{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Flika 1998

10.985 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Flika

Fødselsår:
1998
Højde:
ca. 142
Temperament
roligt og super dejligt..
Gangarter
Skridt: Den er super fin.
Trav: den er okay.
Galop: ELENDIG!
Stævner
2009:

THISTED 16.-18. oktober
LD1 - 70%
Min kommentar:
Er dybt chokeret over den placering! Den var så dum på opvarmningen, men gik ind og ville ride præcist, og det må man sige jeg gjorde :)

LD - 4 fejl
Kommentar:
første gang ponyen sprang til et stævne så var godt tilfreds! Hun redet min røv mange gange, var så nervøs jeg ikke kunne ride ordentligt - STAKKELS FLIKA!

LC - 8 fejl
Min kommentar:
Denne gang gik det noget bedre, dog fik vi en nedrivning og et stop fordi jeg glemte at holde benene ved i dobbelt springet.

LD - 0 fejl - 1. uplaceret
min kommentar:
SUPER PONY! Hun gjorde det virkelig godt!

LC - 0. fejl
Min kommentar:
Igen en super pony, som virkelig ydet sit bedste for at gøre mig tilfreds og det må jeg sige hun gjorde. Vi lå vist som 3. ulpaceret.

2011:

Thisted 18.-19.februar:
LD1 - 59,3%
Min kommentar:
Flika havde alt for meget energi trods næsten 1 times opvarmning, dette satte selvfølgeligt sit præ på hvordan klassen gik, men egentligt var jeg tilfreds. Flika havde været galt indtil en uge før pga. styrt i spring.

LD1 -
Min kommentar:
Flika var noget bedre her end i klassen før, dog var energien meget høj endnu. og det var ikke mulighed for ordentlig opvarmning pga. mange mennesker på en sted.

Dressur kursus ved Anette Kristensen
- måtte desværre melde fra, Flika forstuede hasen og først må gentoptrænes 2 dage før kursuets start :/.
ØVØVØV!

Birken 2011 til Juni
Stamtavle
F : Buggedals Fross
M: Lisse Skovlund
FF: Gnist
FM: Nitta Bakkely
MF: Strands
MM: Rositta Skovlund
FFF: Cæsar Halsnæs
FFM: Bella
FMF: Prins Skovgård
FMM: Smut
MFF: Suldrup Heid
MFM: Lone
MMMF: Jesper Skovlund
MMM: Britten
Køn
Hoppe
Bemærkninger
FIK HENDE HJEM D.9 MAJ 2008.

Flika er en dejlig fjordhest som har været en del af mig i en del år efter hånden.
I de første 3 år lavede Flika ikke det store.

2008:
I 2008 gik hun som hygge pony/spring pony. Sprang en del på hende med red også en masse ture, dressur sagde os ikke så meget. Jeg brugte faktisk ikke så meget tid på hende i 2008, hvorfor ved jeg ikke, dette fortryder jeg dog nu!

2009:
I 2009 red jeg hende ikke ret meget, jeg blev opereret i oktober 2008 og måtte derefter ikke ride i 6 måneder. Da jeg endelig kom igang igen købte vi endnu engang en ny pony til mig Staka, som jeg skulle bruge til dressur. Flika blev derfor stadig ikke redet regel mæssig. Flika blev i sommeren 2009 lagt i fol ved den smukkeste Paint Horse. Dog tog jeg i september måned kampen op, da dette var mit sidste år som pony rytter og jeg gerne ville ud og starte et stævne på Flika. Vi trailer trænede som en gal, da Flika ikke er glad for dette og vi satte os et mål for at starte LC-LD i spring og LD1 i dressur. Kampen var hård da jeg siden 2008 faktisk havde fået en mindre springfrygt uden grund. Men med en masse kamp, sved og tåre kom jeg afsted til stævne, som planlagt! Og det gik over alle forventninger. Jeg husker tydeligt at jeg synes det var såååååå dum på opvarmningen til dressur. Men jeg red ind fast besluttet på at ride så præcist som muligt, og være ligeglad med alt andet! Pga. min præcise ridning opnåede vi 70% i en LD1 ved godt det ikke var meget, men for os var det en kæmpe optur! De to efterfølgende dage kom spring så, igen var den en røv på opvarmningen og jeg var skide nervøs. Men med hjælp kom vi igennem det hele og igen fik vi en KÆMPE optur! Ikke de store placeringer og nogle få kiks, men alligevel fik vi en optur til dette stævne og vi tog glade og tilfreds hjem! Efter dette stævne fik Flika sin barsel. Resten af året gik med små hygge ture og en masse sjov.

