{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pamina <3 " Savn :'( " [Tidl. part] 1998

4.385 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida & Dampbarnet <3<3
Kvinde | 29 år | Oprettet: 31. mar 2008


Anden særlig race Pamina <3 " Savn :'( "

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er målt med sådan cirka mål til 152 cm ( : Hun virker ikke ret stor, og er lidt ponyagtig : P
Temperament
Hun er en utrolig glad hest, men samtidig kan hun godt være en smule reseveret, og lidt hoppet : P Hun vil for det meste rigtig gerne snakke, men somme tider vil hun helst bare være selv.

Hun er mest en inde hest, og vil hellere stå inde i boksen end af rende rundt ude i folden.

Altid glad og fuld af energi ( : Hun er aldrig sur, og kunne ikkke drømme om at gøre en flue fortræd : D
Gangarter
Tre gangarter:

Skridt: Hun tager gode lange skridt og har en fin overtrædning.
Trav: Go energisk trav, men der skal arbejdes for at få hende til at træde ordenligt igennem. Den er blevet en smule mindre efter at hun har stået skadet
Gallop: Har tendens til at blive 4-taktet, og bliver hurtigt lidt flad, men med masser af træning og lidt god vilje bliver den okay ( :
Stævner
Ministævne Brande Ukendt dato
Klasse: LC3
%: 74,17%
Placering: 2. plads
Kommentar: Pamina var super fin som altid ( :
Dommerkommentar: (-2 fordi den forlader banen) Super flot redet

Ministævne Brande Ukendt Dato
Klasse: LC3
%: 70,83%
Placering: 1. plads
Kommentar: Pamina var helt fantastisk : D
Dommerkommentar: Rigtig flot redet! : )

D-stævne Brande 30. maj 2009
Klasse: LC3
%: 62,92%
Placering: 1. plads
Kommentar: Kan ikke helt forstå jeg vandt. Synes det var et meget ustabilt program, og Pamina ignorerede mig lidt, men dommeren kunne godt lide det.
Dommerkommentar: Ingen

Klasse: LB1
%: 58,15%
Placering: Ingen
Kommentar: Pamina var lidt ligesom i klassen før. Hun ville slet ikke lave schenkelvigninger, og havde travlt med alt andet end det jeg bad hende om
Dommerkommentar: Hesten skal lære at gå bedre til bidet, så kan du få flere points !

D-stævne Hodsager 2. juli 2009
Klasse: LC2
%: 60%
Placering: Ingen
Kommentar: Første stævne ude på Pamina, og hun var virkelig bange for alting + at hendes bedste ven red over på opvarmningen, og hun havde travlt med at vrinske til ham. Det var det samme gennem hele stævnet vv
Dommerkommenter: Ingen

Klasse: LC3
%: 62.1%
Placering: Ingen
Kommentar: ^^
Dommerkommentar: Ingen

D-stævne Hodsager 3. juli 2009
Klasse: LE Sløjfespringning
Placering: Fejlfri
Kommentar: Pamina var helt fantastisk og redede min røv flere gange på banen ( :

Klasse: LC2
%: 61.3%
Placering: Ingen
Kommentar: ^^
Dommerkommentar: Ingen

D-Stævne Hodsager 4. juli 2009
Klasse: LC3
%: 61.7%
Placering: Ingen
Kommentar: ^^

D-Stævne Hodsager 5. juli 2009
Klasse: LB1
%: 59.3%
Kommentar: ^^
Dommerkommentar: Ingen

D-Stævne Brande 3. januar 2010
Klasse: LB2 - klubmesterskab
%: 61,49%
Placering: Ingen (Nummer 4)
Kommentar: Pamina var super fin, og er rigtig godt tilfreds med hendes præstation ( :

Klasse: LE B0
Placering: Fejlfri
Kommentar: Pamina var jo fantastisk som altid, og spring det hele uanset hvor dårligt jeg red. Undskyld putte

D-Stævne Brande 12. juni 2010
Klasse: LC3
%: 66,25 %
Placering: 1. plads
Kommentar: Pamina opførte sig lige så pænt som altid : D Og hun fik en velfortjent førsteplads synes jeg ( :
Dommerkommentar: Ingen
Stamtavle
Jep : D Og en lang en, men rideskolen har den, og kan den ikke udenad.

