{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Dijon Amber [Himmelhest] 1996

2.644 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Catharina & Ramuz .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 7. apr 2008


Traver Dijon Amber

Fødselsår:
1996
Højde:
En lille hest på 160 cm. Dejlig højde hun har!
Temperament
Lidt sløv på banen, men helt vildt overdrevet frisk i skoven, men stadig til at styre :D
Men hvis hun ikke er blevet rørt og så kommer i skoven, går det lidt stærkt ;)
Som sagt lidt vild i skoven, men hvilke heste er ikke det ;) Hun bliver ikke særlig nemt bange og hvis hun gør så stopper hun bare og kigger :)
Ellers har hun et godt og meget dejligt temperament ;)
Gangarter
Skridt: Meget frisk og fremadgående, rigtig dejlig på en lang rolig skridttur :)

Trav: Dejlig fin og frisk fremadgående, men når hun kommer op i rigtig traver trav er den forfærdelig! Det er jo en travhest!

Galop: Meget dejlig at sidde i og når der kommer fart på så er den woll nice at stå op i :D Men det er desværre meget svært at få hende i galop, da hun jo er traver! Men når man skal have hende i galop, skal hun være foran de andre heste, for hvis hun er bagi så går hun bare op i travløbs trav :o)
Stævner
Vi startede et lille mini stævne d. 24/5-08, det gik herre godt, vi vandt to konkurrencer, spring og agility.
Vi stillede op i spring, dressur, agility og mønstring :)
Men som sagt var det bare et mini stævne, kun for hestene på gården samt parter og ejerne :)

KRK sløjfespring d. 14. september 2008
40 cm. En nedrivning på nr. 4 ;( Men min egen skyld, drev ikke nok på hende :)
50 cm. En fejlfri runde :D Hvid roset :D

KRK sløjfedressur d. 18. oktober 2008
LC2 uden galop: 53.33% Meget anspændt, den stakkels tøs! Helt ude af den fordi Dalita var væk xD Men gjorde alligevel hvad jeg bad hende om!
LC2 uden galop: 54,76% Meget træt her, men gik meget bedre end i den første :D
Men fik to blå/røde rosetter! Så stolt af os begge :)
Stamtavle
Mor: Lise 66
Far: Pale Amber (s)
Morfar: Lord Amos
Køn
Ja er du vimmer, helt vildt køn :) Ej hun er da en vidunderlig hoppe!
Bemærkninger
Dijon er en dejlig, sød og helt vildt smuk sort traver hoppe :) Som jeg elsker ufattelig højt!

Jeg havde part på hende i ca. 9 måneder, hvor hun derefter flyttede til Mørkøv, da ejeren ville have hendes heste hjemme hos hende selv! Hvilket jo er helt forståeligt, men man bliver alligevel lidt såret!

Hun stod hvor jeg står opstaldet med Ramuz nu. På Fort Lyssky.

Hun var altid nem at hente på folden og kom da også nogle gange. Hun kiggede dog altid på en når man kom og vrinskede også nogen gange! Hvis hun var alene på folden kartede hun rundt og vrinskede helt vildt, den lille stakkel :)

I stalden var hun rigtig sød, hun lavede ingen unoder og hverken bed, sparkede eller noget :) Nej det løgn, hun bed mig i ryggen engang! Havde lige spændt gjord (hvilket hun ikke kan lide), og så gik jeg under halsen, for at komme over på den anden side. Dumme mig, må tænke mig om noget mere ;) Men ellers gjorde hun aldrig noget ;) Man kunne stå og nusse med hende i rigtig lang til :) Det var dejlig!

Jeg red mest dressur og spring, så det var det jeg ville træne og ride hende i og det gik også rigtig godt til sidst :) Selvfølgelig havde jeg ikke så meget erfaring med det dengang, men det gik!

Hun var vild med at springe så det var jo godt (siden jeg også var det)! Og til sidst, så det også okay ud! Dog aldrig som en rigtig springhest, men nok til at gøre mig tilfreds :) Man kunne virkelig se at hun nød det. Det højeste vi sprang var 85 cm!

Det var som om hun ikke rigtig fattede hvad meningen var ved dressur. Hun gad ikke rigtig, men hun lyttede efter en halv time ;) Det blev bedre og bedre, men der var stadig lang vej ;) Vi fik undervisning hver tirsdag og det gik bare SÅ godt. Vi var bare så dygtige :D Vi fik undervisning af Pia! Hun gik nogenlunde til biddet efter bare 5 minutter, man skulle bare arbejde med hende :)

Hun var altid lidt oppe at køre når vi var i skoven. Frisk, som heste nu er. Men sød, styrbar og lavede ikke noget. Om sommeren, blev hun dog ret irriteret af hestebremserne, først der kunne hun finde på at lave ballade! Man kunne både ride alene og sammen med andre. Hun elskede bare at komme i skoven, især når det var rigtig varmt, så komme ind i den kølige luft bare der ikke var alle de små dumme dyr!:o)

I starten var hun lidt nervøs ved stranden og i vandet (underligt nok, for hun har set vand siden hun var føl?). Men når først hun kom ned i vandet, var hun som et barn i en slikforretning! Ikke til at få væk igen ;) Hun plaskede virkelig meget og løftede benene højt og havde altid ørene fremme! Elskede det simpelthen til sidst!
Efter et stykke tid, var vand bare det bedste!

