{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony | Selena [Tidl. hest] 2002

10.088 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah_Brøndum
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. dec 2007


Hollandsk Sportspony | Selena

Fødselsår:
2002
Højde:
Da vi ikke ved hvornår hun har fødselsdag, har vi sagt at det er den 24/6 - 02


Ca. 138cm +/-
Temperament
Rolig, frisk og utålmodig :)
Hun er meget markerende overfor andre heste,
da hun normalt "leder" flokken..
Gangarter
Jeg synes hendes gangarter er helt i top ;) Bedre kan de ikke blive efter min mening...
Stævner
To enkelte stævner, som blir' de første og de sidste..
Stamtavle
Ja, Hun er avls pony fra stutteri Vincent's Horses, han avler Hollandske sports ponyer, han kender stamtavlen.-
Køn
Hoppe ' Loppe og super dejlig!
Bemærkninger
Fulde navn: Tranebær's Selena / Selena betyder Måne på Græsk.


Jeg købte Selena i slutningen af april faktisk d. 26/4 – 08, jeg købte hende af en mand fra røding (tror jeg vidst nok). Han var hestehandler og havde købt hende af en dansk pige som havde haft hende i nogle få måneder inden hun blev solgt videre til ham. Oprindeligt kommer hun fra Holland og blev inpoteret til Danmark d. 22 oktober – 07. Da jeg fik hende havde hun af en eller anden mærkelig grund et stort ar ved højre balle..Det ligner at det er blevet syet. Men vi ved ikke hvad hun har fået det fra, måske en ulykke med et hegn eller noget helt andet. Hun kommer fra et stutteri ved navn Vincent Horse i Holland, hun har rødt pas.

Selena er en sød og rolig hoppe, som jeg elsker af hele mit hjerte! Hun er så speciel på sin helt egen måde og det er det jeg kan li' ved hende. Hun siger selv fra hvis der er noget hun ikke bryder sig om eller noget hun ikke tør, rent fysisk.. Hun er sippet over for nye heste, men det eneste hun vil er at vise at de ikke skal komme for tæt på hende. Sådan er det og det må man jo leve med? - Og det gør jeg fuldt ud og respektere at hun ikke kan lide at andre heste kommer tæt på hende. Ellers er hun en meget glad og frisk pony som altid er med på den værste, enten en galop tur over marken eller en tur i skoven i skridt.. Hun er altid til at stoppe og jeg har storset aldrig problemer med at få hende ned eller op i tempo.

- Jeg holder af hende endtil hun ikke er her mere, jeg elsker hende mere end nogen andre kan elske hende. Hun er der altid hvis man har en dårlig dag, sætter mulen på ens skuldre...og puster en i hovedt.. - Jeg vil aldrig holde op med at elske hende, da hun simpelthen er blevet en del af mig som jeg aldrig kan skille mig af med.. Nemlig min soulmate, som jeg elsker for evigt.

- D. 7/9-10
Havde vi dyrlaege til Selena, og fik konstateret slid gigt + kraftig fortuet forben - (havde hun også tidligere på året.) Men det vil så sige at hun ikke mere kan bruges optimalt, hun kan aldrig mere komme til at springe eller kunne ride lange ture igen.. Det var rigtig traels at få at vide, isaer for mig og Selena self. Da hun jo elsker at springe :/ Men pga. det vil jeg ikke saelge hende, og der er heller ikke andre der kan bruge hende til noget. Så nu må vi se hvordan det kommer til at gå, håber på hun for det bedre så jeg bare kan beholde hende som 'hygge-pony'.. Ved ikke endnu om jeg skal have ny hest eller hvad der nu end sker..


D.6/2-2011
Så blev Selena solgt. Til en utrolig god familie!
Dejligt at hun nu kan få en masse opmærksomhed og et godt hjem. Vil savne hende <3


Årh mulle.. jeg savner dig hver dag! :'( <3
Håber inderligt vi ses igen og du bliver min igen.. min prinsesse som jeg aldrig vil glemme aldrig. jeg holdte ikke mit løfte da jeg lovede at jeg aldrig ville sælge dig, jeg fortryder det så inderligt! jeg vil aldrig glemme dig, jeg ved vi ses<3

Selena og min sang: http://www.youtube.com/watch?v=8Z-aAUnqiaA
Jeg vil altid elske dig <3
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony | Selena
Annonce