{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fell pony Hannah van de Pannoaven [Tidl. hest] 2003

3.481 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fell pony Hannah van de Pannoaven

Fødselsår:
2003
Højde:
ca 140 cm
Temperament
Meget rolig og rar hoppe - er dog meget glad for sit nye føl, og så er alt andet ligemeget, bare hun kan være sammen med ham følle.
Gangarter
Gode - fik over middel i skrid, trav og takt til kåringen
Stævner
Nej, men blev 1 pr. ster hoppe som 3 års
Stamtavle
Hun er efter Drybarrows Madge og Heltondale Stroller
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Flot hoppe, med masser af man og hovskæg. God gang og kønt hoved. Er rigtig glad for at have hende. Købte først hendes lillesøster Kaatje og var så heldig at finde Hannah der har samme mor. Moderen er nemlig solgt til USA, har fået endnu et hoppeføl her i europa, som også er kåret ster.
Købte Hannah ifolet, som nu har fået et lille hingste føller efter Sleddale Eddie. Min datter vil have at han skal hedde Bashim - så det bliver nok Bygballegårds Bashim, hvis der ikke er nogle restriktioner/regler omkring navne i år 2008.
Hun er kørt i 1 og 2 spand. Ikke redet så meget og har fået et hoppeføl sidste år. Min plan er at ride hende op i dressuren - så kan hun jo altid få et føl til senere. Hun er en skøn mor, der bare har styr på det der med føl. Min datter og jeg overværede fødslen hele vejen, og hun klarede det så flot - måtte dog have dyrelægen ud senere, da moderkagen sad fast.
Nu nyder hun tilværelsen m føller, bashim (eller hvad han kommer til at hedde)
Bashim hedder føller - en stor dreng på 130 her som knap 1 års.
Hannah er på vej hjem fra hingst, så hun kan blive mor for 3 gang.
Træningen på hende er gået igang. Hun har nogle fantastiske bevægelser - og et stort bonus at hun har så meget fremdrift og indundergriben. Hendes galop er ligeledes himmelse - man føler man flyver, selvom det er en arbejdsgalop - dejlig fornemmelse på sådan en lille hest.
23feb fødte hun et skønt hingsteføl efter drummersdale del boy ude i sneen. Hun klarede det hele selv og er en super mor - alt gik efter bogen, og han er en lille stærk mand, som trodser kulde og sne. Har fået et hundedækken - det må være str m en grand danios

August 2010 Hannah er lånt ud til efterskolen og går undervisning og skov/strand ture

Sept 2010 erklæret drægtig - skal fole midt juni 2011
Kommentér på:
Fell pony Hannah van de Pannoaven
Annonce