2010
Foråret i 2010 gik stadig med en masse hyggeture, HMS og laaaaaaange gå ture da hun jo var i fol. Sommeren 2010 fik vi så det dejligste hoppeføl Freja. Jeg var virkelig stolt af Flika, hun havde aldrig haft føl før og klarede det alligevel til top karakter! DYGTIGE FLIKA!
1 måned efter følles fødsel gik jeg igang med genoptræning, den første måned red vi en masse skridt ude på folden, sådan så føllet kunne være med. Vi skridtede og skridtede og skridtede. Jeg havde rigtig mange problemer med at håndtere Flika de første par måneder. Hun var så fuld af energi og stak af med mig konstant! Jeg var rigtigt tæt på at opgive hende her, men så trådte min undervisner ind i billedet igen! LETTELSE! Dog valgte vi alligevel at flytte hende til Solbjerg ridecenter, sådan så jeg ikke skulle være alene med hende altid. D. 21. August 2010 Flyttede vi derfor Freja og Flika til Solbjerg ridecenter. Jeg begyndte at ride hverdag i ridehuset og jeg fik langsomt tillid til hende igen! SÅDAN!
Dog blev hun pludselig halt/urengående i bag.. Hvorfor forstod vi ikke, vi havde flere dyrlæger, kioprakter og ligende ude, men ingen af dem synes at kunne finde problemet.. Igen var jeg ved at opgive.. Lige indtil smeden kom, han havde en ældre mand med som altid er der til at hjælpe ham, hvis han er i tvivl med noget. Og selvfølgelig så ham den lidt ældre mand "fejlen" med det samme! Flika skulle ha forsko på, hun gik alt for meget på strålerne i for (og da højre for krydser over til venstre bag og venstre for krydser overtil højere bag, hang det jo meget godt sammen). Så Flika fik forsko på + såler i. Igen startede vi på en geoptræning, dette tog dog ikke så langtid igen. Vi kom derefter på ret køl og lige siden har det bare kørt perfekt! Hun blev fuld af energi og levede simpelthen op igen! Jeg fik min dejlige hest tilbage, min glade pony! Jeg var lykkelig!

2011
Nu er vi begyndt at springe sammen med to andre fast hver torsdag og dressur undervisning fast hver tirsdag. Så nu skal det nok gå frem af! Vi styrtede desværre til spring i februar 2011, og jeg må desværre indse at pga dårlig skoning og forkert beskæring i Flikas tidlige år, kan hun desværre ikke holde til at springe regelmæssigt pga. dårlig benstilling. Det det gør mig nu ikke så meget, er lidt en piveskid i spring. Men vi er begyndt at ride undervisning ved Lykke Nielsen engang om ugen, og dette går bare super godt! Hun er blevet bedre gående i trav allerede nu (Marts) og galopen bliver også bedre. Flika er nu kommet hjem (sidst i Marts). Det er nu dejligt at have dem hjemme igen. Hun kom hjem pga. hun havde været halt i noget tid. Dyrlægen kom og tilså hende, og det viste sig at være en forstuning af hasen. Så penselin og 14 dages ro. Også skulle vi genoptræne. Genoptræningen gik super, og Flika er allerede kørende igen (27. april). Hun er også blevet super nem og læsse næsten ligemeget hvor vi er henne! Vi er også begyndt til undervisning ved lykke igen. Og ser frem til en stævne sæson, hvor Flika bare skal ud og se og opleve en masse!
Kommentér på:
Fjordhest Flika
Annonce