Opmærksom.
Gangarter
3 fine gangarter.
Skridt: Meget hurtig og lidt hoppende men dejlig frisk.
Trav: I dressuren meget dejlig og rolig, nem og sidde på. Men på spring banen stivner hun lidt og løber, den er ikke nem at sidde på så.
Galloppen: Dejlig kort gallop i dressur flydene og springene. På spring banen er den frisk og springene med godt afsæt bag fra.
Stævner
Jeg har redet en masse sløjfe stævner hvor vi (næsten) hver gang har fået sløjfer med hjem, vi rider normal 90cm og 100cm når vi er til sløjfestævner. I år 2007, 2 måneder efter jeg havde fået Bonanza vandt jeg klubmesterskab i min egen klub hvor vi sprang 80-90cm. D.20/09-08 var vi til vores første C-stævne sammen og det gik over alt forventning vi vandt begge klasser en Lc og en Lb :D Vi har intil videre Har vi startet flere c-stævner og det er gået rigtig godt:D

Til C-stævner har vi fået 1.plads 3 af gangene. 4. plads 2 af gangene og en 3.plads.

I år 2009 har vi ikke redet så mange stævner på grund af problemer med Bonanza.

Stamtavle
Ved ikke da hun er importere fra Irland og ikke rigtig har nogle papire.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bonanza blev importeret fra Irland for ca. 8 år. siden og skulle formenteligt være importeret af Enemark.
Jeg købte Bonanza d.30.04.07
Bonanza var meget sky lige da jeg fik hende og jeg tror at hun er blevet behandlet ret hårdt i Irland hvilket gør at hun f.eks. ikke kan lide mænd,hun var bange for piske, hun blev bange hvis man stilte sig op på noget så man er højere end hende, hun var utryg ved nye mennesker, og meget andet som gjorde at hun var svær at omgår, men det er alt sammen fortid for hende nu, de eneste problemer jeg stadig har med hende er at hun er rædselslagen for mænd og piske.
Bonanza og jeg rider mange stævner mest D og C stævner og bliver næsten altid placeret. Vi træner meget dressur, springning og longering, tur bliver der ikke meget af, men vi tager om sommeren på stranden eller i skoven og springer lidt natur spring.

OBS: Miss Bonanza døde natten til lørdag d.30 januar 2010, vi ved ikke af hvad, men tror det er af et kolik anfald eller et sprunget kar. Ingen så det, den blev fundet død i sin boks lørdag morgen, og det tyder på det er gået stærkt er der ikke har været megen smerte.
Det er et meget stort tab for os og hun vil være savnet af os alle, Jeg vil altid elske hende...<3