Da jeg fik af vide at hun skulle flytte, gik jeg over til bidløs ridning! Ikke fordi jeg hader bid og synes det er mishandling, men fordi, at vi fra den dag, bare skulle hygge os og ride ture og så for at gøre det mest behageligt for Dijon, pillede vi biddet af! Det gik også vildt godt med det bidløse! Hun var nemmere at styre, hun hev ikke i tøjlerne, slog ikke med hovedet og virkede bare meget gladere! Vil aldrig ride hende med bid igen!

Blog:

30. Marts 2008
Var ude at prøve Dijon for første gang, vi red i skoven og det nogenlunde okay, men skal prøve hende igen på bane :) red i den der western-akti-ting-sadel xD og hackemore :)

29. Juni 2008
var på tur med Dijon, Tulle og Cicilie i dag :D totalt nice, så fedt og vi var i vandet med hestene, Dijon kom i til knæene :D og gik over to totalt ustabile broer xD Dijon skulle rigtig undersøge dem, altså broerne xD men det var bare en woll nice dig :) elsker dig Dijon {L} og Cicilie er bare så sød :)

8. Juli 2008
year !! galoperde på Dijon for første gang i dag og det var bare woll nice :D hun var bare såååå dygtig :) elsker dig min skatte pus {L} og så sprang vi også :p elsker min pige {L} tak for dejlig tur Cathrine, Sabina og Anna :)

fra 14. Juli 2008 til 4. August 2008
skal jeg være 3,5 uge uden min Dijonovist :`( hvem kan dog klare det ?:( kommer virkelig til at savne den dejlige pige :'(
kommer ti at savne dig skatter :)

7. August 2008
så dejligt at ride Dijon efter ferien igen, men hun var meget frisk, øv, så lidt svær at styre nogle gange :/ og så røg jeg af xD vi galoperede, og altså Dijons galop kan være ret hurtig nogle gange xD men så kom der lige et træ, som er alt for tæt på galopstigen, og grenene går ind på stigen :/ og grenene er samtidig hårde og stærke og ikke bløde, så de nærmest hev mig af Dijon, og med hendes høje fart , så det ret voldsomt ud xD har ondt i foden nu, så tror den måske er forstuvet, for kan ikke støtte på den , og har fået i blåt mærke der hvor jeg ramte jorden, da jeg faldt af , så det er noget lort :/ xD men ellers er jeg okay :) men man er så også rigtig smart, af man glemmer at stoppe hesten xD

14. September 2008
STÆVNE I DAG :D gik så godt, 40 og 50 cm, så stolt af hende :-* en roset i 50 cm. ;D

19. Oktober 2008
dressur stævne :D gik bare så godt er så stolt af hende . elsker hende så meget, vi var bare så dygtige {L} 2 rosetter :D

9. November 2008
var ude og jorde med sabina&dalita :D var bare så fedt !:) vi vandt i traven , men der gik det også bare sygt stærkt xD men i galloppen tabte vi xD sabina fyldte hele stien, så kunne ikke komme forbi xD tabte min stigbøjle lige da dijon satte i galop, total klovn jeg er xD men helt vildt fed tur :D

9. December 2008
så nu er mig og Dijon blevet Team Bidløs, vi rider kun med rebgrime fra nu af :D

26. December 2008
sidste dag i dag, imorgen flytter hun over til Ania og Per :'/ er du gal jeg var ked af det til sidts :'/ vi fik taget billeder af springudstyret og af bidløst. og red vi en dejlig tur i skoven :') to' også lidt billeder af dijon med frost i baggrunden :') kommer til at savne hende helt vildt, og selvom jeg får min egen hest, vil hun stadig have den største plads i mit hjerte :'* elsker dig dijon du er bare en vidunderlig hest som jeg aldrig vil glemme :')

23-25. Januar 2009
sammen med Sabina ude hos Ania hele weekenden, så fed weekend :D har fået redet og bare taget så mange billeder :D så de kommer ind snart :)
glæder mig til at komme derned igen :)

1. November 2009
Nede hos Dijon og Ania sammen med Cecilie og Maria :D super duper lækkert at se hende igen :) kneb da også en lille tåre, da jeg så hende :') den dejlig tykke hest er stadig vildt sød, kan slet ikke forstå hvorfor der er ingen der vil have part på hende :/ hun er noget af det bedste :)

I love you forever and always! <3
Kommentér på:
Traver Dijon Amber
Annonce