{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Donna Electra 2008

2.250 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Birgitte K
| 41 år | Oprettet: 1. jul 2005


Pinto Donna Electra

Fødselsår:
2008
Højde:
forventet sluthøjde på 168 ca
Temperament
En meget selvstændig dame der ikke tager det som en selvfølge at følge sin mor..: )
Gangarter
Super fint gående..
Stævner
ingen endnu
Stamtavle
Mor: Horsebjerg Fleur
Far: Blue Hors Don Caruso
Farfar: Blue Hors Don Schufro
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Skønt hoppeføl født den 2 maj. En super langbenet og højtstillet skønhed der var alt det vi havde drømt om. Ligner sin far af bygning og sin mor af udseende og temperament.
Hun lever op til sin navn og har et temperament der slår gnister, bukker og hopper rundt i boksen. Hun er ved at drive sin mor til vanvid på marken hvor hun drøner rundt det meste af tiden.
Da hun skulle ud for anden gang synes hun at sådan en rendegraver var da mere spændende end hendes mor så der løb hun hen, hoppede over skovlen foran og stillede sig til at nusse med den..: )Hun er virkelig en hest med et helt speciel sind men sådan kan vi jo bedst lide dem..

Hun er efter Blue Hors Don Caruso med Don Schufro som farfar, nogle gener vi selvfølgelig håber hun har arvet en masse af. Don Caruso blev ved hingstekåringen 2003 i Herning endeligt kåret og tildelt opdrættermedalje i sølv. Kåringskaraktererne og beskrivelsen lød: 998 77 889 9. Passende stor ædel, højtstillet og storrammet hingst af særdeles god type. Kønt hoved. Lang velformet og velansat hals med god forening. Middellang skrå skulder, lang velmarkeret manke. God og smidig overlinie, velformet kryds. Lemmerne jævnt føre og tørre, bløde koder. Bevægelsen er særdeles god i skridt, særdeles god og smidig trav, særdeles god galop med god balance.

Nu er den bette pige ved at være en måned og hun imponerer os hver dag med sin blide sind og selvstændighed..: ) Hun vokser bare helt vildt og benene er nogle gange så lange at de kan se ud som om de er lidt svære at styre.. Men det klager vi ikke over..: ) De er lige kommet på græs og da vi skulle over vejen synes hun ikke at hun gad gå mere midt ude på vejen så hun forstår at sætte lidt spænding i vores liv.
Electra er super kærlig og glad hest der har mod på de fleste udfordringer, håber hendes gode sind forsætter for hun bliver vist en stor dame.

Nu har hun rundet det halve år og måler nu ca 145. Er vænnet fra sin mor om natten nu hvor hun deler boks med Etoó, de to har bare super meget glæde af hinanden.. På fold er hun dog stadig mors pige og hænger tit ud sammen med sin mor..: ) Har dog allerede lidt diva-nykker og vil gerne bestemme på folden, akkurat som Fleur gør.. Utrolig kærlig og omgængelig pige, vi håber det forsætter..

Så blev Electra et år og stangmålet siger nu 151, hun bliver en stor dame..: ) Hun trives og er bare super nem , en dejlig kærlig hest der elsker opmærksomhed og nusseri.
Kommentér på:
Pinto Donna Electra
Annonce