{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kikki - SOLGT :`/ [Tidl. hest] 2000

4.254 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Kikki - SOLGT :`/

Fødselsår:
2000
Højde:
140-145 cm.
Temperament
Frisk, rolig, vil gerne lave noget, Meget Temperament ved spring.
Gangarter
Skidt, trav, galop
Stævner
ja, spring stævner LE - LD. Ude og inde. Har været til 8 stvæner. Hendes første klasse LE, Vandt vi første plas!
Har kun gået stvæner med mig.
Stamtavle
Nej.
Køn
En dejlig Hoppe.
Bemærkninger
Jeg købt hende i jan, feb 2006. Da var hun 5år og blev 6 i sommeren. Hun var ikke tilredet. Aldrig været brugt, bare gået og stårt. Så har lagt alt arbejdet i hende selv. Vi købt gård om sommer 2006, hvor jeg fik hende hjem og stå.
Har redet 8 spring stvæner på hende, hvor hun vandet sin første klasse LE. Hun elsker og springe. Ride ture, har været ved halv sø og bade mange ganng. Det er hun helt vild med.
År 2007 var hun til Hingsten :Fronerthig Prince Teyrnon . (Welsh cob sec D hingst). Den 26.Maj fik hun det dejligste hingsteføl, som jeg skal beholde.

Hun blev 8år til sommer. Hvor jeg så har haft hende i over 2år. Når vi går ind i år 2009 har hun været min i 3år. Hun er halv Engelsk Fuldbold, og halv Fjorhest.
100% Tarfik sikker, trailer vant .
HUN SKAL SÆGLES I ÅR. Da mine pony år er fordi, og skal have en hest istedet for. Hun er virkelig bare den dejligeste pony, og ville så gerne beholde hende! Men kan jeg ikke have råd til /:

Hun er klar til og komme afsted om ca. 2mdr, når hendes føl er et halv år. Så håber på at jeg har fundet den rigtigt ejer til hende, som kan holde lige så meget af hende som jeg har gjort. - Skriv hvis du er int...!

Hun knytter sig vildt meget til sin ejer. ALTID en glad pony, som hver gang løber dig i møde. Ville gerne sælge hende til blive hjem, til en rytter som vil lære hende en masse, og ride stvæner. VILDT gerne spring. FOR SÅ ER HUN I SIT S! Og have første ret til og købe hende tilbage hvis hun bliver sad tilsalg igen.

Den 13-nov-2008, havde jeg min springer træner på besøg.
og vi sprang til og med 100cm, er rigtigt slot! Dejlige kikki.
Det skal nok blive godt!

NYT : 15-nov-2008 Stævne på Viborg rideklub. LE Hest klasse. 70cm. Det første stævne i et helt år. Vi red til 4 fejl.
Hun var super, dejlig og have med i byen igen!

07-Jan-09 .
Så har kikki fået halv part. Hun var ude og se hende, og vi fik redet :) . Hun skal ride dressur, og tur på hende, 2 gange om ugen. Af en sød pige, Jessie!

12-02-2009.
Er ikke den vilde dressur rytter. men har gjort meget mere ud af det i efteråret og vinteren, end før i tiden. og hun er blivet meget bedre.
øvet mange tempo skift, meget hendes balace i galopen, anspring, overgange, og begyndt at få hende til og søge den i skidt.
gå pænt med sine skuller.

12-Marts-2009 år - JEG SAVNER DIG KIKKI! du var mit et og alt, du var der altid når mit liv var noget lort, men nu er du væk :´(
Kommentér på:
Anden særlig race Kikki - SOLGT :`/
Annonce