{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Franciska "lånehest" - AFLEVERET RETUR [Tidl. part] 2004

2.355 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nan G
Kvinde | 57 år | Oprettet: 24. jul 2007


Frieser Franciska "lånehest" - AFLEVERET RETUR

Fødselsår:
2004
Højde:
160 cm i stang
Temperament
Rolig, afbalanceret, dejlig, fik jeg skrevet rolig
Gangarter
Typisk frieser, højt knæløft i traven, store bevægelser. Hun er lidt ude af balance og form, da hun har været ifol indtil nu.
Stævner
nej.
Stamtavle
nej.
Køn
Hoppe, og en af de meget smukke af dem..
Bemærkninger
Franciska er en lånt hoppe. Vi har haft hende siden slutningen af november 2007, hvor vi straks er gået igang med at tilride hende der hvor hendes ejere har "sluppet" - hun var der blevet redet et par gange.
"Siska" er ufattelig lærenem, hun lystrer med den største glæde og fornøjelse efter hvert et lille ord man siger til hende. Hun vrinsker bare hun får færten af én. Hun har så meget kærlighed at give. Lige igår fødte hun den skønneste lille hingst, tillykke dame. 5-5-08
Opdatering 23. maj 2008
Da ejerne af Siska har besluttet at sælge hende og jeg ikke er interesseret i at købe hende fordi hendes ben "låser" så kraftigt, at hver gang hun står stille, skal hun "klikke" sig ud af sit ben, bliver jeg desværre nødt til at aflevere hende. Mine dyrlæger har frarådet mig købet, og spår at hun kun kan bruges til hygge og køre og avlshoppe, ingen dressur. Jeg har dog aldrig nogensinde oplevet så dejligt et hoved, hun er bare god. Hun bliver nem at tilride færdig. Louise og jeg har jo trods alt kun været oppe på hende sammenlagt 6 gange.
7.6.08 Så kom dagen hvor vores Siska skulle hjem. Tung tung om hjertet. Mia stod oppe i vinduet og græd, da vi læssede, hun ville ikke sige farvel. Jeg håber inderligt, at den der køber Siska måske henvender sig til os, så vi har en chance for at komme og besøge hende.
Jeg er lige kommet hjem fra Udby, har sat hende på deres fold, de kom ikke ud, der var lys i køkkenet, men ingen mennesker. Louise og jeg satte vand og smed det hø vi havde med hjemmefra ud til dem og stod og snakkede lidt med dem, før vi med et meget tomt hjerte kørte afsted. Vi ligesom manglede noget på turen hjem... Jeg ønsker dem begge alt alt godt fremover..
Kommentér på:
Frieser Franciska "lånehest" - AFLEVERET RETUR
Annonce