{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Flintegårdens Modesty - solgt d.10/08/2008. [Tidl. hest] 2002

4.732 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth Landau
Kvinde | 28 år | Oprettet: 12. feb 2007


New Forest Flintegårdens Modesty - solgt d.10/08/2008.

Fødselsår:
2002
Højde:
139,5 cm.

dejlig 2'er pony!
Temperament
i starten løb hun rigtig meget, det blev dog bedre med tiden, og idag er der ingeting! (: - det er bare gået frem ad, store fremskridt.
Gangarter
smukkeste bevægelser,

skridt : god
trav : okay - meget svær at sidde ned i.
galop : dejlig.
Stævner
nej vi nåede desvære ingen ); .
Stamtavle
ja... men det er jo ikke den der betyder noget, den gør jo ikke hesten bedre eller sødere...

Far: Marrondales Moscan
FF: Anydale Martien
FM: Sturkenbooms Lente
FFF: Ralph
FFM: Anydale Marike
FMF: Mondays Moscan
FMM: Gales Heads Spetter
Mor: Donna
MF: Bazuun
MM: Lajka
MFF: Silverlea Buckskin
MFM: Zussi Paintbox
MMF: Stablecross Spitfire
MMM: Rikke
osv.
Køn
man kan ihvertfald ikke sige andet!


praktfuld HOPPE ! (';.
Bemærkninger
» Flintegårdens Modesty. - solgt10/8,08

min moster købte på et tidspunkt såden en fantastisk pony - Flintegådens Modesty!
jeg skulle begynde at ride hende, første gang jeg satte mig op på hende løb hun extremt meget og var rigtig træls /; . og det gjorde hun i laaáng tid. indtil vi begyndte at give hende noget andet og spise, så gik det meget bedre. hun begyndte at slappe mere af, og det gjorde jeg også (: .. vi begyndte at give hende det andet foder igen, og hun slappede stadig mere af. de første 20minutter kunne hun godt løbe lidt, men ellers gik det jo fint. jeg begyndte at prøv og ride hende tilbidet. det kunne hun jo også sangtens, hun var faktisk rigtig let at få ned (: . vi red kun dressur i lang tid, men vi skulle jo også lige prøve at springe! så en dag tog vi til spring time sammen og det gik jo også super, du havde sprunget engang før med Olivia som også havde gået fint. vi sprang lidt højere end dig og Olivia, men ikke særlig meget du var jo stadig en ungpony (: . den spring time gik rigtig super. men hvad jeg ikke vidste var at det blev den første og sidste spring time på min ynglins pony! efter den spring time gik der nok en lille måned hvor vi red dressur. en dag kom min moster og sagde at du skulle sælges! - sælges ?! )': nej!!!! min moster vidste godt hvor meget du betød for mig, men når jeg ikke måtte købe dig for min mor, og det kun var mig der ville ride den for min moster, der var ingen der ville ride time på hende. så synes min moser og onkel, at de ligeså godt kunne sælge hende. ikke for at gøre mig ked af det, men så hun ikke bare stod og kun blev redet i weekenderne. jeg har altid sagt til de ponyer jeg red på at det var de bedste ponyer i verden! men når jeg sagde det til dig var det virkelig ment! tro mig HG hun var seriøst den bedste pony i mit liv, desværre findes der kun en af dig! som jeg nok ikke kommer til at se igen )'; .. selv om dine nye ejer siger jeg må komme og besøge dig hver dag, hvis det er det jeg ville! men de bor så LANGT væk fra mig. ): . men høre heldighvis tit fra dem, hvor godt det går med hende (: <3 . men min moster satte dig tilsalg og du blev solgt rigtig hurtigt. jeg sov hos en veninde og vågnede af en sms på min mobil, sms'en var fra min moster hvor der stod : hej elisabeth. så er modesty blevet solgt og at de kom og hentede hende imorgen. så hvis du vil nå at ride hende inden hun skal hentes må du komme og ride hende idag. knus moster.

jeg blev rigtig ked af det! jeg ringede straks til min mor og sagde at jeg blev nød til at komme og ride hende for sidste gang idag! og det kom jeg.... jeg satte mig op på hende og red stille og roligt rundt. da jeg var færdig havde jeg så svært ved at hoppe af )': fordi jeg tænkte på at jeg jo aldrig ville komme på ryggen af hende igen )': .. jeg blev ude ved modesty til dagen hvor de kom og hentede hende, jeg filmede dig køre væk, - kig i mine videoere.


°» du er fuldstændig uforglemmelig, tænker på dig hver evig enste dag. kan slet ikke så dig ud af mine tanker. jeg savner dig virkelig rigtig meget. mere end jeg savner nogen anden hest. du var mit alt. alle tror sikkert bare at alle siger det, og ja det gør de. men ved modesty var der seriøst noget jeg faldt over - hun var sååå......PERFEKT! jeg kan bare ikke glemme dig. jeg fucking savner dig højere end du tror. håber ikke du har glemt mig? /; . for jeg kan slet ikke glemme dig!!!!!!
Kommentér på:
New Forest Flintegårdens Modesty - solgt d.10/08/2008.
Annonce