Far: Phillip
Mor: Pamella
Køn
En køn hoppe
Bemærkninger
Pamina er elvhest på Brande Rideskole som jeg har haft halvpart på i 2 år. Men det måtte desværre stoppe da jeg ikke rigtig havde tid til hende længe. Jeg følte ligesom at jeg forsømte hende lidt, og tænkte at det nok var bedre at lade hende få en anden halvpart der havde tid til hende. Det var en svær beslutning for mig, for hun har betydet rigtig meget for mig, og det har været 2 år de bedste år i mit liv sammen med hende. Mange siger "det er jo bare en elevhest!" Men for mig er hun så meget mere end det! Hun er den hest der lærte mig rigtigt at ride. Jeg havde et utroligt bånd til hende, og stlede 110% på hende. Vi kunne ride uden udstyr, og det er der aldrig nogen anden der har gjort på hende. Jeg savner at ride og hygge med hende, men har bare desværre ikke tiden.

Desværre har hun endnu ikke fået en ny halvpart da hun ikke rigtigt kan holde til det ) : Hendes forben vil ikke rigtig samarbejde, og hun er ofter halt. Hun går dog stadig med i elevtimerne, men slet ikke lige så mange som før. Der er så ærgeligt med en hest som hende der virkelig elsker at lave noget ikke kan holde til det ) : Får somme tider en smule dårlig samvittighed når man bare går forbi hende boks, og hun står og kigger på en. Hun har givet mig utrolig meget, og hun er en hest der aldrig vil blide glemt.

Hun må desværre heller ikke springe mere, hvilket er virkelig ærgeligt da det var noget hun nød 100% Bare hun får lov til at springe helt små spring nu bliver hun så glad ( : Hun elskede virkelig at springe, så det er rigtig synd at hun ikke kan holde til det mere.

Pamina har nu fået sin sidste chance som elevhest. Næste gang hun bliver halt bliver det nør til at slutte. Hun er utroglig dyr for rideskolen med alle de dyrlæge regninger + at hun ikke tjener så mange penge ind, da hun jo ikke må gå så mange timer. Og så er det jo også synd for hende at hun skal gå at have ondt så tit. Hun går heldigvis rigtig godt for tiden, og har været rengående længe ( : Håber virkelig at det kan blive ved, for vil ikke kunne bære at hun ikke skulle være her mere. Selvom jeg ikke har noget med hende at gære særlig tit, betyder det bare meget at jeg kan snakke og hygge med hende engang i mellem ( :

Pamina du skal vide at jeg altid vil elske dig!! Jeg lover dig at jeg aldrig vil glemme dig. Du har givet mig så meget, og er så ked af at det ike skulle blive ved med at være os! Hver gang jeg snakker med dig for jeg lyst til at spole tiden tilbage til da det bare var dig og mig. Jeg har aldrig været mere lykkelig end sammen med dig! For mange er du bare en elevhest, men for mig betyder du så meget! Nu når jeg sidder her og skriver dette kan jeg ikke lade hver med at tænke på hvis det stadig havde været dig og mig, og hver gang er der en lille stemme i mit hovede der siger at jeg skal gå tilbage til dig. Jeg har så tit overvejet det, men samtidig er jeg også nød til at tænke på om du kan holde til det. Du skal vide at det på ingen måde er din skyld! Du er så fantastisk at jeg ikke kan beskrive det med ord. Jeg håber af hele mit hjerte at den en dag skal være dig og mig igen!

Rideskolen er gået konkurs, og det er endnu uvist hvad der skal ske med elevhestene? Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre hvis jeg ikke kan holde kontakten til hende? )':

Pamina?? Jeg vel altid elske dig uanset hvad der sker! <3 Jeg vil kæmpe for at du kan blive min! Hvordan skal jeg kunne leve uden dig?? Du er fantastisk hest! Du har haft så meget modgang i det liv, og alligevel holder du altid humøret oppe (': Jeg savner dig Mulle!

Pamina er nu solgt til Vejle Rideklub, og har det rigtig godt ( : Hun har ikke være halt siden hun kom der til, og er rigtig populær blandt eleverne ( : Det er meningen at nogle af elevhestene skal sælges videre ud itl private, og der er allerede nogle der er interreserede i Pamina : D Jeg håber virkelig for hende at hun for en sød og rar ejer der vil beholde hende til den dag hun ikke skal være her på jorden mere! Hun fortjener virkelig at få et ordenligt liv, med en der vil tage sig af hende og passe på hende! ( :
Jeg er så glad for at hun ikke blev sent videre til en hestehandler hvor jeg ikke kunne holde kontakten til hende ( :

..den dag klokken slår 25
..den dag vandet løber opad bjerget
..den dag musen jagter katten
..den dag der er to torsdage i en uge
.. FØRST DER VIL JEG HOLDE OP MED AT ELSKE DIG<33
Kommentér på:
Anden særlig race Pamina <3 " Savn :'( "
Annonce