
vallak

men har en datter.
http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=163784&ipc=503697
Bemærkninger
William er en meget smuk hest han er 6 år, Kan ride en fin M i Dressur. Han er sikker amatørhest og alle kan ride ham, dog han er kun 6 og kan stadig blive bange, men løber ikke hopper kun tilbage og puster af tingen han er bange for.
Han er ikke bange for biler eller større lastbiler. Han er blevet super sød at trække med så selv min far med dårlige ben og arme kan gå med ham uden der er noget.

Han knytter sig meget til en person og bliver ked af det hvis den ene person han holder mest af bliver sur på ham, han her igen staldfejl eller unoder.

**NYT**
William er begyndt at gå med kandar, han tog det rigtig godt sagde ikke en noget til det. Så nu er der rigtig Dresur vi skal til, billederne der er der nu med kandar er fra starten, der ville komme nye hvor han ser lækre og samlet ud ;D

NYT!!
Jep så kom de nye billeder her den 3 April tror der er 3-4 Stk. der er også en video med ham.

Den 12 Aug.
Så er det bestemt at William skal rides op af salg, Han skal til at springe og så lidt mere dressur undervisning så vi kan komme tætter på de S klasser. og så har han sprunget La-Mb i spring så han skal bare lige igang igen ;)

**OBS**
Hvis I giver lav eller middel, så vær søde og skriv hvorfor, så jeg kan ændre de ting I mener er forkert. Og giver gern igen. På forhånd tak :D


Nyt Den 19 Feb 2011

William fik besøg af nogle fra Sverige der var helt vilde med ham og de kom kun for at se ham, de tog lidt tur på trense og kandar. Så gik de en tur og kom tilbage 10 min efter og sagde at han skulle med dem hjem :) Ved han får det rigtig godt ved dem da de har en lille gård til hans sommer ferie med skov og det hele, og så har skal han så på et prof ridecenter.
Det eneste der manger er en ren dyrlæge tjek, men det klare han nok når han gjorde det som 4 års kan han gøre det igen :)

-Den 22 Feb-
Så er William gået igemmen dyrlæge og bliver hentede af de nye ejer den 8-3-2011. Ville komme til at savne ham men han kommer et godt sted hen hvor jeg er helt sikker på at de arbejder med ham derfra hvor jeg slap :)

Sidste Nyt.
William blev hentede af de nye ejer den 7 mar 2011.
Nåede lige at få den sidste tur på ham og så tog han afsted ville komme til at savne ham men han får det godt :) de ringede da de var kommet hjem og han havde være såå sød og han var stille og rolig i stalden i sit nye hjem :)

20 April 2011
De nye ejer af William er rigtig glade for ham, de siger han er så sød og rolig hest de kan alt med.
Han har taget at som om at han har gjort det rigtig mange gange, de lydre til at være rigtig glade for ham og jeg er helt 100 % sikker på han har det godt hos dem :) og det er jeg meget glad for.

William er født den 14-04-2003


VIDEO
http://www.heste-nettet.dk/markedspladsen/hest/mediawindow.php?id=276774


Kommentér på:
Anden særlig race Bøgeskov William -Solgt-
Annonce