{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Play Girl Stella * RIP* [Himmelhest] 2002

2.689 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Barok_Empire
Kvinde | 28 år | Oprettet: 21. maj 2008


Pinto Play Girl Stella * RIP*

Fødselsår:
2002
Højde:
149 med sko
Temperament
Opmærksom på den gode måde
Gangarter
Skridt er over middel, trav er middel og god spring galop.
Stævner
Klub stæner og denne weekend regionsstævne. Hvor vi vandt 2. i lb 2 med 62,41% og føste uplaserede i en le spring

21/9 2008 Klubstævne i Struer
Vi vandt en Lb i spring

27-28/9 2008 Regionsstævne i Sevel
Det var det første ude stævne.
Pigene vandt en 2 plads i lc spring og vi lærte en masse om hvad vi skal være opmærksom på under et stævne bla. at holde øje med om tiderne er ændret og det at være helt sikker på de forskellige metoder

22/3 2009

VI har været til sponsorstævne i STR og vandt højdespringskonkurencen vi sprang 130 cm. Total fedt

29/3 Tyholm klubstævne

Vandt en 2.plads i lc joker, havde nok også vundet en lb hvis ikke det var fordi rytter red forkert, på en total indviklet og ulogisk bane.


20/6 2009 Regionsstævne i Lem

Har aldrig været der før og ikke fået ret meget undervisning i knap 2 mdr. Vandt en 3. plads i lb spring og en 2. plads i la spring.
Stamtavle
ja, efter Play boy
Køn
hoppe
Bemærkninger
Brunbroget fordi hun har lidt sort i man og hale og verdens bedste. Stille og rolig i håndtering men så snart der er rytter på ryggen er vi klar. Hun er vandt til hunde og børn. Hun er super til skovtur og kan kun blive lidt bange for et lille stykke plastik. Hun er redet ved vej for at komme ind til undervisning og det er både i regn og blæst uden problemer. Og en rigtig springer selv om hun kikker lidt. Lige efter hun havde lært at springe, sprang jeg 120 cm.
Stella har udviklet sig meget de godt 2 år vi har haft hende hun kigger næten ikke nu og spadser ikke af over nye steder eller ting. Vores dygtige underviser som læser til dylæge har lige haft Stella i træningslejer i 2 uger og sprang 19/7 2009 til træning en stor MA bane med et afsluttende S spring. Så nu er der kun en vej og det er frem......

De var så klar til distriktsstævner og nåede en i august, så blev Stella halt og nettop her i december var genoptræningen ovre og de var klar til spring undervisning. Så var den gal igen, samme forben denne gang faldt hammeren kodesenebens forandringer. Så ja uanvendelig. Stella bliver nettop nu. den 4 januar 2010 aflivet.ET stort sørgmodigt farvel til verdens bedste pony.
Kommentér på:
Pinto Play Girl Stella * RIP*
Annonce