{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race ¤Melissa¤ [Tidl. hest] 2008

2.915 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Natacha S
Online
Kvinde | 32 år | Oprettet: 9. mar 2007


Anden særlig race ¤Melissa¤

Fødselsår:
2008
Højde:
blev født d. 7-5-2008, er blevet målt som 3 års til 155 cm. i stg.
3 år og 3 måneder er nu 157
3½ er nu målt til 159 cm i stg. 1 cm. højere end sin mor ,:D
Temperament
Melissa er en utrolig rar og imødekommende hest:) man kan ikke andet end være glad i hendes selskab.
Hun er altid den første der kommer på folden.
hun er samtidig meget nysgerrig, og ville meget gerne lærer nye ting, hvilket hun er rigtig god til. tager nye ting i stiv arm. hun følger bare trop. er ikke bange for noget. har aldrig oplevet hende bange. hun er mere et stort fjollehoved, der godt kan lide at lave bukkespring på marken. så gallopere hun frem og tilbage og bukker, mærkelige hest ;D men hun er jordens dejligste prinsesse'pige'hest<3
Gangarter
over middel:)

Stævner
ingen
Stamtavle
mor: meiza se profil

F: Fulton F. Damgaard
FF: Fridericus Rex
FFF: Fugato
FFFF: Furioso II
FM: Aurora DH
FMF: Goldfinger
FMM: Aura DS
FMMM: Sussi
FMFF: Gotthard
FMFM: Marcona
FFFM: Romanze
Køn
Hoppe :D
Bemærkninger
virkelig et nuttet føl, sort med en kæmpe stjerne.
en af dem der kommer først på folden, meget snaksalig, og elsker at blive nusset med :)
blev født d. 7-5-2008,

opdatering 18-07-11
Melissa er nu 3 år og er blevet 155 regner dog med hun vokser lidt endnu, har været oppe på hende tog hun rigtig pænt, men bliver sendt i proff. ridning efter sommerferien, hun er stadig ligeså nærgående og snaksalig som da hun var lille. prøver så vidt muligt at opdatere billeder af hende, men hun er ikke så god til og stå stille, hun ville hellere snakkes med og se hvad der er af spændene ting. hun er en rigtig dejlig lille hest der nok skal blive rigtig dygtig, ligesom sin mor :D


Melissa bliver nu endelig sendt i tilridning:) glæder mig sådan til at kunne ride hende:D hun er sådan en dejlig tøZ vi skal nok få det sjovt sammen håber jeg :)

lørdag d. 19 November 2011
idag kørte vi Melissa ud på Møllen i Christiansfeld, hvor hun nu skal rides til.
Det var kun 3. gang hun skulle kører i trailer og hun har aldrig kørt alene. men jeg gik lige op med hende uden nogle problemer overhovedet:D så jeg er glad. men tror nu det er hendes nysgerrighed der fik hende op for hun rystede en del efter den lille tur på et kvarter ;)
men hun kom helskindet frem og skal nu stå der 1½ måneds tid, og glæder mig meget til at se resultatet af 'lillepigen'
hun så lidt lille ud i forhold til hendes naboer XD
Melissa miin kommende stjernehest<3

det går frem af med tilridningen:) efter 3 dage i tilridning går hun allerede med rytter og blir rost for hendes temperament og super gode gangarter:D så blir jeg lige lidt stolt :i<3

07-01-12
idag var jeg ude på CRK og prøve Melissa første gang efter tilridning. Wauw må jeg sige hun er blevet dygtig, hun var rigtig nem og styre rundt. og der var slet ikke noget. kunne styres rundt i skridt og trav. og var rigtig lækker og ride på. hun havde en rigtig god fremadgående skridt.
Hun er også begyndt og sætte muskler så hun ligner mere og mere en hest <3
Hun er og bliver dejlig<3:D

d.d.26-02-2012
i dag var jeg ude og ride på Melissa, vi kom derud, og så kunne vi ikke finde nogle af vores heste, Melissas boks var tømt, og vi kunne ikke rigtig finde Luca, men så kom jeg så til og kikke på en den hest der stod i Lucas boks, hov det er sq da Luca der står der, han havde bare tabt alt hans vinterpels, og nok også gnubbet sig en del, så han så helt anderledes ud, XD
og så stod Melissa sørme overfor Pyha haha
men jeg to Melissa ud og striglede og tog sadel på og trak hende ind i ridehallen.
steg op og red rundt uden problemer red i skridt og trav og for første gang galop!!! hun er bare så dejlig, man kan tydeligt mærke forskel fra sidste gang, hun søger selv ned, og går rigtig fint med hovedet i skridt og trav, hun skal dog holdes i gang ellers går hun i stå tihi;)
men pludselige lyde er hun ikke så glad for, min lillesøster åbnede lige en cola ups!! og et lille hop gjorde hun XD
men ellers var hun bare så fantastisk dejlig!!!

idag d. 6 juni 2012 kom min lille prinsesse hjem, hold da op hun har været savnet :)
syntes godt nok hun er tynd desværre:/
hun kom på græs efter et halvt år i boks og tilridning, så det tror jeg hun nyder. hun går bare med hovedet i jorden, og har ikke tænk sig og hilse på sin mor eller lillesøster.
nu skal hun bedækkes af Luci-Boy, det kan kun blive et godt føl:) med den mor og far.


