{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sierra 1999

5.397 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth H
Kvinde | 30 år | Oprettet: 19. apr 2008


Anden særlig race Sierra

Fødselsår:
1999
Højde:
Færdigmålt til 148.5 :o)
Temperament
Han har meget temperament og er meget varm og ride på, men samtidig også meget sød og rolig at omgås. Han er stille og rolig i stalden og gør ikke en flue fortræd, heller ej til stævne hvor han er rigtig sød at have med i byen! (:
Gangarter
Han har rigtig gode gangarter, hvor især galoppen bør fremhæves.
Alle hans gangarter er over middel og rigtig dejlige at være på. Til stævner får vi for det meste 7, og sjælden gang 8..
Stævner
Pt. rider vi LA4-PRI på diskriks og landsplan.. Han er nem og sød til stævner.
Han er b-pony som jeg red ham til i køge i 2007, med 65.5% (:

Stamtavle
-den kender vi ikke (: Vi ved bare at han er impoteret fra holland i feb. 2005 som 5 års..
Køn
Vallak og meget dameglad :b
Bemærkninger
Han er virkelig en pony der betyder rigtig meget for mig! Jeg fik ham sep. 2005 som 5 års og helt rå i dressuren.. Forrige ejer skulle have brugt ham til spring, men han duede ikke til at være udelukkende springhest p.g.a 2 brækkede torntappe(staves?) i ryggen (det betyder intet for ham i dag hverken til hverdag eller dressueren.) Han nåede ellers at springe meget højt med hende og han har virkelig også talentet for spring! (:
Jeg kunne heller ikke meget da jeg fik ham, så sammen har vi arbejdet os op til det vi begge kan nu, sammen med vores trænere, og det jeg stadig er ved at lære (:
Han kan alle ponyøvelserne (versader, traverser, pirouetter, øgninger, kontragalop ovs. ) og har også lært galopversader, galoptraverser, og galoppirouetter. Dette bruger vi dog ikke så tit (:
Han er en meget speciel pony, som elsker at drille og lege :D Han elsker at lege med bold, gå ture, strigle, og være andre steder end bare hjemme sammen med mig, og jeg har sjældent oplevet en pony som altid er så glad og arbejdsvillig som han er (: Han elsker også at køre til træning, og møsse mig hvis jeg har noget spiseligt i hånden :D <3
Kommentér på:
Anden særlig race Sierra
Annonce