{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Exit [Himmelhest] 2002

5.365 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Maria Sørensen *
Kvinde | 33 år | Oprettet: 7. maj 2006


Fuldblod (XX) Exit

Fødselsår:
2002
Højde:
ca. 155, bette hest :)
Temperament
Exit er en varm hest, men også utrolig dejlig cool overfor nye ting, han går gennem ild og vand for den person han knytter sig til. Bestemt en enmands hest :)
Gangarter
super lækre.
Skridt: Middel
Trav: over middel
Galop: over middel
Stævner
Jeg har ind til videre kun redet et stævne på ham da jeg havde ham første gang i 2008 :)

RVF d. 14-15 juni 08
LC1 & LC2

Mange flere skulle gerne komme! :D

Stamtavle
Født d. 29-04-2002

Han er efter:

F: Blue Alert (GB)
FF: Red Alert
FM: Cardelia

M: Toca(DEN)(rip)
MF: Fanaan(USA)
MM: Calienne

Helbror: John Dog
Køn
Den kønneste vallak på jorden! :)
Bemærkninger
Exit/Bettemand! Ja hvad er der ikke og sige om ham :)
Første gang jeg mødte Exit var i marts (april) 2008. Exit var på daværende tidspunkt lige fyldt 6 år og ejet af en norddame. Jeg fik Exit til låns og han var kun lettere tilredet da jeg fik ham, så det skulle der jo gøres noget ved. Det gik op og ned, men efter et par op og ned ture fandt vi ud af hinanden, Exit blev en dejlig hest. Dog er livet ikke altid som man vil have det.
Det viste sig at denne norddame var en forfærdelig en af slagsen, og tænkte kun på penge :( Hver gang det ikke gik hurtigt nok med at få ham på stævnebanerne kom han videre til ny låner. Jeg lyver ikke når jeg siger han har været hos mindst 7 personer på 2 år, og jeg siger mindst :(

NÅ, men nu til den gode del! En meget sød dame ved navn Diana endte med at låne Exit, og hun var så forfærdet over hvordan Exit havde det, så hun kæmpede en brav sag til hun fik lov at købe Exit for rimelige penge. I den tid Exit havde været rundt til så mange personer havde han udviklet mange problemer, mentalt som fysisk.
Diana lod Exit være hest, og han fik ca. et år hvor han nød folden og blev redet 2-3 gange.

Diana og jeg snakkede sammen, og ih og åh hvor jeg savnede Exit, og da hun tilbød mig at låne ham slog jeg til!
Yes yes yes, sidst i november 2010 kom Exit til Vejle, og hvor var jeg glad for at se ham!!
Desværre var Exit helt umulig at have med og gøre under rytter, og han var i det hele taget ikke så glad mere. Dyrlægen kom ud, og her begyndte et langt samarbejde. Exit var låst i ryggen og lidt i nakken samt små steder hvor der var ting i klemme. Han havde mange smerter, og ikke overraskende at han opførte sig som han gjorde.
Exit blev behandlet med kiropraktor ca. 4-5 måneder og han var herefter løsnet! han kom en tur hen til Gitte Naldahl som skulle lære ham lidt manerer :P Han var desværre blevet meget aggresiv og opførte sig som en forvilden hingst, så hjælp var nødvendigt :) og hvor havde det også bare hjulpet da jeg fik ham hjem som en hel anden hest med meget mere tillid til mennesker :D Genoptræningen kunne begynde og vi er nu rigtig godt igang og glæder os til vi endelig snart kan vise os på stævnebanerne!! :D
Exit kommer aldrig fra mig igen, jeg køber ham og beholder ham til hans dages ende!! Exit har en helt speciel plads i mit hjerte som ingen andre nogensinde vil kunne erstatte! :)

Den største tak skal lyde til Vejle hestepraksis (mette Uldahl og Sara Mikkelsen) som har fulgt ham lige siden jeg fik ham. Gitte Naldahl som har udført et helt fantastisk arbejde med en ellers så forvirret hest til en glad, forstående og tillidsfuld hest, som sidst men ikke mindst Diana som købte Exit fra det helvede han var i, og gav mig lov til at låne/få ham igen, og som er den eneste grund til at alt dette kunne lade sig gøre! Tak tak tak!! :) Det er guld værd! <3

Lige så godt og hurtigt fremad som det gik, lige så hurtigt vendte det hele :( Exit fik tarmslyng d. 4/9/11, og stod ikke til at redde, han havde sindsygt mange smerter og lide det skulle han IKKE! Min elskede dreng blev aflivet, og jeg er glad for at jeg var der igennem det hele. Sad ved hans side da han tog afsted over på den anden side, og solen brød frem mellem skyerne lige i det han sov ind. Nu ved jeg han er i trygge hænder ovre på den anden side hvor vi ses igen en dag :')
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Exit
Annonce