28. August 2012

Det er ved at være længe siden jeg har opdateret Melissa:)
Men efter hun er kommet hjem har hun fået lov til at hygge sig på marken, og holde voksepause, samtidig har hun gået sammen med vores hingst Luci-boy, så vi håber der er føl i hende til næste år.

Men det er da blevet til et par ture på vejen!:)
Er simpelthen så stolt af prinsessen, hun har aldrig været på tur før og så rider jeg bare ud på hende, og der er ikke det mindste!!:D hun går igennem alt, det eneste hun ikke kan lide er hunde der pludeslig gør:/ det er ikke helt til at forudse desværre:)
Men hunkikker ikke på noget i forhold til hendes mor som kikker på alt der ligger lidt forkert i forhold til sidste gang;)

Og her sidste dag tog vi en tur ud over stubmarkerne wuhu!!:) med pludslig stopper hun op og kikker, og jeg kan ikke se noget, lige indtil en fasan løber frem foran os, Melissa hopper lidt og det var det, så red vi videre:)

Er så glad for den hest!!

Melissa bliver opstaldet til vinter så jeg kan bruge hende, har ikke nogle steder at ride derhjemme, kun ude og det er ikke så rart med sne:)

Vi har også været nede og bade ved fjorden, skulle lige presse hende derud, og ligeså snart hunkom ud gik hun bar videre ud og svømmede, det var vildt dejligt at opleve, hun er bare så dejlig lærenem:)

Søndag d. 29-09-2012

Idag blev Melissa flyttet ud på Ejsbølgård som ligger lidt uden for
Haderslev. Hun gik lige op i traileren, og tog det rigtig godt. Hun kom en i boksen hilste lige på naboerne og gik derefter igang med sit hø!!:D

Vi er kommet godt igang med riningen igen, vi har lige lidt problemer, med at ride rigtig galop, men det kommer ligeså stille på plads igen. Hun reagere rigtig fint på alle hjælper, og rigtig dejlig og omgængelig. Hun sveder dog rigtig meget så hun bliver klippet:)

update - 21-04-2013
Melissa er nu så småt begyndt at sætte yver, og kan heller ikke passe sadlen længere XD. der er omkring en lille måned til termin, og jeg kan snart ikke vente mere ;D! er så spændt på hvordan føllet kommer til at se ud. kan også mærke på hende hun er løbet helt tør for energi, føllet suger det hele til sig, og det tager hårdt på bette Lissa, men nu er der heller ikke lang til igen. så det bliver ikke til så meget ridning i øjeblikket, men når vi rider, så gør vi det ude på ridebanen, hun elsker at løbe igennem vandpytter, så vand og sand sprøjter op af hendes ben, og vi begge bliver smurt ind i vådt sand, men vi syntes begge det er noget af det sjoveste :D tihi.

04-06-13
Melissa og Lotte kom hjem i fredags, og nyder at gå på døgngræs, var ude og ride to lange skridt ture, sammen med Nanna på Lotte, Melissa nød det, og lavede slet ingen spjæt eller ballader, men hun har har også meget at bære rundt på efterhånden, nu må føle godt snart komme ud:)

17-07-13
så kom det længe ventede føl!!!!!
så nu går hun og tuller rundt med Musique-Girl

12-09-13
Melissa går pt, bare og tuller rundt med sit føl, Musique-Girl, og elsker når jeg kommer og besøger hende, nu skal jeg snart til at igang med hende igen.
hun har stået stille alt for længe!:D
men nu er der ikke flere undskyldninger, for hun skal ikke have føl lige forløblig igen, så hun skal bare igang, hun er også blevet en del vommet ;-)

d. 1. oktober 2013, bliver Melissa og hendes føl flyttet ud på stald søholm, hvor jeg så småt skal begynde at ride igen, og ligeså stille vænne musique til, at hun godt kan undvære hendes mor lidt;)

20-02-14
musique er flyttet hjemmefra og Melissa hygger stadig på stald Søholm med sine parter imens jeg er i gang med uddannelse i Kolding, men hun er savnet i hverdagene!! i weekenderne står den på hygge og en god lang tur i skoven! det kan vi lide!!:D

Lørdag d 15 november 2014 blev melissa og magique solgt
Kommentér på:
Anden særlig race ¤Melissa¤
Annonce