{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race stella (: 2003

2.556 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

millelindby h
Kvinde | 29 år | Oprettet: 22. apr 2008


Anden særlig race stella (:

Fødselsår:
2003
Højde:
1.59/60 d; med højt kryds.
lille hest, men dejlig størrelse til hendes lille rytter (:
Temperament
altid glad , og god af sig. super god at have med overalt.
simpelthen så dejlig. gør alt hvad hun ka' for ikke at gøre dem hun holder af noget.
Gangarter
superfine (:' træder over i alle, og har et pænt løft. galoppen er meget rummelig, og traven os. dejlig nem at sidde på os. de er nu blevet noget bedre, da hun efterhånden får bagparten mere med ind under sig :D ..
Stævner
har startet en lc1 til at ministævne, og en til et klubstævne, men da jeg ikke er så meget til stævner, har jeg ikke gjort så meget i det.
Stamtavle
efter Tøsen og Speedy.
Køn
hoppe, med stort H :p ..
Bemærkninger
skøn hest! dejlig tøs :p .
stellas & min historie :b

d. 1. september 2007 fik jeg helpart på hende, eller det troede jeg :D jeg tog til Bornholm med skolen d. 3., og det var den længste uge nogensinde d: jeg red på hende længe, hvor jeg fik undervisning ved en der hedder martin. jeg havde egentlig nogle perioder hvor det var rimelig hårdt med hende og sådan. så startede jeg med at få undervisning ved kim, som jeg stadig får undervisning ved, og det hele blev bare lidt nemmere. Så blev det april 2008, og jeg skulle konfirmeres. Johanne, som ejede hende, og en der hedder Karen kom over til kirken, sammen med alle de andre fra kbk<3 jeg var selvfølgelig oppe på hende og sådan, men de red hjem igen, og vi kørte hjem igen. da vi så havde spist, sagde min far at jeg lige skulle komme med udenfor sammen med alle gæsterne. der kom johanne og karen ridende igen, denne gang havde de bare bundet røde sløjfer omkring hendes ben, i halen, og i manen. først troede jeg bare at det var tæppet hun havde på, og underlaget. først da johanne, tillykke med din nye hest fattede jeg det helt :) .. jeg har siden fået at vide, at mine forældre købte hende allerede d. 23. august 2007 :D:D har aldrig grædt så meget af glæde :p min elskede hest (L ..
Kommentér på:
Anden særlig race stella (:
Annonce